Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Slm arkadaŞlar bende 23 nİsanda farkli ve gÜzel bİŞey yapmak İstİyorum ama akŞim Çok kariŞik yardimci olur musunuz deĞİŞİk fİkİrlerİnİz varsa paylaŞalim Şİmdİden Çok teŞekÜrler...

slm arkadaŞlar bende 23 nİsanda farkli ve gÜzel bİŞey yapmak İstİyorum ama akŞim Çok kariŞik yardimci olur musunuz deĞİŞİk fİkİrlerİnİz varsa paylaŞalim Şİmdİden Çok teŞekÜrler...
:36_3_12:

arkadaşlar bana acil 23 nisan için rondlar ve şarkılar gönderebilirmisiniz

arkadaşlar okulöncesi eğitim şenlikleri yapacağız .bunun için eğitici gösterileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.lütfen çok acil yardımlrınızı bekliyourm...

arkadaşlar ben bu dönem yani bir okula geçtim dolayısıyla daha çocukları adam akıllı tanıyamadan gösteri hazırlamam gerekcek,ben çifte telli harman dalı karışımı bi gösteri, planlamıştım ama çocuklara güvebemiyorum ben ne desem ya duymuyolar,ya anlamıyolar,yada geç yapıyolar..bu yüzden daha basit bişeyler yaptırmayı düşünmeye başladım ...ama bu konuda hiç bir fikir oluşmadı...bide aileler dar gelirli kostüme bi ton laf ediyolar..fikri olan arkadaşlarımihocalarım lütfen yardım edin:(:36_3_12:

eklemeyi unutmuşum bu gösteri 23 nisan için.

mrb ben 23 nisan için mantarları oynatmayı düşnyrm fakat müziğini bulamıyrm bana bu konuda yardım edebilecek varmı??

arkadaşlar kafkas kıyafetlerini nasıl bulabilirim diktirmek mi mantıklı daha önce deneyimli olanlar yardımcı olursa sevinirim.

mrb empatik yazını okudum hoşuma gitti arkadasım nasıl yaptın bu oyunu bana yardımcı olabilirmisin bi görüntüsü yokmu yapacak olursam bana müzikleri,kostümleri konusunda yardım edebilirmisin

arkadaşlar ben de arı kostümü diktiricem.Hareketlerini çok iyi yapammasalarda kostümleriyle şirin görüneceklerini düşünüyorum. 'İncecik kanadım var. vız diye uçarım' şarkısıyla oynatıcam. Bir de sıra gecei yaptırmayı düşünüyorum..isteyene şarkı sözlerini yollayabilirim, ayrıca 'biz çocuklarız' adlı cd de şarkı var.

Merhaba arkadaşlar 23 Nisan müzikli gösteri etkinlik örnekleri arıyorum.Müzik'e göre hareket bulmakta zorlanıyorum.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar tüm sayfalara bakın bence çok güzel şeyler var.
emek verip hazırlayanlara, yazanlara çok teşekkürler...

arkadaşım ben yaptırdığın etkinlik fikrini çok beyendim dans gösteri vidioların varsa gönderebilirmisin yardımcı olursan çok sevinirim...

arkadşlar hiçbirlink açılmıyorki sıkıldım beklemekten

ArkadaŞlar okulÖncesİ Şenlİklerİ ve 23 nİsan İÇİn ne gİbİ etkİnlİkler yapabİlİrİm yalniz eĞİtİcİ olcak

Bayrak gÖsterİsİnİ acİl ariyorum arkadaŞlar lÜtefen Özel measj atarsaniz sevİnİrİm

bu lınkın gerıdekı sayfalarında var hocam bende bır sey sorucam bu bayrak gosterısının kurdelanın boytu ne kadar olucak bı bılgınız varmı

arkadaşlar herkese mrb.
ben Karaman,dan yazıyorum şimdi biz ilimizde 23 Nisan ve okul Öncesi Şenliklerinde sıkıntılar yaşıyoruz
ben sizlerden bulunduğunuz ilde 23 Nisan ve mayıs sonunda yapılan Okul Öncesi şenliklerinde neler yapıyorsunuz onları öğrenmek istiyorum yazarsanız sevinirim......

Bende yardım istiyorum bu konuda teşekkür ediyorum şimdiden. Ben geçen sene üsküdara giderken şarkısını, ayrıca kızlı erkeklı çingene grubu yaptım(çok eğlenceliydi) , hoptek yaptırılabilir varsa yetenekli öğrenciniz :) ,ıspanaklı yumurta şarkısını yaptırdım ..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri