Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2008 Şubat Ataması

Tepki Skoru
0
atanan tüm arkadaşlara hayırlı olsun inşallah diğer arkadaşlarda hayırlısıyla atanır.ama şu varki ben asla bu atamaların doğruluğuna falan inanmıyorum.yaşadığım biçok şey beni buna zorladı.inşallah bu saçma düzen biran önce düzelir.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben 78.983.ile istanbula kadrolu atandım darısı herkesin başına

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende 71,427 ile çankırı/merkeze atandım

Öncelikle atanan tüm arkadaşları tebrik ederim...darısı atanamayan arkadaşlara...

Esos arkadaşım hayırlı olsun ben de Çankırı'da görev yapıyorum ben ilçesindeyim:) Çankırı küçük ama rahat bi yer şanslısın bence..:) Çankırı merkezde tanıdığım bikaç okul öncesi öğretmeni arkadaşım var yardımcı olmaya çalışırım..tekrar tebriklerr

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende van merkez süreyya sülün anaokulunu atandım. mutluyum umutluyum. inşallah herşey bundan sonra daha iyi olacak. puanım 78.459.ilk tercihlerim afyon du ama çok az bir puanla kaçırmışım hayırlısı olsun artık dicek bişi yok. afyonda çalışan arkadaşlara da iyi çalışmalar.
sağlıklı günler diliyorum

Tepki Skoru
0
atanamadımmm bendee:(((((( moralım çok bozuk anlatamam.. dershaneye başladım dün üzüntüden gözyaşlarımı tutamayııp çıkmak zorunda kaldımm:(((( meb kurasıyla yazmışşş kurayla alıcaklar mademm nıye sınava sokuyoolar..hiç şeffaff dgl adamı olan işini yaptrdıı dıye düşünüyorummm ve arkasındanda bir çok şey sayıyoorummmmmm!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
masaladası bu arada inan hepımızın adına çok üzüldümm..kılpayı kaçırmak 1 puan dahii yokken insanaa koyuyooo:((((( anlayabılıyorummm..

Tepki Skoru
0
Atanamayan arkadaşlar başka arayışlarla kendisini geliştirsin tek yolu devlet görmesin derim. Her alana açılımı olan bir branşa sahipsiniz arkadaşlar. Bırakın üzülmeyi.. Kendinizi bir alanda uzmanlaştırdıktan sonra ne yapcaksınız devleti! Tek yol devlet olmamalı. Helede bizim branşta. Diğer öğretmenler oturup yana yakıla ağlasın o zaman. Herkese başarılar.. Atananlarada hayırlı olsun.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sözleşmeli atanan öğretmenlerden hangi belgeleri istiyorlar bilgisi olan varsa acilen yazabilirmi acaba

Tepki Skoru
0
3 adet vesikalık fotoğraf
elektronik başvuru formu
sağlık kurulu raporu
mal bildirimi (il milli eğitimden alınacak)
kpss sonuç belgesi
nüfus cüzdanı sureti
tebrikler arkadaşım.inşaallah hakkında hayırlısı olur.

Tepki Skoru
0
enjoyable arkadaşım gerçekten çok üzüldüm .ama hakkında belkide böylesi hayırlı.Sen bu azimle sıkıca çalışırsan inş.direk kadrolu atanırsın.

Tepki Skoru
0
[gülşahcım hayırlı olsun çok sevindim.bildiğim kadarıyla sağlık raporunun geçerlilik süresi 6 ay alman gerekiyo

Tepki Skoru
0
enjoyable arkadaşım gerçekten çok üzüldüm .ama hakkında belkide böylesi hayırlı.Sen bu azimle sıkıca çalışırsan inş.direk kadrolu atanırsın.[/Q

ÇOK TEŞ.EDERIM İNŞ.DEDIGIN GBİ OLURR AMA ALIŞMAA SÜRECİ GEÇİRİCEMM BİR MÜDDETT ORYANTASYONN DERSİ ALMAM LAZIM ÖNCEE DERSHANE İÇİNN...SIKI Bİ ÇALIŞMAA SÜRECİ BENİ BEKLIYOO HEM OKUL HEM DERSHANEE:(( İYİ DİLEK VE TEMMENNİLERİN İÇİN TEKRAR TEŞ. EDERIM düşünüp yazmış olmaann bile yettii inan:))))))

Tepki Skoru
0
benım nıye bu kadar uyum sorunum var anlamış dglım yaaaa:(( stressten çok fazla düşünmekten sanırımm...

Tepki Skoru
0
herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar
bugun çok kafam karıştı ve sinirlerim bozuldu ben sağlık raporu almaya ankaraya geldim sakaryada kadrolu oldum.parayı verdim ve yarın raporu alacağım müdürüm aradı güya bakanlıktan yazı çıkmış rapora gerek yok diye ama benim rapor alalı bir yıl oldu anlamadım ben bu işi doğrumu bilgisi olan varmı arkadaşlar

Tepki Skoru
0
sevgili esosss bişgin için sağol canım ama ben kendim için sormadım arkadaşım atandı da onun için.ben çok şükür 1 yılı geçkin süredir kadroluyum.darısı tüm arkadaşlara sanırım sendeatandın hayırlı olsun canım

Tepki Skoru
0
atanan arkadaşlarım hepinize hayırlı olsun umarım bizlerde atanabiliriz mart veya nisanda sözleşmeli ek atama olacakmıymış bir duyum alan varmı umarım olur

Tepki Skoru
0
herkese hayırlı olsun arkadaşlar; bu mart nisan ataması hakkında bilgisi olan var mı gerçekten keşke olsa da biz de gidebilsek..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu sağlık raporu ile ilgili bilginiz yok sanırım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00