oluyor hocam sınava girmek istediğiniz illeri yazıyorsunuz ya foruma nerede girmek isterseniz orayı yazarsınızkpss ye ilk kez giricem.mezun değilim, son sınftayım. fakat ben usta öğreticilik yaptığım yerde değil de memleketimde girmek istiyorum sınava.bu mümkün mü.çünkü başvuruyu şuan bulunduğum yerde yapıcam
canım benim hangi ili yazarsan girmek istediğin yer olarak orada girersin.sınavlar il merkezlerde oluyor.hangi ildesin bilmiyorum ama sınav başvurusunda belirtiyorsun onu zaten.başarılar.kolay gelsinkpss ye ilk kez giricem.mezun değilim, son sınftayım. fakat ben usta öğreticilik yaptığım yerde değil de memleketimde girmek istiyorum sınava.bu mümkün mü.çünkü başvuruyu şuan bulunduğum yerde yapıcam
teşekkür ederim. ilk aşama olarak ne yapıcam. bankaya paramı yatıracam, ösym den formmu alıcam. ben ilçede oturuyorum formu almak için il merkezine mi gitmem gerek. sahi hangi bankaya ne kadar para yatırcam. çok sordum kusura bakma.:36_11_13:canım benim hangi ili yazarsan girmek istediğin yer olarak orada girersin.sınavlar il merkezlerde oluyor.hangi ildesin bilmiyorum ama sınav başvurusunda belirtiyorsun onu zaten.başarılar.kolay gelsin