Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
şu ıspanaklı yumurta sarkısını arıyorum varmı sizlerde

çok güzel olmuş

arkadaşlar 23 nisan gösterisi için kaşıklarla oynatabilecegim yöresel bi oyun arıyorum mersin yöresine ait ....yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar benim öğrenmek istediğim bunlar değil 23 nisan ve çocuk şenliğine katılıyomusunuz bu kutlamalar nasıl ve nerede oluyo zorunlu tutuluyomusunuz katılma konusunda bunları yazarsanız sevinirim Mesela biz ilimizde anaokulları olarak zorunlu katılmamızı istiyolar ve bu iki kutlamayıda kapalı spor salonunda yapıyoruz hazırladığımız gösteri ve müzikler hep milli eğitim komisyonunda içerisinde argo kelime var diye kabul edilmiyo yabancı müzik asla kabul edilmiyo bu ve bunun gibi şeyler şimdiden teşekkür ederim herkese.

yaklaşık 5 senedir 23 nisan'a katılmadık, ama sadece geçen sene ilçede anaokulu yeni açıldığı için istendi, bu sene ben anasınıfındayım ve anasınıfı katılmayacak, zaten hemen bir ay sonra okul öncesi eğitim şenliği var, ona hazırlanıyoruz ki zaten...
Bir de yanlış hatırlamıyorsam tebliğler dergisinde "okul bünyesinde yapılan etkinliklere katılınabilinir" diye bir madde geçiyordu, ona istinaden biz katılmıyoruz.

ben gösteri yada rontlarınızı izleyemiyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz

selam...arkadaşlar öncelikle çok güzel bir site.. sizi kutluyorum.. veee:) sizden yardım istiyorum.. 23 nisanda gelin-kaynana rondunu yapmak istiyorum ama bir türlü bulamadım..:ggggdw: bir şenikte izlemiştim, çok hoşuma gitmişti.. elinizde varsa yollarsanız çok sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim..

gelin kaynana skeçleri var ama rondunu ilk defa duydum, "tık dedi kapı kaynanam geldi" müziği eşliğinde de bişeyler hazırlanabilir...

yesıl ordek wee kel oglanın oynanısı hakkında bılgı werırmısınız tşkler

10metre uzunluğunda 2 metre ara ile işaretleyerek eşitliği sağlayabilirsiniz

bende bale öğretmeni olduğum için yardımcı olabilirim dans konusunda.Ayrıca kostüm konusundada türkiyenin her noktasına kostüm yolluyorum.İhtiyacı olanlar ne istediklerini yazsınlar yeter.

çok teşekkürler selçuk aydın.3 sene önce bu gösteriyi yaptırmıştım.sonra kaybettim.arıyorum.size tekrar teşkkür ediyorum

mrh bir konuda bilgiye ihtiyacım var devlet memurları ek iş yapabilirmi lütfen bilen varsa söylesin

tık tık kaynanam müziğini bana gönderebilirmisiniz!?

arkadaşlar ben cici kızlar delisin i yaptırıcam

bir de damat halayı nı yaptırıcam

selam herkese bende mantarlar rondu yaptırcam ama çok muntazam bi şey olsun istiyorum mantar şapkası kalıbı olan varsa gönderirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar

23 nisanda bir küçücük kelebek uçtu geldi dönerek adlı rontu yapmayı düşünüyorum ama müziğini hala bulamadım acilen müziği lazım lütfen yardımcı olunuz

arkadaşlar merhaba ben 23 nisanda hayat bayram olsayı oynatacam. birde sevgi çiçekleri isteyene anlatabilirim.kolay gelsin.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri