Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009 kpss netleri

Tepki Skoru
0
arkadaşlar netlerimizi yazalım ben başlıyorum. 78 g.k g.y, 86 e.b

Tepki Skoru
0
ben hatırlamıyorum ya :( tüm arkadaşlar söyledi netlerini ben hatırlayamıyorum. genel kültür genel yetenekte zamanım yetmedi ya hızlı hızlı geçtim o yüzden kötü idi. eğitim bilimlerinde ise öğrenme çok kolay geldi o kadar :D

Tepki Skoru
0
Benimde gy-gk 75 eb 82.5 ilk zamanlar umutlanıyordum alım çok olur atanırız diye ama ön lisans mezunları usta öğreticilik yapamaya devam edeceklermiş. :((

Tepki Skoru
0
gy gk 75 eğitim 83...ama yanlış hatırladıklarım olabilir.

sunaycım sınıftaki kızlardan bildiklerin var mı ki? ben kiminle konuşsam kötü geçti dedi..ama netlerini bilmiyorum

duygununki de benmkinden 5-6 fazla idi toplamda

Tepki Skoru
0
gy.gk.67 eb.84 tabi doğru hatırlıyorsam.4. senem.umutsuzum.inşallah atanmama yetecek puan alabilirim.çok korkuyorum.

Tepki Skoru
0
gamzecim benim de pek bir bilgim yok konuştuklarım kötü diyor benim de selininki de eğitimi 87 mat 29 diğerlerine bakmamış tarih fln yapamadım doğru düzgün diyo. bide bu ustaöğretici işini napıcaz. dilekçe örneği nerede sessiz kalmayalımm...

Tepki Skoru
0
sİzİ en Şanslilar arasinda buluyorum.netlerİnİz gÜzel.
teşekkürler hocam da şansımızı azaltıyorlar malesef usta öğreticiler alınacakmış b yıl da hiçbirşekilde onları aşağılamak değil amacım ancak bizlerin emeklerine yazık değil mi...

Tepki Skoru
1
teşekkürler hocam da şansımızı azaltıyorlar malesef usta öğreticiler alınacakmış b yıl da hiçbirşekilde onları aşağılamak değil amacım ancak bizlerin emeklerine yazık değil mi...
Orası öyle ama bu sene lise mezunları alınmayacağı için biraz şansınız artmış gibi görünüyor.Ama siz iyi net yapmışsınız.Şimdiden hayırlı olsun.

Tepki Skoru
0
herkes için hayırlısı olsun. inşallah sağ gösterip sol vurmazlar.netleri en düşük olan benimmm :( şansım yokmu

Tepki Skoru
1
gy.gk.67 eb.84 tabi doğru hatırlıyorsam.4. senem.umutsuzum.inşallah atanmama yetecek puan alabilirim.çok korkuyorum.
Hocam ,eğitimi iyi yapmışsınız ama diğerinden biraz düşük olmuş.ama yine de bence iyi ..

Tepki Skoru
0
70 gk gy-79 eğt sorular kolay gibi gelmişti.Hele eğitimden 1 saat önce çıktım nasıl bu netler oldu hiç anlayamadım :((
Hiç sanmıyorum ama umarım atanırım...

Tepki Skoru
0
gamzecim benim de pek bir bilgim yok konuştuklarım kötü diyor benim de selininki de eğitimi 87 mat 29 diğerlerine bakmamış tarih fln yapamadım doğru düzgün diyo. bide bu ustaöğretici işini napıcaz. dilekçe örneği nerede sessiz kalmayalımm...
canım burdan da takip et istersen http://forum.memurlar.net/topic.aspx?id=680951&page=88 suç duyurusu örneği var sonraki sayfalarda. buarada selin 29mat yaptıysa diğerlerine bakmasına gerek yok bence zaten:) hayırlısı olsun diyelim..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle