Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009 kpss netleri

Tepki Skoru
0
buradaki arkadaşların netleri çook güzel bence...hepiniz atanırsınızki arkadaşlar ,hiç kasmayın,bunun zervkini tadın,cook güzel netleriniz..özelikle 78_90 yapan arkadaşın sırası iyidir diye düşünüyorum..şimdiden hayırlı olsunnn...
ben de kısmetse 2010 da gireceğim ama ezberim yoktur ve hiiç çalışmaya başlamadım daha,korkuyorummm...calışmaya başlayan var mı arkadaşlar ilk defa 2010 da gireceklerden..

70_80,80_90 NET YAPAN ARKADAŞLAR NOLURSUNUZ BİZE YARDIM EDİN,NASIL ÇALIŞTINIZ,COĞUNLUKTA TEKRAR MI YAPTINIZ YOKSA COOK MU SORU CÖZDÜNÜZ.HANGİ ALANDAN BAŞLAYAYIM,HANGİLERİNİ SONLARA BIRAKAYIM,CALIŞMA SEKLİNİZ FALAN NASILDI SİZLERİN,BİZLERE DENEYİMLERİNİZDEN BİRŞEYLER SUNAR MISNIZ
TESEKKÜRLR

Tepki Skoru
0
arkadaşım benim fikrimi soracak olursanız
önce matematik ve tarih derslerini halledin 2.nci dönemde diğer derslere bakın
konu konu değil ders ders bir bütün halinde ilerleyin eğitim bilimlerinde
en azından hangi ders neyi kapsıyor iyice ayırt edin
son 2 ay kala da bol bol soru cözün ve her hafta en az 2 deneme çözün
matematik dersiniz iyi değilse şimdiden başlayın ve bol soru çözün

bizim branşta matematik yapabilnek çok önemli
herkese başarılar diliyorum
ama sakın ders çalışmayı son aylara bırakmayın

Tepki Skoru
0
çook teşekkürlrrrr
arkadasm kesinlikle son zamanlarda ders çalışmaya başlama zmanın nasıl geçtiğini farketmeyeceksin bile ben ilk dönem çalıştığım konulara borçluym bilgilerimi sık tekrar her zaman iidir e. bilimleri öyle bi şey ki bir hafta konulara bakma hemen aklından çıkıyor ben muğla mezunuyum bizim ordadurum biraz daha farklı havalar güzel olunca ders çalısası gelmiyordu insanın.ama yine de elimizden geldiğince baktık özellikle tarih ve mat. çok ii çalışıp bol soru çözmen gerekiyo daha bi senen varsa eğer bence yaz tatilini ii değerlendirip kitap oku ki paragraf sorularında hızın birazz daha artsın çoğu kişiyi zorlayan türkçeydi bence zmanı çok yiyor insanın moralini bozuyor. ben e.bilimlerinden bşladım çalışmaya sen kendine göre bi plan yapıp sana hangisi daha uygun düşüyorsaöyle çalış bence.kib sedef

Tepki Skoru
0
sonuçlar ne zaman açıklanıcak bilgisi olan varmıı

Tepki Skoru
0
arkadasm kesinlikle son zamanlarda ders çalışmaya başlama zmanın nasıl geçtiğini farketmeyeceksin bile ben ilk dönem çalıştığım konulara borçluym bilgilerimi sık tekrar her zaman iidir e. bilimleri öyle bi şey ki bir hafta konulara bakma hemen aklından çıkıyor ben muğla mezunuyum bizim ordadurum biraz daha farklı havalar güzel olunca ders çalısası gelmiyordu insanın.ama yine de elimizden geldiğince baktık özellikle tarih ve mat. çok ii çalışıp bol soru çözmen gerekiyo daha bi senen varsa eğer bence yaz tatilini ii değerlendirip kitap oku ki paragraf sorularında hızın birazz daha artsın çoğu kişiyi zorlayan türkçeydi bence zmanı çok yiyor insanın moralini bozuyor. ben e.bilimlerinden bşladım çalışmaya sen kendine göre bi plan yapıp sana hangisi daha uygun düşüyorsaöyle çalış bence.kib sedef
çook tesekkürlr,dediklerinizi uygulamaya çalışacağım ama dediğiniz gibi sıcak olunca hiiç çalışmaya başlamadım su an maalesef

Tepki Skoru
0
şu an çalışamamanız normal hocam

zaten bizde sınav yaklaştığında sıcağın verdiği rehavetle doğru dürüst çalışamadık ama o zaman da akşam saatlerinde çalıştık

siz planınızı yapın
yakınlarınızdan e.bilimleri kpss kitapları varsa ödünç alın en azından konuları gözden geçirin

ve size tavsiyem kasım ayından önce yeni ( sıfır) kpss kitaplarını satın almayın
yeni basımları alın buna dikkat edin önemli bence

Tepki Skoru
0
buradaki arkadaşların netleri çook güzel bence...hepiniz atanırsınızki arkadaşlar ,hiç kasmayın,bunun zervkini tadın,cook güzel netleriniz..özelikle 78_90 yapan arkadaşın sırası iyidir diye düşünüyorum..şimdiden hayırlı olsunnn...
ben de kısmetse 2010 da gireceğim ama ezberim yoktur ve hiiç çalışmaya başlamadım daha,korkuyorummm...calışmaya başlayan var mı arkadaşlar ilk defa 2010 da gireceklerden..

