Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açıköğretim 4.sınıfta okuyan büte giren arkdaşlar lütfen okuyun:(:(

Tepki Skoru
0
yarın dıplomayı verecekler sabah gelın dedıler
Bende AKSARAY AÖF büroyu aradım, haftaya tekrar arayın, haftaya ancak gelir dedi.
Niye bir öyle bir böyle konuşuyor bunlar.. Bizim için bu kadar önemli bir meseleyi bırakın halletmeyi, bakanlığa bir haber dahi vermekten aciz olan aöf nedir bu fütursuz ve tezatlığın ayrıca son senemde tiksindiriciliğin..

Tepki Skoru
0
banada cuma dediler arkadaslar.herkese aynı telden sınavı erken acıklayın dıe yalvarırkende uc gun boyunca aksama dediler

Tepki Skoru
0
yarın dıplomayı verecekler sabah gelın dedıler
bana da haftaya pazartesi bi arayın beli değil ne zaman geleceği dediler nasıl oluyo gönderildiyse hepsi kargoda ise en fazla zaman farkı 1 gün olur ama aöf birimize pazartesi dedi birimize yarın dedi anlamadım. aöf yi arayıp değişik cevap alanlar yazsın lütfen

Tepki Skoru
0
kzncnnet hocam senin kaldıgın yer neresi ?belki ile göremi erken gec oluyo mesela eskisehir hemen alır

Tepki Skoru
0
ben usaktayım arkadaslar bugun dıplomaları gordum gozumle saat 4.30 ta geldı aras kargoyla ama yarın bıraz ısler varmıs kaydetme gıbı o yuzden sabah gelın deılder

Tepki Skoru
0
bizim diplomalarımızı erken vericekler,meb okula baskı yapmış,pazartesi falan elimizde olucak yani

Tepki Skoru
0
yaa ne önemi var ki yarın gelmiş pazt gelmiş?? en geç 10 gün içinde zaten alırız diplomalaro. aceleri ne arkadaşlar

Tepki Skoru
0
yaa sorma evet,atanabildik burdaki boşboğazların yüzünden de onu bekliyoruz ne demezsin.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar rehabilitasyonlara ne kadar ücret talep ediyorsunuz?bende başlıycamda onaa göre bilgimiz olsun

Tepki Skoru
0
evet ben de bilgi alabilirmiyim rehabilitasyon ve ücret konusund.Bir arkadaşım 1,5 ile başladı

Tepki Skoru
0
şehir neresi hocam?banada 1,5 dediler ben kabul etmedim,1800 liraya 5 e kadar hafta sonu yok.

Tepki Skoru
0
Benim 50 puanım vardı, ama ilandaki şartları taşımadığım, yani 54 ün üzerinde olmadığı için idareye itbar ederek tercih yapmamıştım. Bir de benim gibiler var, Asıl hukuksuzluk burada.
Arkadaşlar ilk atama ve görevlendirmelerden sonra 10.000 okulöncesi öğretmeni daha alınırken açıkça hukuka aykırılık yapıldı. Şöyle ki; 18.09.2009 tarihinde verilen ilan dikkatlice okunduğunda, başvurabilmek için daha önce (2009/2) atama ve görevlendirme başvuru klavuzundaki şartları taşıyanların başvurabileceği açıkça belirtilmiş ve 2009/2 atamalarında da 54 puan şartı aranmıştır. Buna rağmen bu puanın altında puanı olanların da atanması hukuka aykırıdır. Çünkü İlanda belirtilen şartları taşımayanarın atanması sözkonusu.
Bu durumda, MEB kendi verdiği ilanda aradığı şartları taşımayanları da atamış oluyor.
Gelecek yıl kpss ye girerek 70 puan aldığı halde belki alınacak kişi sayısının yetersiz olması nedeniyle atanamayan bir kişiyi düşündüğümüzde hukuka aykırılık kendisini daha açık gösterecektir.
Nitekim 2009/2 atamalarında 65 puan alan ve 21. tercihi yapmayan kişi atanamadı, ancak 47 puan alan, alımın çok olması nedeniyle en azından atanabildi. Ben bunu adalatesizlik olarak görüyorum. Bu nedenle 54 ün altında puan alnların atamasının iptali için dava açılsa Danıştayın tereddütsüz İptal kararı vereceği ni düşünüyorum.
Yani dava şu şekilde açılmalı. "18.09.2009 tarihli ialnda belirtildiği halde 54 puan şartını taşımayanların atanmasına ilişkin davalı idare işleminin iptali" Bu dava kazanılır bence.
Not: bu sadece benim görüşüm değil hukukçu tanıdıklarım da aynı görüşteler.
Düşünce ve cevaplarınızı bekliyorum

Tepki Skoru
0
Pardon arkadaşlar davanın Ankara İdare MAhkemesinde açılması gerekiyor

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika