Hocam anlamadınız sanırım.Ağustos atamasında sözleşmeli çalışan arkadaşlar şu an kadro için müracat edecekler.950 sözleşmeli arkadaşımız alındı agustosta.950ncinin puanı 74 lerdeydi.Şimdi bu 950 arkadaşın da kadroya muracat edeceklerini hesaplarsan puanın aralık ek atamasından daha yukarıda bir sayıda kapanacağını kestirebilirsin.enjoyable şunu yazdı:hocamm anlayamadım yani nasıl aralık atamasını hesaplamayalımm 200 sözleşmeli alınsa bilee puan düşmez mi yaniii🙁((((((( bu mu demek sonuçta 70.945 le kapamıştııı alım olursa bu puan hiç mi düşmezzz???
Milli Binlerce öğretmen adayının beklediği Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2008 yılı birinci atama döneminde tayin edeceği kadrolu öğretmen branşları ve bu branşların taban puanları belli oldu
Eğitim Bakanlığı, 2008 yılı birinci atama döneminde 4 bin 786 kadrolu öğretmen ataması gerçekleştirecek. Halen sözleşmeli öğretmen olarak görev yapan öğretmenlerin kadrolu öğretmenliğe atananlarının yerine pozisyonlarına göre sözleşmeli öğretmen atanacak.
SINIF ÖĞRETMENLİĞİ İLK SIRADA
2008 yılı birinci atama döneminde atanacak kadrolu öğretmenlerin branşları içinde en çok 687 kişi ile sınıf öğretmenliği ilk sırayı aldı. Sınıf öğretmenliğini 492 kişi öğretmen ile ingilizce, 400 öğretmen ile bilgisayar takip etti. Bir dönem tartışma konusu olan müzik öğretmenliğine bu dönemde 142 öğretmen atanırken, Milli Eğitim Bakanlığı Şubat ayındaki atamada 157 resim öğretmeni alınacak Bu yıl diğer atama dönemlerine göre, Rusça'dan 10 kadrolu öğretmen atanması ise dikkat çekti.
Nejdet Tunaç - bugün
Milli Binlerce öğretmen adayının beklediği Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2008 yılı birinci atama döneminde tayin edeceği kadrolu öğretmen branşları ve bu branşların taban puanları belli oldu
Eğitim Bakanlığı, 2008 yılı birinci atama döneminde 4 bin 786 kadrolu öğretmen ataması gerçekleştirecek. Halen sözleşmeli öğretmen olarak görev yapan öğretmenlerin kadrolu öğretmenliğe atananlarının yerine pozisyonlarına göre sözleşmeli öğretmen atanacak.
2008 yılı birinci atama döneminde atanacak kadrolu öğretmenlerin branşları içinde en çok 687 kişi ile sınıf öğretmenliği ilk sırayı aldı. Sınıf öğretmenliğini 492 kişi öğretmen ile ingilizce, 400 öğretmen ile bilgisayar takip etti. Bir dönem tartışma konusu olan müzik öğretmenliğine bu dönemde 142 öğretmen atanırken, Milli Eğitim Bakanlığı Şubat ayındaki atamada 157 resim öğretmeni alınacak Bu yıl diğer atama dönemlerine göre, Rusça'dan 10 kadrolu öğretmen atanması ise dikkat çekti.
Nejdet Tunaç - bugün
Nejdet Tunaç - bugün
Nejdet Tunaç - bugün
282 kadro ise muhtemelen 200-400 arası sözleşmeli olur. Zaten onlarıda agustos atamasında sözleşmeli atanan arkadaşlarımız doldurur.Şu an 1500 civarında arkadaşımız(agostos aralık ataması) sözleşmeli çalısıyor ve puanı 71 in üzerinde.Ayrıca tercih yapmayan arkadaşlarda var puanı yuksek olupta.
Bunları şimdiden yazıyorum ki ilerde hayal kırıklığı yaşamayın arkadaşlar.
Tahminen bu dönem 282 kişilik kadroya başvuracak ve puanı 71 in üzerinde 2000 e yakın arkadaşımız var.
Bende atama bekliyorum ama sonradan hayal kırıklığına uğramamak için biraz gerçekçi olmak gerekiyor.2000 kişi içinden elbette tercih yapmayacaklarda çıkacaktır ama az sayıda.
