hocam eğitiminiz iyi fakat genel kültür genel yetenek biraz düşükmüş...hocam sanırım ilk atamaya atanmanızı sağlayacak bir puan gelmeyebilir.ama ikinci atama kesin inşallah...fakat şu da burda standart sapma da çok önemli.burda puan değil sıramalanız çok önemli..mahmut hocam beim netlerime de yorum yaparsanız çok sevinirim gygk 75 eğitim 87 şimdiden teşekkürler herkes için hayırlısı olsun
hocam 70 düşük.ama eğitim bilimlerini iyi yapmış arkadaş.ama 70 düşük yani.Mahmut bey işiniz gereği herşeyi biliyormuşsunuz ya.Özür dileyerek soruyorum işiniz nedir acaba?Birde anlayamadığım birşey var.Bir arkadaşın 70 gk gy için iyi sayılır demişsiniz hemen altında 75 gk gy yapan arkadaşa düşük demişsiniz.Şimdi 70 gk gy iyimi kötü ben anlayamadım da?
hocam genel kültür genel yetenek düşük ama eğitim bilimleriniz fena değil.ama atanmanızı sağlayacak puanı getirmeyebilir.ama hayırlısı.kısmet.benimde gyk 74 (19 mat) 80 eğitim hocam nasıl sizce?
mahmut hocam yorum bekliyorumslm arkadaşlar benm gkgy90 eğitim 78 inşallah gönlümüze göre olur
hocam ,netleriniz güzel.atanacak kadar puan getirir diye tahmin ediyorum.Başarılar.slm arkadaşlar benm gkgy90 eğitim 78 inşallah gönlümüze göre olur
hocam , 1200 maaş birde ekdersi de var onu katarsak 400 daha eder 1600..teşekkür ederm hocam inşallah herkesin dileği gerçekleşir. bide kadrolu öğretmenlerin ilk maaşı ne kadar oluyor öğrnebilir miyim acaba
Hocam konunuzu yanlış yere açmışsınız...usta öğreticiler bölümüne açsanız daha uygun olurdu..arkadaşlar size yardımcı olurlar sanırım.arkadaşlar ben bu usta öğreticilikte dilekçe işini bilmiyorum benimle de paylaşır mısınız bu arada netleriniz güzel
73-75arası bişey gelebilir arkadaşım ilk atama olmayabilir ama ikinci de kesin gidersin.allah gönlüne göre versin86 gky 72.5 egtm netleri nası acaba bı yorum yapabılrmsnz