bana boş insanların lafı dokunmaz tatlım ben lafa bakarım lafmı diye söyleyene bakarım adammı diye eeee söyleyende adam olmadığına göre problem yok:77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]:dokundu heralde
bana boş insanların lafı dokunmaz tatlım ben lafa bakarım lafmı diye söyleyene bakarım adammı diye eeee söyleyende adam olmadığına göre problem yok:77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]:dokundu heralde
atı alan üsküdarı geçmiş bence bi faydası olmaz hem bekleyelim belki bizde kasımda yada kesin şubatta atanırız inş.hem kazanılsa bile bu dawa bize ne faydası olacakki arkadaşımBenim 50 puanım vardı, ama ilandaki şartları taşımadığım, yani 54 ün üzerinde olmadığı için idareye itbar ederek tercih yapmamıştım. Bir de benim gibiler var, Asıl hukuksuzluk burada.
Arkadaşlar ilk atama ve görevlendirmelerden sonra 10.000 okulöncesi öğretmeni daha alınırken açıkça hukuka aykırılık yapıldı. Şöyle ki; 18.09.2009 tarihinde verilen ilan dikkatlice okunduğunda, başvurabilmek için daha önce (2009/2) atama ve görevlendirme başvuru klavuzundaki şartları taşıyanların başvurabileceği açıkça belirtilmiş ve 2009/2 atamalarında da 54 puan şartı aranmıştır. Buna rağmen bu puanın altında puanı olanların da atanması hukuka aykırıdır. Çünkü İlanda belirtilen şartları taşımayanarın atanması sözkonusu.
Bu durumda, MEB kendi verdiği ilanda aradığı şartları taşımayanları da atamış oluyor.
Gelecek yıl kpss ye girerek 70 puan aldığı halde belki alınacak kişi sayısının yetersiz olması nedeniyle atanamayan bir kişiyi düşündüğümüzde hukuka aykırılık kendisini daha açık gösterecektir.
Nitekim 2009/2 atamalarında 65 puan alan ve 21. tercihi yapmayan kişi atanamadı, ancak 47 puan alan, alımın çok olması nedeniyle en azından atanabildi. Ben bunu adalatesizlik olarak görüyorum. Bu nedenle 54 ün altında puan alnların atamasının iptali için dava açılsa Danıştayın tereddütsüz İptal kararı vereceği ni düşünüyorum.
Yani dava şu şekilde açılmalı. "18.09.2009 tarihli ialnda belirtildiği halde 54 puan şartını taşımayanların atanmasına ilişkin davalı idare işleminin iptali" Bu dava kazanılır bence.
Not: bu sadece benim görüşüm değil hukukçu tanıdıklarım da aynı görüşteler.
Düşünce ve cevaplarınızı bekliyorum
dokundu heralde:77wu[1]:bunlarda öğretmen sıfatını alıcak işte yazık neyse,kalite belli zaten.
daha okadar Çok var kİ bu durumda olan ama doĞru bİlgİ bende bİlİyorum kesİn bİlgİ:8. Tercİhİne atanip kalmiŞ bÜtten. LÜtfen herkes hakkini arasin.arkadaslar basvurusunu ankaradan onaylatmıs olan bir arkadasımız muglayı kazanmıs ancak butten kalmıs bılgı kesin)ben allah ın adaleti diyorum sevgili hilal çetin arkadasımıza
)))diploma olarak ne verecek acaba cok merak edıyorum
)ve kendısını ankara il milli egitim mudurlugune sikayet edıyorum ve onaylayan kısıyede sorusturma actırıyorum
))
cındy08 arkadasım bende bılıom evet gozlerım gordum ve bı dolu lıste var elımde.sen hangı sehırdesın bırlık olalım ben ankaradayım ve bugun dılekce vermeye gıdıyom. haakımı arıcam bızım nıe onayımız kabul edılmedı.burdan herkese seslenıyom hepınızın ne oldugunu bılıyoruz ve hakkımızı helal etmıyoruz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!daha okadar Çok var kİ bu durumda olan ama doĞru bİlgİ bende bİlİyorum kesİn bİlgİ:8. Tercİhİne atanip kalmiŞ bÜtten. LÜtfen herkes hakkini arasin.
bırsu arkadasım slm ben ankaradan gözde. muglada oturuyosun bılıyom ve sende bızım gıbı magdursun bunuda bılıom.cindy08 arkadaslada konustuk basvurusu kabul edılen okadar cok kımse varkı gelın hakkımızı arayalım.okulönceinin telleri bu:0 (222) 320 69 06 - 330 41 21 - 330 84 15 - 330 81 77[/QUO
ok
arkadasım kecıoren de kesın onaylamıs ve 1 ksı asla ıptal edılmemıs atanmıs ve butten kalmıs yemın edebılırım ve zaten butun bılgıler elımde bugun ıl mıllı egıtıme gıdıyom isteyen varsa gelsıngöste bende ankaradyım ankarada onaylatmaya çalıştım olmadı onaylatan arkadaşım vardı son gün de iptal edildi ankarada keçiören onaylıyordu sadece o da onayladıklarını iptal etti ankara başak nere onaylatttı bilgiyi paylaşırmısın merak ettim
ben kÜtahyadayim maİl attik bİrsu hocamla sİzde atin ayni İlde olmamanin dezavantaji İŞte bunlarcındy08 arkadasım bende bılıom evet gozlerım gordum ve bı dolu lıste var elımde.sen hangı sehırdesın bırlık olalım ben ankaradayım ve bugun dılekce vermeye gıdıyom. Haakımı arıcam bızım nıe onayımız kabul edılmedı.burdan herkese seslenıyom hepınızın ne oldugunu bılıyoruz ve hakkımızı helal etmıyoruz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yanılıyorsam sonunda ortaya cıkar ama BEN YANILMIYORUM!!!!!!! yanılıyorsamda ben yorulcam kımseyı ılgılendırmez!!!!!!!!!yanılıyorsun arkadaşım benimki onaylanmadı ve iki arkadaşımın kide iptal edildi onaylatmak için bakanlığa ğittik çok uğraştık ama onaylananlarını da iptal edildi bir arkadaşa da telefon la aradılar yanımda iptal edildi onaylama diye yanımda aradılar b,iz bakanlıkta ikien şube müdürü onayladıklarınızı iptal edeceksiniz diye memurlara kesin emir verdi yanımızda