Tahminen bu dönem 282 kişilik kadroya başvuracak ve puanı 71 in üzerinde 2000 e yakın arkadaşımız var.
Bende atama bekliyorum ama sonradan hayal kırıklığına uğramamak için biraz gerçekçi olmak gerekiyor.2000 kişi içinden elbette tercih yapmayacaklarda çıkacaktır ama az sayıda.
ya ben anlamıyorumm sözleşmeli çalışıpta geri sözleşmeli ayrılıcak olan kadroyu nasıl dolduruyooolarr ben bunu anlamıyorumm adam zaten atanmış sözleşmeli tutup bı daha mı atanıcakk bu atamalarla sözleşmelii ben bunu anlamıyorum açıkcasıı...haa şu var puanı yuksek olupta tercıh etmeyenler olabılır onlara sözüüm yok ama zaten sözleşmeli çalışıpta sözleşmeli alınacak(yeni) olan kadroyu nasıl dolduruyolar mantıklı gelmıyoo nedenseee...
ah canım benim bunda anlamayacak bişey yok birileri atama yapıyor ve sözleşmeli atadıklarını bi daha atayıp bize atama yapıyoruz sizin puanınız yetmiyor diyolarenjoyable şunu yazdı:ya ben anlamıyorumm sözleşmeli çalışıpta geri sözleşmeli ayrılıcak olan kadroyu nasıl dolduruyooolarr ben bunu anlamıyorumm adam zaten atanmış sözleşmeli tutup bı daha mı atanıcakk bu atamalarla sözleşmelii ben bunu anlamıyorum açıkcasıı...haa şu var puanı yuksek olupta tercıh etmeyenler olabılır onlara sözüüm yok ama zaten sözleşmeli çalışıpta sözleşmeli alınacak(yeni) olan kadroyu nasıl dolduruyolar mantıklı gelmıyoo nedenseee...
kedi nasıl fareyle oynuyorsa bizimlede oynuyorlar
inan bana bende senle aynı duyguları paylaşıyorum
3 yıldır sınava giriyorum ve her sene sınırda kalıyorum
bu sene çok umutluydum ama bu senede olmayacak gibi görünüyor
bence artık umut etmeyi bırakalım önümüze bakıp ders calışalım
sözleşmeli de atansan yine sınava gireceksin o yuzden artık bunları düşünüp zamanı aleyhimize döndürmeyelim
bunu söylemeye inan çok üzülüyorum ama tekrar ders çalışmaya başlıyalım
bunlarla zamanımızı harcamayalım artık HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN CANIM
:36_13_3:
teşekkür ederimm anladımm sanırım ama haksızlık yaa küsürat kalmıştı yani ençokta buna acıyorum bir puan dahi dglkenn..yazık ama yaa🙁((((ÇALIŞAMIYORUMM TEK SAYFAA BİLEEE🙁((((((((İÇİMDEN GELMIYOO BEN YAPAMICAM ARTIK YAA bıraktımm....🙁(((((((masaladası şunu yazdı:ah canım benim bunda anlamayacak bişey yok birileri atama yapıyor ve sözleşmeli atadıklarını bi daha atayıp bize atama yapıyoruz sizin puanınız yetmiyor diyolar
kedi nasıl fareyle oynuyorsa bizimlede oynuyorlar
inan bana bende senle aynı duyguları paylaşıyorum
3 yıldır sınava giriyorum ve her sene sınırda kalıyorum
bu sene çok umutluydum ama bu senede olmayacak gibi görünüyor
bence artık umut etmeyi bırakalım önümüze bakıp ders calışalım
sözleşmeli de atansan yine sınava gireceksin o yuzden artık bunları düşünüp zamanı aleyhimize döndürmeyelim
bunu söylemeye inan çok üzülüyorum ama tekrar ders çalışmaya başlıyalım
bunlarla zamanımızı harcamayalım artık HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN CANIM
:36_13_3:
HOCAM BEN ANLAMADIMselcukaydin şunu yazdı:282 kadro ise muhtemelen 200-400 arası sözleşmeli olur. Zaten onlarıda agustos atamasında sözleşmeli atanan arkadaşlarımız doldurur.Şu an 1500 civarında arkadaşımız(agostos aralık ataması) sözleşmeli çalısıyor ve puanı 71 in üzerinde.Ayrıca tercih yapmayan arkadaşlarda var puanı yuksek olupta.
ŞİMDİ AĞUSTOSTA ATANAN 950 VE ARALIKTA ATANAN 550 SÖZLEŞMELİ ÖĞRT. BU ATAMA DA KADROYA BAŞVURAK VE ONLARDAN BOŞALAN YERLERE YENİ SÖZLEŞMELİ ALIM OLACAK VE EN SON ATANAN SÖZLEŞMELİ 70.945 OLDUGUNA GÖRE VE TABİİİ BU PUANA KADAR PUANI YUKSEK OLUP BAŞVURMAYANLARIDA KATARSAK BENCE SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ 74 LERDE KALMAZ
DAHA DA DÜŞER
VE 70.500 LER BİLE ATANIRSÖZLEŞMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
HOCAM YORUMUNUZU BEKLİYORUM
AH CANIM BENDE DE AYNISI 70.802 PUANIM VAR BENİM SENİN PUANenjoyable şunu yazdı:teşekkür ederimm anladımm sanırım ama haksızlık yaa küsürat kalmıştı yani ençokta buna acıyorum bir puan dahi dglkenn..yazık ama yaa🙁((((ÇALIŞAMIYORUMM TEK SAYFAA BİLEEE🙁((((((((İÇİMDEN GELMIYOO BEN YAPAMICAM ARTIK YAA bıraktımm....🙁(((((((
?
Hocam sanırım sizin ve arkadaşlarımızın kafası karıştı 🙂Olay şu:masaladası şunu yazdı:HOCAM BEN ANLAMADIM
ŞİMDİ AĞUSTOSTA ATANAN 950 VE ARALIKTA ATANAN 550 SÖZLEŞMELİ ÖĞRT. BU ATAMA DA KADROYA BAŞVURAK VE ONLARDAN BOŞALAN YERLERE YENİ SÖZLEŞMELİ ALIM OLACAK VE EN SON ATANAN SÖZLEŞMELİ 70.945 OLDUGUNA GÖRE VE TABİİİ BU PUANA KADAR PUANI YUKSEK OLUP BAŞVURMAYANLARIDA KATARSAK BENCE SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ 74 LERDE KALMAZ
DAHA DA DÜŞER
VE 70.500 LER BİLE ATANIRSÖZLEŞMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
HOCAM YORUMUNUZU BEKLİYORUM
ağustosta 100 kişi kadrolu aldı diyelim.200 kişide sözleşmeli aldı diyelim puan 74 e düştü.Toplamda 300 kişi atandı ve 301. kişinin puanı 74 diyelim.
Şubat atamasında da 200 kadrolu alacak diyelim.Ağustos atamasında sözleşmeli çalışan arkadaşlarımızın 200 ü de bu kadro için başvurduğunu düşünün.Zaten ağustosta sözleşmeliyi kazandıklarında puanları 74 ve üzeri.Bu arkadaşlarımız kadroya başvurduklarında puan gene 74 de kalacaktır.
Yeni atama değil bu boşalanı sözleşmeli dolduruyor.Puanı yüksek oldugundan.
Yani aslında şubatta yeni atama çok az oluyor.Atanacak 282 okul öncesi öğretmenin bir çoğu zaten çalışıyor şu an.
7 bin öğretmen alımı aslında bir göz boyama çünkü büyük kısmı zaten sözmeşli filan çalışıyor.Sadece bu atamada sözleşmeli alınırsa o zaman sözleşmeli çalışanlar başvurmayacağından yeniler çoğunlukla sözleşmeliye gideceğinden üsteki saydığımın tersi bir durum olacak ve puan epey düşecek.
Umarım anlatabildim.
S
Sayin Editörüm Selçuk Bey sözleşmeli çalişanlar Tekrar Sözleşmeli Ye Atanamiyor.kadroya Puanlari Yetenler Geçiyor Gerisi Sözleşmeliye Devam Tabiki Yerinde.yeni Sözleşmeliler Atanacak Ve Puan Az Da Olsa Düşecek Tahminen 70.500 Falanda Kalir.100 Ya Da 150 Sözleşmeli Alimi Olur Diye Tahmin Ediyorum.herkese Bol şanslar...