- Tepki Skoru
- 0
gecen sene 70.332 almıştım bu netlerlebenİm gecen sene 65 e 76 ydi netlerİm gecen seneye oranlarsak sanirim 72 kÜsÜr bİ puan gelİr dİye tahmİn edİyorum
gecen sene 70.332 almıştım bu netlerlebenİm gecen sene 65 e 76 ydi netlerİm gecen seneye oranlarsak sanirim 72 kÜsÜr bİ puan gelİr dİye tahmİn edİyorum
27 temmuz diye tahimin ediyorum.arkadaşlar bu sınav ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı
Netleriniz fena değil hocam.Ama genel yetenek ve genel kültür az gibi.Ama eğitim felan sayılmaz.arkadaşlar 70 gk-gy ve 83 eğitim sizce nasıl,umut var mı?
Maşallah hocam baya iyisiniz.Netleriniz güzel.92 eğitim 80 gkgy...
netleriniz çok güzel hocam.tebrikler.merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum.
netlerim.. 85 genel kültür/yetenek; 90 eğitim...
umarım hepimiz atanırız...
Sizin için değil o hocam.arkadaslar bu açıklanan kpss 2009/3 kimin için bizim değil dimi
hocam henel kültür genel yetenek baya az...sizi kötü etkiler .mahmut hocam 66 ya 88 kaç puan gelir
3-4 yıldır atamaları takip ediyorum.bence 73 civarı gelir.hayırlısı olsun...mahmut hocam 66 ya 88 kaç puan gelir
evet hocam, netleriniz çok güzel.. kesin atanacaklar arasında sizi de görebiliriz sanırım.. heyecanla sonuçları bekliyoruz..merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum.
netlerim.. 85 genel kültür/yetenek; 90 eğitim...
umarım hepimiz atanırız...
Teşekkür ederim...umarım hepimiz atanırız. ama ben nokta tercihi yapmak zorundayım. umarım istediğim yere, memleketime atanırım...evet hocam, netleriniz çok güzel.. kesin atanacaklar arasında sizi de görebiliriz sanırım.. heyecanla sonuçları bekliyoruz..