Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
arkadaslar anasınıfına ingilizce etkinlik yaptırmam gerekiyor yıl sonu için elinizde uygun bir seyler varsa yardımcı olurmusunuz?

Hocam "clap your hands" diye bir şarkı varya onu yaptırabilrisniz çocuklarınızın ezberi kuvvetli kulağı var ise şarkıya göre hands te eller i fingers diyinde parmaklar şıklatılıyor, tur around diyince etraflarında dönüyorlar vs. türkçesine göre uygulamıştık biz.
Renkleri öğrendilerse onlarla ilgili bir gösteri olabilir renkli şapkalar ve balonlar olur ellerinde (red,yellow,pink orange purplee,pink brown white black black diye bir şarkı var onun eşliğinde olabilir)her renkte o renk balonu olan havaya kaldırır vb.
Family işlediyseniz bir tane anne yaparsınız kostümlerle görsellik kazandırıp baba olur erkek kardeş,kız kardeş,grand mother baby ... hepsi sıraya geçer bir öğrencide karşıya geçerek this my family diyerek sırayla tanıtır.

inş. işinize yarar.

arkadaşlar bende sene sonu için gösteri arıyorum bende kedi rondunu yaptırmıştım oda çok güzel oluyor

dramagueer doğumdan yaşlılığa bana ayrınyısıyla yazarmısın şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar 6 yaş grubu için nasıl bir gösteri hazırlayabilirim. sınıfım 16 erkek 3 kızdan oluşuyorr:( eşli dans yaptıramam

ben bu sene bir çok okulda hadisenin şarkısının düm tek tekin kullanlcağını düşünüyorum şimdiden söyleyim..

Bizim okulda kullanıldı bile:)

mrb arkadaşlar 23 nisan etkinliğinde öğrencilerime ne yaptırabilirim 10 öğrencim var yardımcı olursanız sevinirim.

bende bayrak rondunu yaptırmaya karar verdim bu yıl hem basit hemde çok beğeniliyor,birde Türkiye şiiri vardı bende bi öğretmen arkadaş yazdı 12 şehir bir kıtalık şiirlerler tanıtılıyor sonunda hepsi birlikte Türkiye kısmını söylüyor fon müziği ve kıyafet ile güzel oluyor.

arkadaşlar 23 nisanda benim sınıf jimnastik gösterisi yapacak.daha doğrusu step sehbaları kullanılarak hareket buna uygun şarkı ne olabilir.bide hareketler olarak ne kullanabilirim fikri olan yazarsa memnun olurum

Merhaba arkadaşım bende bi müzik var ama gönderemiyorum ismi TOKYO DRİFT bi dinle istersen benim çok hoşuma gidiyo

arkadaslar 23 nisan için bi gösteri arıyorum...6 öğrenci 4 kız 2 erkek kaldı onlara ne yaptırcgm bilmiyorum diğerleri için kafkas oyunu oynatacağım ...bu oyun çok zamanımı alıyo kalan öğrencilerede zamanımı fazla almayacak basit ama güzel bi gösteriye ihtiyacım var...lütfen bana yardım edin....

Arkadaşım mantarlar rondu var çok güzel sitede arama bölümüne yazarsan bulabilirsin kolay gelsin :)

tesekkür ederim arkadasım...kareografisine nerden ulasabilirim acaba....????????

daha farklı bsey arıyorum aslında bunu sınıf hocası bildiğini söyledi farklı olsun dedı....eger varsa paylasmanızı rica edıyorummm

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri