Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açıköğretim 4.sınıfta okuyan büte giren arkdaşlar lütfen okuyun:(:(

Tepki Skoru
0
bunlarda öğretmen sıfatını alıcak işte yazık neyse,kalite belli zaten.

Tepki Skoru
0
Benim 50 puanım vardı, ama ilandaki şartları taşımadığım, yani 54 ün üzerinde olmadığı için idareye itbar ederek tercih yapmamıştım. Bir de benim gibiler var, Asıl hukuksuzluk burada.
Arkadaşlar ilk atama ve görevlendirmelerden sonra 10.000 okulöncesi öğretmeni daha alınırken açıkça hukuka aykırılık yapıldı. Şöyle ki; 18.09.2009 tarihinde verilen ilan dikkatlice okunduğunda, başvurabilmek için daha önce (2009/2) atama ve görevlendirme başvuru klavuzundaki şartları taşıyanların başvurabileceği açıkça belirtilmiş ve 2009/2 atamalarında da 54 puan şartı aranmıştır. Buna rağmen bu puanın altında puanı olanların da atanması hukuka aykırıdır. Çünkü İlanda belirtilen şartları taşımayanarın atanması sözkonusu.
Bu durumda, MEB kendi verdiği ilanda aradığı şartları taşımayanları da atamış oluyor.
Gelecek yıl kpss ye girerek 70 puan aldığı halde belki alınacak kişi sayısının yetersiz olması nedeniyle atanamayan bir kişiyi düşündüğümüzde hukuka aykırılık kendisini daha açık gösterecektir.
Nitekim 2009/2 atamalarında 65 puan alan ve 21. tercihi yapmayan kişi atanamadı, ancak 47 puan alan, alımın çok olması nedeniyle en azından atanabildi. Ben bunu adalatesizlik olarak görüyorum. Bu nedenle 54 ün altında puan alnların atamasının iptali için dava açılsa Danıştayın tereddütsüz İptal kararı vereceği ni düşünüyorum.
Yani dava şu şekilde açılmalı. "18.09.2009 tarihli ialnda belirtildiği halde 54 puan şartını taşımayanların atanmasına ilişkin davalı idare işleminin iptali" Bu dava kazanılır bence.
Not: bu sadece benim görüşüm değil hukukçu tanıdıklarım da aynı görüşteler.
Düşünce ve cevaplarınızı bekliyorum
atı alan üsküdarı geçmiş bence bi faydası olmaz hem bekleyelim belki bizde kasımda yada kesin şubatta atanırız inş.hem kazanılsa bile bu dawa bize ne faydası olacakki arkadaşım

Tepki Skoru
0
Birlik ve beraberlikle aynı umudu taşıyan kalplerin biraya gelip açtığı konu ne hale gelmiş böle.

Takip edemedğim yerden itibaren biraz okudum yorumları birbirimize hakaretler

laf söylemeler

bizler meslektaşız ya öğretmen sıfatı yakışmıycak cümleler kurmayalım lütfen

birbirimizi kırmanın kime ne yararı olabilir ki

deşarj oluyoruz diosanız da yanılıosunuz. Kalbi katı olan insan bu şekilde huzur bulamaz.

ii forumlar...

Tepki Skoru
0
hilal arkadaşım meb neden baskı yapıms o kısmını anlamadım özel krese diplomamı para karsılıgı versem sorun olurmu yazarsanız sevınırım.

Tepki Skoru
0
arkadaslar basvurusunu ankaradan onaylatmıs olan bir arkadasımız muglayı kazanmıs ancak butten kalmıs bılgı kesin:))ben Allah ın adaleti diyorum sevgili hilal çetin arkadasımıza:))))diploma olarak ne verecek acaba cok merak edıyorum:))ve kendısını ankara il milli egitim mudurlugune sikayet edıyorum ve onaylayan kısıyede sorusturma actırıyorum:)))

Tepki Skoru
0
arkadaslar bi kişi daha buldum,tokattan onaylatmıs ve tokata atanmıs buttende gecmıs.ya neden anlamıyorum bızım gunahımız neydı bızımkı neden onaylanmadı.bu tokatlı arkadasımızıda sıkayet edıcem.dıplomasında 07.09.2009 tarıhı yazıpta atanan herkese yazıklar olsun haram olsun hepınızı bulup sıkayet edıcem.isminide veriyorum ve bu sıtede yazan bır kısıydı. hümeyra yardım senın yaptıgın adaletmı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sınıfı geçtik ya gerisi çorapsöküğü gibi gelir meraklanmayalım olur inşaallah

