Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
teşekkürler arkadaşım paylaşımın ve yardımın için.bu hareketlerle ilgili bi öneriniz varmı farklı ne yapabilirim

rica ederim hocam..hareketleri ise step tahtasında oyunlar yaptırbilirisn..müziğine göre 4 kere inme çıkma v.s gibi.
parande attırabilirisnz.takla attırabilirisnz..akılma gelrse tekrar eklerim..

köyde görev yapıyorum kayıtlı 10 çocuk var ama sadece 7 tanesi okula geliyor az mevcutla etkinlik yapmak çok zor ama 1 dönem geçti ikinci dönemdeyiz 23 nisan için neler yapabilirim ssaassrrre yardım ederseniz çok sevinirimmm...

arkadasım .. toplu şiir,şarkı , en basta dusunebılceklerımız..dıaloglara da yer verebılırsın ..yada ılkokul 1 oğretmenı ıle gorus onlarla toplu bır gosterıye katılabılırsın ..forumda bolca gosterı orneklerı mevcut..bır göz at derım

çayda çıra oynatabilirsin arkadasım hareketler hem kolay hemde kendi kültürümüzde olan bi oyun...kolay gelsin

iyi geceler
Net te araştıma yaparken sitenizede girdim.Ben anasınıfı öğretmeniyim.23 nisan için farklı rond arayışı içindeyim bana yardımcı olabilirmisiniz

ArkadaŞlar bana acİlen farkli ÇaliŞmalar lazim.geÇenyil deĞİl Öncekİ yil atİlla taŞ in ateŞ bÖceĞİ Şarkisi eŞlİĞİnde ateŞbÖceĞİ dans gÖsterİsİ yaptik,geÇenyil ben farkli bİr okuldaydim ve orda yİne ateŞ bÖceĞİnİ ÖĞrencİlerİmle sergİledİk.benİm buyil ÇaliŞtiĞim okulda geÇenyil yonca evcİmİk İn haydİ sallayalim dÜnyayi Şarkisiyla dans gÖsterİsİ yapmiŞlar buyil farkli bİr dans ÇaliŞmasina İhtİaycim var acİlen yardimlarinizi beklİyorum.kpss ye ÇaliŞiyorum Şİmdİden etkİnlİklere aĞirlik vermek İstİyorum.orjİnal fİkİrler beĞenİlen ÇaliŞmalar ariyorum bana Özel msjla gÖnderİrsenİz Çok mutlu olurum.herkese Şİmdİden teŞekkÜrler.

ben de bu konuda ekonomik ama ilgi çekici önerileriniz rica ediyorum şimdiden teşekkürler

merhaba hocam ben ılk defa bır gosterı hazırlıcam varsa vıdeo gosterılerını gondere bılırmısınız

Ben Seden Gürel'in Show Ca La Paris şarkısında dans ettireceğim tavsiye ederim arkadaşlar süper şarkı Kutlama ne şekilde yapılacak onu da belirtin bence.Bizimki okul bahçesinde olacak.Rond daha çok sahne gösterisine uygundur.Anneler Günü,yıl sonu gösterisi gibi...

arkadaşlar bende 23 nisan için hazırlık yapıcam , sitede çok güzel örnekler var. Ben bayrak rondu yaptırdım 29 ekimde, çok beğenildi onu yaptırabilirsiniz 23 nisan için:)))

arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen........

23 nisan için neler yapabilirim peki yardım eden olmıcakmı ilk kez konu açtım offf

merhaba.ben ilk defa mesaj gönderiyorum.yanlışlık yapabilirim:)Empatik'in yazdığı ' dünya çocukları' hakkında biraz daha bilgi alabilirmiyim?: kıyafetleri nasıl ayarlamışlar, hangi ülkelerin hangi dansı var?beni bu konuda bilgilendiriseniz sevinirim...

bende dünya çocukları gösterisi hazırlamak istiyorum yardımcı olurmusunuz videosuna ihtiyacım var

arkadaşlar bende dünya çocuklarını hazırlıyorm çin,türk,ispanyol,hint,arap,kızılderili,afrikalı,kafkası düşünüyorm. Fakat yabancı müzikleri bulmakta zorlanıyorum.Türk çocukları için silifke yi hazırladım. hint şarkısı olarak chori chori diye bir şakı var onu kullanabilirsiniz ama söyleyeni bilmiyorm. Ben geçen yıl bu şarkıyla hint dans gösterisi hazırladım çocuklar çok sevdi müziği. Yıl sonu için düşünebilirsiniz.

Slm.hocam etkinliği çok beğendim ayrıntılı bir şekilde anlatırsan
ülkeleri ,müzikleri,hareketleri çok mutlu olurum.cevabını sabırsılıkla bekliyorum.biran önce çocukları çalıştırmak istiyorum.

empatik özel msj yollamıştım gösteri fikni çok beğendim demiştim hatırlarsan yardımcı olursan sevinirim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri