Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009 kpss'ye girecekler

Tepki Skoru
0
2009 kpssye girecekler
bu yıl bankaya yatıracağımız ücretten haberiniz va<r mı? (öğretmen adayları için)cumartesi sabah ve aumartesi öğleden sonraki sınav ücreti.
sanırım geçen yıl 45 vermiştik.bu yıl ne kadar...

Tepki Skoru
0
arkadaşım geçenyılda öss ile aynı ücreti yatırmıştık buyıl öss başvurusu için tanıdıklarım 50 tl yatırdılar.bizimde 50 tl olabilir gibi .

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben aöf 4teyım eger 1dersım bıle bütünlemeye kalırsa kpss den ıyı puanda alsam agustos atamam olmazmı büte kalmamammı lazım

Tepki Skoru
0
bende gazetede okumustum arkadaşlar resmı bır yazı okumadım mezun olanlar gırecebılecek dıye. resmı bır yazıda gormedım ama

Tepki Skoru
0
hiç bu kadar kafam karışmamıştı.öğretmen adaylarının yatıracağı ücret 45 tl olarak belirtiniz bende sizinle aynı fikirdeyim. şimdi ise bir 80 tl söylenip duruyor.eğitim diliyle dengesizlik yaşıyorum.şimdi 45 mi yoksa 80 mi ?80 de olmaz bu kadar da fazla bir ücret.en kısa zamanda cevabınızı bekliyorum.

Tepki Skoru
0
saygıdeğer yöneticilerimiz bilgilendirirse memnun olurum benim gibi bazı arkadaşlarımızın da kafaları karışmamış olur.teşekkürlerimi iletirim.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar öğretmen adayları 2 oturuma gireceği için 45 TL yatıracaklar

Tepki Skoru
0
ohh be
bugün bankaya paramı yatırdım sonra da ösym temsilcisine kaydımı yaptırdım işlemlerimi bitirdim. darısı sizlerin başına çok fazla geciktirmeden yaparsanız rahat edersiniz üzerimdeki yük kalktı.

Tepki Skoru
0
kpss ye ilk kez giricem.mezun değilim, son sınftayım. fakat ben usta öğreticilik yaptığım yerde değil de memleketimde girmek istiyorum sınava.bu mümkün mü.çünkü başvuruyu şuan bulunduğum yerde yapıcam

Tepki Skoru
0
bu konuda bir fikrim yok arkadaşım.ösym den öğrenseniz iyi olur.

Tepki Skoru
0
kpss ye ilk kez giricem.mezun değilim, son sınftayım. fakat ben usta öğreticilik yaptığım yerde değil de memleketimde girmek istiyorum sınava.bu mümkün mü.çünkü başvuruyu şuan bulunduğum yerde yapıcam
oluyor hocam sınava girmek istediğiniz illeri yazıyorsunuz ya foruma nerede girmek isterseniz orayı yazarsınız

Tepki Skoru
0
canım benim hangi ili yazarsan girmek istediğin yer olarak orada girersin.sınavlar il merkezlerde oluyor.hangi ildesin bilmiyorum ama sınav başvurusunda belirtiyorsun onu zaten.başarılar.kolay gelsin

Tepki Skoru
0
bankaya para yatıran arkadaşlar nekadar yatırdınız acaba bilgilendirirmisiniz?????????

Tepki Skoru
0
canım benim hangi ili yazarsan girmek istediğin yer olarak orada girersin.sınavlar il merkezlerde oluyor.hangi ildesin bilmiyorum ama sınav başvurusunda belirtiyorsun onu zaten.başarılar.kolay gelsin
teşekkür ederim. ilk aşama olarak ne yapıcam. bankaya paramı yatıracam, ösym den formmu alıcam. ben ilçede oturuyorum formu almak için il merkezine mi gitmem gerek. sahi hangi bankaya ne kadar para yatırcam. çok sordum kusura bakma.:36_11_13:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle