Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açıköğretim 4.sınıfta okuyan büte giren arkdaşlar lütfen okuyun:(:(

Tepki Skoru
0
ben kÜtahyadayim maİl attik bİrsu hocamla sİzde atin ayni İlde olmamanin dezavantaji İŞte bunlar
arkadasım senınle aynı magdur durumda oldugumuzun farkındayım cunku suan aynı lısteye bakıyoruz bılıyorum.KECIOREN ONAYLADI !!!!! KIMSE AKSINI SOYLEYEMEZ!!!!!

Tepki Skoru
0
Herkes kem küm edip durmasın Hemen hemen bütün müdürlüklerde onaylandı.Ama kimlerin ki onaylandığı çok basit ortada adamı olanlar milli eğitim müdürlüklerin de onaylattılar.Adamı olmayanlarda bizler gibi kala kaldı...tek istetiğim kabul edilenlerin başvuruları iptal edilsin ikinci olayda onlisanslıları ücretli adı altında usta öğreticilik yaptırmasınlar önümüz tıkanmasın kasım ayı atamasına yoksa kontenjan açmıcaklar emeklerimiz tükenip bir sene daha beklicez belki kaç sene...ücretliye biz başvurmuyoruz önlisans mezunları başvuruyo biz 4 yıl boyunca dirsek cürütelim pedagojik formasyon almak ne kadar zor bunu kimse bilmez o dersleri çalışmayı...ama 2 yıllık bölüm mezunlarına tek başına sınıf teslim ederler ücretli adı altında...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar onaylatmayı başaran bir arkadaşım vardı keçiörende bende koştum ama benimkini almadılar sonra arkadaşım göreve başlayamadı milli eğitimler kabul etmiyor öyle bir yazı gitmiş onlara

Tepki Skoru
0
Kabul etmediği gibi 1 yılda başvuru yapamayacakmış Usulsuzlük cezası ve ilerde memur olduğundada siciline işlenecekmiş arkadaşım ve bir çok arkadaşı ağlıyorlardı.Bence biz daha şanslıyız bekleriz paşa paşa Kasımda başvurumuzu yapar adam gibi atanırız.Ben kendi hesabıma keçiörende kabul görmediğime şimdi şükrediyorum

Tepki Skoru
0
inşallah dediğiniz doğrudur bu haber beni mutlu etti ya phepimizin ki onaylanacaktı yada hiçbirinmizin onaylanmayacaktı

Tepki Skoru
0
merak etmeyin siz büte kalıpda onay alanlar çekiyo cezasını paşa paşa

Tepki Skoru
0
yanılıyorsun arkadaşım benimki onaylanmadı ve iki arkadaşımın kide iptal edildi onaylatmak için bakanlığa ğittik çok uğraştık ama onaylananlarını da iptal edildi bir arkadaşa da telefon la aradılar yanımda iptal edildi onaylama diye yanımda aradılar b,iz bakanlıkta ikien şube müdürü onayladıklarınızı iptal edeceksiniz diye memurlara kesin emir verdi yanımızda
elİmİzde delİler var desek gÖstersek anlarsin nİye bu kadar Üzerİnde durduĞumuzu İstanbu ankara amasya denİzlİ afyon kars antalya hatay bunlar benİm kanitli bİldİklerİm daha dİĞer İllerde kİmler var allah bİlİr kesİn bunlar

Tepki Skoru
0
kütahya simavda onaylamış.hatta büte tek dersten kalıp da orduya atanan var.

Tepki Skoru
0
kütahya simavda onaylamış.hatta büte tek dersten kalıp da orduya atanan var.
var amasya afyon tokat denizli turkiyenin 4 bir yanından var onaylananlar ve elimde belgeler tc kımlık noları var,isteyen ozleıme yazsın tc sini vereyım bute de atandıgı ılınede baksın,daha ne kadar acık konusayım arkadaslar!!!bizse sadece yorum yapıyoruz burda

Tepki Skoru
0
var amasya afyon tokat denizli turkiyenin 4 bir yanından var onaylananlar ve elimde belgeler tc kımlık noları var,isteyen ozleıme yazsın tc sini vereyım bute de atandıgı ılınede baksın,daha ne kadar acık konusayım arkadaslar!!!bizse sadece yorum yapıyoruz burda
özelinize bakarsanız sevinirim

Tepki Skoru
0
GÖSTE İSİMLİ arkadaşa: ben ne okul öncesi öğretmeniyim ne de açık öğretim öğrencisi. atılan mesaj yoğunluğunu görünce linke tıklayıp yazılanları okudum. göste isimli arkadaş durumunu çok iyi anlıyorum. madur olmuşssunuz aşşağıda yazdıklarımı dikkatlice okuyun lütfen
YENİ TCK'DA BİLİŞİM SUÇLARI
1 Nisan 2005 tarihinde yürürlüğe girecek olan yeni TCK'nın kapsamında, bilişim sistemlerine karşı işlenen suçları da gerekçeleriyle birlikte yer alıyor.

Bilişim sistemine girme, sistemi engelleme,bozma, verileri yok etme veya değiştirme, tüzel kişiler hakkında güvenlik tedbiri uygulanması, banka ve kredi kartlarının kötüye kullanılması kapsamındaki suçları tanımlayan kanun maddeleri TCK' nın 243 -246.maddelerinde yer alıyor.

Bilişim sistemine girme

MADDE 243. - (1) Bir bilişim sisteminin bütününe veya bir kısmına, hukuka aykırı olarak giren veya orada kalmaya devam eden kimseye iki yıla kadar hapis veya adli para cezası verilir.

