- Tepki Skoru
- 0
arkadaşlar netlerimizi yazalım ben başlıyorum. 78 g.k g.y, 86 e.b
sİzİ en Şanslilar arasinda buluyorum.netlerİnİz gÜzel.arkadaşlar netlerimizi yazalım ben başlıyorum. 78 g.k g.y, 86 e.b
teşekkürler hocam da şansımızı azaltıyorlar malesef usta öğreticiler alınacakmış b yıl da hiçbirşekilde onları aşağılamak değil amacım ancak bizlerin emeklerine yazık değil mi...sİzİ en Şanslilar arasinda buluyorum.netlerİnİz gÜzel.
Orası öyle ama bu sene lise mezunları alınmayacağı için biraz şansınız artmış gibi görünüyor.Ama siz iyi net yapmışsınız.Şimdiden hayırlı olsun.teşekkürler hocam da şansımızı azaltıyorlar malesef usta öğreticiler alınacakmış b yıl da hiçbirşekilde onları aşağılamak değil amacım ancak bizlerin emeklerine yazık değil mi...
Hocam ,eğitimi iyi yapmışsınız ama diğerinden biraz düşük olmuş.ama yine de bence iyi ..gy.gk.67 eb.84 tabi doğru hatırlıyorsam.4. senem.umutsuzum.inşallah atanmama yetecek puan alabilirim.çok korkuyorum.
Maşallah hocam.çok iyisiniz..eğitim 85 gyk 80 umarım hepimiz atanırız
Biraz düşük ama kısmet hocam.70 gk gy-79 eğt sorular kolay gibi gelmişti.Hele eğitimden 1 saat önce çıktım nasıl bu netler oldu hiç anlayamadım (
Hiç sanmıyorum ama umarım atanırım...
canım burdan da takip et istersen http://forum.memurlar.net/topic.aspx?id=680951&page=88 suç duyurusu örneği var sonraki sayfalarda. buarada selin 29mat yaptıysa diğerlerine bakmasına gerek yok bence zaten hayırlısı olsun diyelim..gamzecim benim de pek bir bilgim yok konuştuklarım kötü diyor benim de selininki de eğitimi 87 mat 29 diğerlerine bakmamış tarih fln yapamadım doğru düzgün diyo. bide bu ustaöğretici işini napıcaz. dilekçe örneği nerede sessiz kalmayalımm...