İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

KADROLU ATAMA KONULARI

2008 Şubat Ataması

Hocam benim yazdıklarım sadece yorum tahminden ibaret.
Bence gelir o puana eğer c seçeneğini seçerseniz
tşk ederm hocam sadece fikrinizi almak istedim umudm yok zaten
Hayırlısı olsun hocam.Ama işaretleyin muhakkak tercih yapın.
slm arkadaslar bende sözlesmeli calısıorum bu atamada kadrolu tercih yapıcam umarım olur... herkese bol sans
selcuklu şunu yazdı:
selçuk hocam benim puanımda 76.990 487.sıradayım sizce atanabilirmiym tercih yapsam mı acaba hiç umudum yok
hocam benim puanım da 76.979 ben de 489. sıradayım.benim de hiçç umudum kalmadı bu 282 den sonra.
Selçuk hocam siz bu puana sıra gelir diyosunuz da önemli olan sıralama değil mi nasıl gelecek ki bu durumda ????282 kisi alınacak ve biz 480lerdeyiz?
bende bu sene kpss hazırlananlardanım ama bu atama sayılarını gördükçe ve arkadaşları gördükçe benim kadrolu atanma umudum kalmıyo...sözleşmelide kadrosuda aynı parayı aynı şartlara sahip anlamıyorum ben işleri artık ağzımıza bir parmakda değil balı damlatıyorlar. tercih yapacak arkadaşlara bol bol bol şans diliyorum inşallahda atanırsınız
selçuklu hocam ve dilşan hocam siz acaba sözleşmeli çalışıyormusunuz yoksa hiç mi tercih yapmadınız?sözleşmelinin puanı zaten 70.945 ekadar düşmüştü.kadrolu puanı benim tahminim 78 de falan kalır çünkü 80 in üzerinde çok kişi sözleşmeli olarak batının çok güzel yerlerinde çalışıyorlar.dikkat ederseniz ağustos atamasında puanı yüksek olanlar kadrolu yerine sözleşmeliyi yazıp iyi yerlerde çalışıyorlar.şimdi onlaR ÇALIŞTIKLARI YERDE KADROYA GEÇECEKLER BAKALIM NE OLACAK.
MKEMAL38 şunu yazdı:
selçuklu hocam ve dilşan hocam siz acaba sözleşmeli çalışıyormusunuz yoksa hiç mi tercih yapmadınız?sözleşmelinin puanı zaten 70.945 ekadar düşmüştü.kadrolu puanı benim tahminim 78 de falan kalır çünkü 80 in üzerinde çok kişi sözleşmeli olarak batının çok güzel yerlerinde çalışıyorlar.dikkat ederseniz ağustos atamasında puanı yüksek olanlar kadrolu yerine sözleşmeliyi yazıp iyi yerlerde çalışıyorlar.şimdi onlaR ÇALIŞTIKLARI YERDE KADROYA GEÇECEKLER BAKALIM NE OLACAK.
MKEMAL38 hocam ben sözleşmeli çalışıyorum.ağustos atamasında sözleşmeli yerleştim.bu defa da kadrolu için tercih yapıcam ama dediğim gibi umudum yok....
haklı çıkmayı istemedim ama haklı çıktım umutlanmayalım arkadaşlar sözleşmeli konusunda açıklama yok çünkü.en kötüsüne hazır olun derim yine ben en kötüsüde atanamamak.70.433 puanım bekliyorum önümde 191 kişi var ne dersiniz umut varmı sizce ben atanamayacığımı düşünüyorum ve ders çalışmaya başladım🙁
selçuk hocam benim puanım 70.802 kodrolu olamaz ama sizce sözleşmeli gelme ihtimali varmı sadece tahmininizi öğrenmek istiyorum....... usta öğreticilik yapıyorum
moralim çok bozuk biraz sonra okula gitmem gerekiyor ve ayaklarım geri geri gidiyor resmen yaşamdan keyf alamıyorum artık
hocam bu 282 kişi emekli olanların yerine mi kadrolu gidecek, ben biraz önce baktım illere alınacak kişilere bayaa var okul,benim düşüncem şimdi eğer emekli olanların yerine alınacaksa kadrolu, sözleşmeliler onların yerine gidince onlardan boşalan yerler 282 olur ve bize sıra gelir ama sözleşmeliler kendi okullarında da kadro alırsa bize gelmesi biraz zor olur diye düşünüyorum

yorumunuzu bekliyorum hocam
Hocam kadrolu zor gibi ama sözleşmeli gelebilir bence hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.Ama muhakka işaretleme yapın
c şıkkını işaretleyeceğim arkadaşlar hayırlısı artık
cadi57 şunu yazdı:
arkadaslar inşalah hepiniz için hayırlısı olur..
dilsan canımm inş. gecersin bu atamada c şıkkını işaretlersen olabilir..hayırlısı olsun canımm yaa....
cadi57 canım ya inşallah ama benim hiç umudum yok🙁beklediğimden çok az bi alım oldu ya...
selçukaydin hocam cevap verdiğiniz için sağolun inş. sözleşmeli olur
enjoyable nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor açıklamalar seni şok etti sanırım
slm arkadaslar forumda ümraniye çekmeköy anaokulundan bi öğretmen vardı.. nicki neydi acaba ben orayı yazmayı düsünüorum da.. iletişime gecersek ii olur
samsun ordu giresun trabzon tercih edeceklerin puanlarını öğrenebilirmiyim 😀
masaladası şunu yazdı:
enjoyable nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor açıklamalar seni şok etti sanırım
MASALADASI CANIM BURDAYIM BEN O KADAR ÇOK ŞEY SÖLEDIM Kİ BURDA BU ARTIK DINLEMEYE GEÇTİMM🙂))))) DERSHANEYE YAZILDIM(geçte olsa)kabullendım artık herşeyi çünkü sözün bittiği yere geldik artık.. atanırsam ki (hiç umudum yok) tekrar başka bi konu başlığı altında yazarım bol bol atandıgım okulu🙂)))) bu arada s%r arkadasşımm karadenızı yazması düşünüyorumm ben orda okudum gıresundaa oraları yazıcamm açık varsa ordu samsun gıresun (2, memleketım 🙂)) PUANIM 70,390 buarada masaladası özledın sanırım benii🙂))))

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.