Tepki Skoru
0
arkadaslar basvurusunu ankaradan onaylatmıs olan bir arkadasımız muglayı kazanmıs ancak butten kalmıs bılgı kesin:))ben allah ın adaleti diyorum sevgili hilal çetin arkadasımıza:))))diploma olarak ne verecek acaba cok merak edıyorum:))ve kendısını ankara il milli egitim mudurlugune sikayet edıyorum ve onaylayan kısıyede sorusturma actırıyorum:)))
daha okadar Çok var kİ bu durumda olan ama doĞru bİlgİ bende bİlİyorum kesİn bİlgİ:8. Tercİhİne atanip kalmiŞ bÜtten. LÜtfen herkes hakkini arasin.

Tepki Skoru
0
daha okadar Çok var kİ bu durumda olan ama doĞru bİlgİ bende bİlİyorum kesİn bİlgİ:8. Tercİhİne atanip kalmiŞ bÜtten. LÜtfen herkes hakkini arasin.
cındy08 arkadasım bende bılıom evet gozlerım gordum ve bı dolu lıste var elımde.sen hangı sehırdesın bırlık olalım ben ankaradayım ve bugun dılekce vermeye gıdıyom. haakımı arıcam bızım nıe onayımız kabul edılmedı.burdan herkese seslenıyom hepınızın ne oldugunu bılıyoruz ve hakkımızı helal etmıyoruz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
göste bende ankaradyım ankarada onaylatmaya çalıştım olmadı onaylatan arkadaşım vardı son gün de iptal edildi ankarada keçiören onaylıyordu sadece o da onayladıklarını iptal etti ankara başak nere onaylatttı bilgiyi paylaşırmısın merak ettim

Tepki Skoru
0
Tepki Skoru
0
göste bende ankaradyım ankarada onaylatmaya çalıştım olmadı onaylatan arkadaşım vardı son gün de iptal edildi ankarada keçiören onaylıyordu sadece o da onayladıklarını iptal etti ankara başak nere onaylatttı bilgiyi paylaşırmısın merak ettim
arkadasım kecıoren de kesın onaylamıs ve 1 ksı asla ıptal edılmemıs atanmıs ve butten kalmıs yemın edebılırım ve zaten butun bılgıler elımde bugun ıl mıllı egıtıme gıdıyom isteyen varsa gelsın

Tepki Skoru
0
cındy08 arkadasım bende bılıom evet gozlerım gordum ve bı dolu lıste var elımde.sen hangı sehırdesın bırlık olalım ben ankaradayım ve bugun dılekce vermeye gıdıyom. Haakımı arıcam bızım nıe onayımız kabul edılmedı.burdan herkese seslenıyom hepınızın ne oldugunu bılıyoruz ve hakkımızı helal etmıyoruz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben kÜtahyadayim maİl attik bİrsu hocamla sİzde atin ayni İlde olmamanin dezavantaji İŞte bunlar

Tepki Skoru
0
yanılıyorsun arkadaşım benimki onaylanmadı ve iki arkadaşımın kide iptal edildi onaylatmak için bakanlığa ğittik çok uğraştık ama onaylananlarını da iptal edildi bir arkadaşa da telefon la aradılar yanımda iptal edildi onaylama diye yanımda aradılar b,iz bakanlıkta ikien şube müdürü onayladıklarınızı iptal edeceksiniz diye memurlara kesin emir verdi yanımızda

Tepki Skoru
0
bence 54 puan altı atama yapılanlar için dava açılmalı hukuka aykırı alım yapılmıştır ondan belki sonuç alınabilir

Tepki Skoru
0
yanılıyorsun arkadaşım benimki onaylanmadı ve iki arkadaşımın kide iptal edildi onaylatmak için bakanlığa ğittik çok uğraştık ama onaylananlarını da iptal edildi bir arkadaşa da telefon la aradılar yanımda iptal edildi onaylama diye yanımda aradılar b,iz bakanlıkta ikien şube müdürü onayladıklarınızı iptal edeceksiniz diye memurlara kesin emir verdi yanımızda
yanılıyorsam sonunda ortaya cıkar ama BEN YANILMIYORUM!!!!!!! yanılıyorsamda ben yorulcam kımseyı ılgılendırmez!!!!!!!!!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle