Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009 kpss'ye girecekler

Tepki Skoru
0
Bende buyıl 4. sınıfa geçtim ve 2009 kpss ye giricek olanlardanım
Dersaneye gitmeyi düşünmüyorum önce şu son sınıfı atlatıyım diyorum bu yıla kadar takılmadan geldim ama bu yıl kpss derdine düşüpte son sınıfı boşlamayım diyorum önceliği derslere vericem. Kpss yede evde kendi imkanlarım dahilinde çalışabildiğim kadar çalışıcam bunun için sıkı çalışmak gerektiğini biliyorum daha doğrusu (verimli çalışmak ve ne olursa olsun düzgün bir moral.)
Gerçi bu sınav sistemi insanda moral de bırakmıyo ama herşeye rağmen bu iş sanırım birazda nasip işi

Tepki Skoru
0
bende son yılımda hem usta öğreticilik yaptım hem 4. sınıf hem staj bide kpss kursuna yazılmıştım ama olmadı o kadar beyin yorgunluğuyla derslere veremedim kendimi.bıraktım kursu iide yaptım okulu rahat bitirdim.dediğin gibi okulunu bitir gerisi önemli değil nasılsa başka sorumluluğun yükün kalmayınca kafan rahat çalışıcaksın mantıklısıda o zaten :) allah yardımcın olsun

Tepki Skoru
0
Örtmen'im terapist gibi yazıyorsun çok güzel hakkaten ister istemez stres yapıyoruz ama kazanacağız Allahın izniyle

Tepki Skoru
0
saol tatlım ya ben yaşadım biliyorum bide kurstan ayrılırken acaba da kaldım devam etsem yapabilirmiyim ki yada bıraksam daha sonra pişman mı olurum ki gördümki pişman olmadım bıraktığıma 4. sınıf stajıda yoğun oluyo. dersler saolsunlar zaten maaşallahları var. iide bırakmışım kursu 2007 mezunuyum geçen yıl gittim kursa 64 aldım bu yıl tekrar yazıldım.bakalım şimdiden başlıycam tarih felan çalışmaya. hadi hayırlısı bakalım:)

Tepki Skoru
0
gençler çalışmaya başlamayan bi ben mi varım ne? oöö 4.sınıf oldum ben de...matematikte sıkıntım yok şükür de hiç tarih bilmiyorum yaa..dersaneye gidecem bu yıl ...ya bi rahatlık var üstümde cahil cesareti midir artık nedir bilmiyorum..başlamalı bi yerinden de işte....

Tepki Skoru
0
gençler çalışmaya başlamayan bi ben mi varım ne? oöö 4.sınıf oldum ben de...matematikte sıkıntım yok şükür de hiç tarih bilmiyorum yaa..dersaneye gidecem bu yıl ...ya bi rahatlık var üstümde cahil cesareti midir artık nedir bilmiyorum..başlamalı bi yerinden de işte....
tarih ve vatandaşlık çok kasıyo benide yaa allah yardımcımız olsun

Tepki Skoru
0
ben de bu yıl 4.sınıf AÖ. öğrencisiyim dersanaye yazıldım.ihtiyaç yayıncılığın konu anlatımlı k.çalışıyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun Üşenme, vazgeçme, erteleme.. Başarı ben başaracağım diyenlerindir

Tepki Skoru
0
ben de AÖf 4.sınıf öğrencisiyim.2009 kpss ye giricem. ben de bursa da dershaneye gitmeyi düşünüyorum ama hangi dershane ye gitsem hala karar veremedim. bursada kpss için dershaneye yazılan var mı?

Tepki Skoru
0
tarih ve vatanlaşlık çalışmayı hiç sevmiyorum bende:S yalnız onlar bi şekilde halledilir erken başlayınca zaten hangi konulardan ne geleceği belli.bu sene eğitim tamamen yenilendi 2009da muhtemelen aynı şekilde olacaktır.asıl eğitimden korkuyorum yeni hazırlanan kitaplarda 5e öğretim modelinden tutunda sokrates kolb biçok yeni kuramcı kuram ve felsefeler var.umarım 2009 da süpriz birşey olmaz bu sene olduğu gibi:S

Tepki Skoru
0
valla canımm ben kasım gibi başlamayı düşünüyorum.. ücretli öğretmenlik yapacağım bu yıl.. kpss yi matematik yüzünden kaybettim :S çok çalışmıştım.. zor bi yıldı kpss açısından.. iyi çalış düzenli çalış.. ihtiyaç ve yargı oldukça iyi..onlardan şaşma

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende aöf son sınıf ögrencisiyim benim sorum kii yardımcı olursanız cok seviniirm
ünv mezunu örgün eğitimden mezn olan arkadaşlarla kpssde bi farkımız oluyormu eşit şartlardamı giriyoruz bana puan yönünden olucagı söylendi ama inanmadım tabi birde sizle paylaşmak istedim

Tepki Skoru
0
bende bu sene dersneye gidip gitmemek arasında kararsızım arkadşlar eğitim bilimlerini kendimiz çalışamazmıyız ezbere dayalı sonucta dersane şartmı sizcee?? benim önümüzdeki sene kesin kazanmam lazım usta ögreticeliğde baswurmadım bu yüzden fikirleriniz benim için cok önemli herkese allah kolaylık versin...

Tepki Skoru
0
tabıkı esıt sartlarda gıryorsunuz orgunlerle aöler arasında bı fark olmuyo puan yonunden falan fark oldugu da yok sen calsmana bak calsrsan basarblrsn dersanemı evde mı calscam soruna gelnce bu tamamen sana kalmıs yapabılcegne ınanıosan evde calsırakda basarblrsın bu tamamen sennle ılgılı

Tepki Skoru
0
ben de cogu arkadasım gibi aöf,desane,iş ve staj olarak bir yılı gecirdim arkadaslar...Şunu söyleyebilrim ki son aylar da artık yedigim içtigim bile aklımda kalmıyordu..resmen beynim uyusmus gibiydi... 4 yere yetişen bir insan olarak elbet en azından bir tanesini basaramayacaktım ve o da kpss oldu...
o kadar agırlık vermemiştim kabul ediyorum ama sorular hiçte girdigim denemelerdekiler gibi degildi...cok şükür diplomamı aldım bu yıl sadece iş ve kpss olacak hayatımda..belki de bir özel matematik dersi..onun haricinde kendimi yormamayı düşünüyorum..tabii ki de Allah kaderimizie ne yazmıssa onu görecegiz zaten...hepimizin hakkın da hayırlısı olsun..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben 72,693 aldım şubatta ya da aralıkta gider miyim çalışmaya başlayayım mı?Kafam allak bullak oldu:( 76 da kalmış.Deneyimli arkadaşlar sizce düşer mi?Bu sene ilk girişimdi.

Tepki Skoru
0
bu konuda cevremde ornegı olanlar vardı subata kadar dersaneye gıttıler yıne rıske atmadılar subatta aralarından atananda oldu atanamaynda ben sana calıs derım rıske atıp zaman kaybetme bence karar senın tabi gıdermısın gıtmezmısın tabıkı kımse buna kesın bişi soleyemez ama ınsallah gıdersın

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ne olacağı hiç belli olmaz. çocuk gelişimi öğrt mezunuyum bu sene bizden hiç atama olmadı meslek liselerinde kaydırma sebebiyle.bu sene puanlarda tavan yaptı nereye gidicek daha merak ediyorum önceden 63le sözleşmeli gidenler varken şimdi 75le bile açıkta kalıyosun.sonumuzu çok merak ediyorum doğrusu.

Tepki Skoru
0
bende dersaneye yazılmak istiyorum.. evde çalışmak çok zor...

Tepki Skoru
0
ben yazıldım bile en azından bi sistemle bi disiplin altında çalışıcam şahsi düşüncem evde oturup çalışsam yapamazmıyım, yaparım tabi ama olsun yinede riske atmamak gerek ciddi ciddi bu sene allah kolaylık versin hepimize

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle