Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar
arkadaşlar benim öğrenmek istediğim bunlar değil 23 nisan ve çocuk şenliğine katılıyomusunuz bu kutlamalar nasıl ve nerede oluyo zorunlu tutuluyomusunuz katılma konusunda bunları yazarsanız sevinirim Mesela biz ilimizde anaokulları olarak zorunlu katılmamızı istiyolar ve bu iki kutlamayıda kapalı spor salonunda yapıyoruz hazırladığımız gösteri ve müzikler hep milli eğitim komisyonunda içerisinde argo kelime var diye kabul edilmiyo yabancı müzik asla kabul edilmiyo bu ve bunun gibi şeyler şimdiden teşekkür ederim herkese.
yaklaşık 5 senedir 23 nisan'a katılmadık, ama sadece geçen sene ilçede anaokulu yeni açıldığı için istendi, bu sene ben anasınıfındayım ve anasınıfı katılmayacak, zaten hemen bir ay sonra okul öncesi eğitim şenliği var, ona hazırlanıyoruz ki zaten...
Bir de yanlış hatırlamıyorsam tebliğler dergisinde "okul bünyesinde yapılan etkinliklere katılınabilinir" diye bir madde geçiyordu, ona istinaden biz katılmıyoruz.
selam...arkadaşlar öncelikle çok güzel bir site.. sizi kutluyorum.. veee sizden yardım istiyorum.. 23 nisanda gelin-kaynana rondunu yapmak istiyorum ama bir türlü bulamadım..:ggggdw: bir şenikte izlemiştim, çok hoşuma gitmişti.. elinizde varsa yollarsanız çok sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim..
bende bale öğretmeni olduğum için yardımcı olabilirim dans konusunda.Ayrıca kostüm konusundada türkiyenin her noktasına kostüm yolluyorum.İhtiyacı olanlar ne istediklerini yazsınlar yeter.
selam herkese bende mantarlar rondu yaptırcam ama çok muntazam bi şey olsun istiyorum mantar şapkası kalıbı olan varsa gönderirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar
23 nisanda bir küçücük kelebek uçtu geldi dönerek adlı rontu yapmayı düşünüyorum ama müziğini hala bulamadım acilen müziği lazım lütfen yardımcı olunuz