(2) Yukarıdaki fıkrada tanımlanan fiillerin bedeli karşılığı yararlanılabilen sistemler hakkında işlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranına kadar indirilir.

(3) Bu fiil nedeniyle sistemin içerdiği veriler yok olur veya değişirse, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.

bence bu konuya dikkat et. yoksa başın derde girer. bence biraz sakin olmayı dene. benden söylemesi.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aöf diplomaları vermeye başladı.ben bugün öğleden sonra aldım. herkesin diploması hayırlı olsun.

Tepki Skoru
0
gözde elinde atananlaın listesi olduğunu söylüyorsun kaç kişi atanmış merak ettiim yazarmısın bizden kaç kişi gitmiş kasım atamaların da şansımız ne onu biliriz hiç olmassa

Tepki Skoru
0
gözde bence de yaptığın bu iş le atanan birçok insanın başını belaya sokacaksın olan atanan kişilere olacak bize de bir faydası olmayacak biz de o insanların yerinde olabilirdik bizimki de onaylana bilirdi bence bu konu üzerin de değilde üxretli öğretmenliğin iptali üzerinde durmalıyız bu konu da sonuç alabilirsek ne mutlu usta öğreticilik iptal edildiğinde bağımsız sınıf verilecek kişilerin lisans mezunu olması gerektiği bu kişilerinde
sözleşmeli yada kadrolu çalışma şartı getirilmişti

Tepki Skoru
0
gözde bence de yaptığın bu iş le atanan birçok insanın başını belaya sokacaksın olan atanan kişilere olacak bize de bir faydası olmayacak biz de o insanların yerinde olabilirdik bizimki de onaylana bilirdi bence bu konu üzerin de değilde üxretli öğretmenliğin iptali üzerinde durmalıyız bu konu da sonuç alabilirsek ne mutlu usta öğreticilik iptal edildiğinde bağımsız sınıf verilecek kişilerin lisans mezunu olması gerektiği bu kişilerinde
sözleşmeli yada kadrolu çalışma şartı getirilmişti
skaludes oncelıkle sunu soyleyım derdım kımseyle degıl,burası tartısma forumuda degıl ayrıca.derdim bır adaletsızlık olduguna ınanmam ve elımdekı delıllere dayanarak hakkımı aramam.bu benım hakkım kımsede engelleyemez. bu konu hakkında bu sitede bır daha konusmucam cunku ben yapmam gerekenı yaptım.dılekcemı yazıp ılgılı yerlere mailimi attıp ve faxımı cektım.sana gelınce arkadasım derdım hıc senle degıl,demısınkı ben basvurumu onaylatamadım, ben zaten sana onaylattın demedımkı,senı tanımam etmem adını bıle bılmıyorum onaylatıp onaylatmadıgını nerden bıleyım.ayrıca atananlara yazık etcen demıssın,ben kımsenın ekmegıyle oynamıyorum ben turkıyede yaşıyorum ve bu ulke bir hukuk devleti,bende hakkımı arıyorum bunu kımse engelleyemez.

Tepki Skoru
0
Arkadaşım, bilgin kesinse yani eminsen kişi gösterebiliyorsan, birlik olup muhakkak hakkımızı aramalıyız. Yapmaya çalıştığım başkasını yerinden etmek değil, ben büte kaldığı halde onaylananlar var dedikçe hayır öyle birşey olmaz, olduysa da iptal edilecek dediler, atanan var diyorum kim diyor, kulaktan dolma bilgiyle gelmeyin diyor..
İspat edebildiğimiz taktirde hakkımızı yasal yollardan arayabiliriz böyle lafla kendimiz konuşup kendimiz işitiyoruz ancak!

Tepki Skoru
0
Arkadaşım, bilgin kesinse yani eminsen kişi gösterebiliyorsan, birlik olup muhakkak hakkımızı aramalıyız. Yapmaya çalıştığım başkasını yerinden etmek değil, ben büte kaldığı halde onaylananlar var dedikçe hayır öyle birşey olmaz, olduysa da iptal edilecek dediler, atanan var diyorum kim diyor, kulaktan dolma bilgiyle gelmeyin diyor..
İspat edebildiğimiz taktirde hakkımızı yasal yollardan arayabiliriz böyle lafla kendimiz konuşup kendimiz işitiyoruz ancak!
arkadaşım bende araştırdım birsürü büte kalıpta atanan var hatta fethiyededki meb den öğrendim bir tanesi dersi verememiş o yüzden fethiyede işe beşlayamıyor ama ben bununla ilgili birçok yere mail attım bakalım ne olacak sizde atın pgm_atama_yerdey38@meb.govç.tr neden bizim hakkımız yendi o zaman niz farklı ülkedei yaşıyorız şartlarımız aysı ise neden farklı muamele gördük kim vercek bunun yanıtını demi ama bence sesiz kalmayınnnn

Tepki Skoru
0
arkadaşım bende araştırdım birsürü büte kalıpta atanan var hatta fethiyededki meb den öğrendim bir tanesi dersi verememiş o yüzden fethiyede işe beşlayamıyor ama ben bununla ilgili birçok yere mail attım bakalım ne olacak sizde atın pgm_atama_yerdey38@meb.gov.tr neden bizim hakkımız yendi o zaman niz farklı ülkedei yaşıyorız şartlarımız aysı ise neden farklı muamele gördük kim vercek bunun yanıtını demi ama bence sesiz kalmayınnnn
mail edresindeki hatayı düzelltim arkadaşlar ok gov olcak yani

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.