70_80,80_90 NET YAPAN ARKADAŞLAR NOLURSUNUZ BİZE YARDIM EDİN,NASIL ÇALIŞTINIZ,COĞUNLUKTA TEKRAR MI YAPTINIZ YOKSA COOK MU SORU CÖZDÜNÜZ.HANGİ ALANDAN BAŞLAYAYIM,HANGİLERİNİ SONLARA BIRAKAYIM,CALIŞMA SEKLİNİZ FALAN NASILDI SİZLERİN,BİZLERE DENEYİMLERİNİZDEN BİRŞEYLER SUNAR MISNIZ
TESEKKÜRLR
hocam bence hemen başlamalısınız. bir sene yeterli olmuyor. ben çok zorlandım. gerçi ben son sınıfta hazırlandım hem olkul hem kpss zor oldu. 1.dönem sadece eğitim çalıştım. eğitimi bitirdim.2. dönem genel kültürden dersaneye gittim. matematiğe güvendiğim için genel yeteneğe gitmedim ama matematikte çuvalladım:( (ösym her yıl ters köşe yapıyor. seneye de türkçe zor bekleniyormuş) hocam ayrıca ezber değil de sık tekrar iyi oluyor. benim de ezberim hiç yoktur. ama bol soruu ve konu tekrarı yapmalısınız. ben son 1,5 ay eğitimi 2. tekrar yaptım. son iki hafta sırf vatandaşlık çalıştım. vat dan 8 netim var bu benim için mucize:) ayrıca eğitim bilimlerindeki yenilikleri mutlaka takip edin. inşallah hepimiz atanırız. kimsenin emeği boşa çıkmasın.

Tepki Skoru
0
ben 1. dönem genel kultur genel yetenek tum konuları duzenlı calstım tarıh vat bıraz uzun oldugu ıcın kasımdan subata kadar ancak btrdm ama yavas yavas calstım tabı calsrken sureklı tekrarlar yaptım tarh ve vatandaslıktan sorular cıkardm 2. donem egtm bılımlerne calstım 2ay rahatlıkla btrdm konuları buarada gkgy konularndan soru+tekrar hc bırakmadm mayıs-hazıran aynda yıne sureklı tekrarlar denemeler bol soru cozdm ve hc sıkılmadan zevklı bır ders calsma donemı oldu benm ıcın duzenlı calsnca ders calsmak bunaltıcı olmuyor ve daha vermlı oluyor sımdıden basarılar kolay gelsn

Tepki Skoru
0
gy.gk.67 eb 84 daha öncede yazmıştım sizce kaç puan aralığında gelir??????????umut varmııııı

Tepki Skoru
0
bazen düşünüyorum da çalşıp çalışmama sınavı değil gibi gelmiyor değil hani.
her yıl mutlaka bi ters köşe yapıyorlar.Olay panik yapmamakta bitiyor bence.halledilmeyecek bir sınav olmadığını düşünüyorum.Kendimizi harap edecek şekilde çalışmaya hiç gerek yok.Sadece düzenli çalışmak. Ezbere de hi gerek yok eğitim bilimlerini ne kadar çalışırsanız çalışın soru çözmedikten sonra yerleştiremiyorsunuz.Bol soru bence ama doğru kaynaklardan.Ancak bu şekilde eksikleri tamamlıyorsunuz.
Ben en son denemelerde eğitim bilimlerinden 110 un genel kültür genel yetenek de aynı şekilde 100 ün altına düşmüyordum ancak sınavda 86 genel kültür genel yetenek 100 eğitim yapabildim.
bunu da paniğe bağlıyorum.matematikten ful yaparken 23 yapabildim.eee tabi oks matematiğinden öss ye geçince ve sorular çok zaman alınca sınavı yetiştiremedim.
hayırlısı diyorum.herşey gönlümüzce olsun. beni birde soruların dağıtılmış olması konusu korkutuyor.

Tepki Skoru
0
genede iyi yapmışsın arkadaşım netlerin iyi benimkilere baksana bende denemelerde senin kadar değilsede iyiydim ama evet heyecandan insan ne yapacğını şaşırıyor.ellerim titredi resmen yaaaaaa.şimdi ise umutsuzca bekliyoruz işte.hayırlısı olsun ne yapalım

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim sağolun biraz içim rahatladı iyi akşamlar diliyorum herkes için hayırlısı olsun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle