Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
dünya çocukları ile yapılan gösteri bence çok anlamlı olur.
bana yardımcı olursan çok sevinirim,şimdiden tşk

empatik 23 nisanda dünya çocukları fikrine bayıldım en kısa zamanda yardımını bekliyoum yeni üye arrzu

merhaba bende dans müziği arıyordum.müziği buldum ama kimin söylediğini bulamadım. yılsonu için yaptırıcam bende.Nefis bi parça tv de rasladım.benim annem bir melek dizisinde 23.bölümde dans sahnnessinde geçiyor
bullabilirsen güzel bi fikir olur.banada söylersen sevinirim kim olduğunu

slm arkadaslar benm 5 yas grubu
14 ogrencım var... onlara yıl sonu gosterısı olarak (sarkılı gosterı) ne yaptırabılırım??? yardımcı olursanız memnun olurum... tesekkurler.....

arkadaşlar bende 3 yaş grubuyum ve kuşum uyansana rontunu yaptırıcamm çok hoşş ve alımlı tam yaş grubuna uygunn her yaş grubuna uydurulabilir kareografi önemli olan onu ayarlamak istersen şarkı bölüümünden gönderebiliriim şarkıyıı eminimkii bayılıcaksınız çok hoş bir parça fakat hareketlerini nasıl ulaştrabilirim bilmiyorum

merhaba benım de cocukklarım 4 ays ve bned edaha ne yaptıracagıma kara vermış dıgılım dahası bu ılk senem ... bana metinleri yollarmısn

Arkadaşlar benimde bu yıl ilk senem.13 öğrencim var..hem çok güzel hemde aksilik çıkarmayacak bi gösteri hazırlamak istiyorum :) kendi kültürümüzü yansıtmaya ağırlık verme fikrindeyim..düşüncem şöyle eksiklerim varsa söylerseniz çok yardımcı olursunuz..

- nasrettin hoca şarkısı(nasrettin hoca kılığına giren bir öğrenciyle ona nasrettin hoca şarkısını söyleyen çocuklar..)
- miço şarkısı..(yuvarlak olup söylicekler..oynada miço dizeleri güzel olur diye düşünüyorum :p)
- bak şu küçük ördek rondu
- Atatürk parmak oyunu
- harmandalı veya halay
- 23 nisan şiiri
''Bu ne duru sabah, ne temiz hava,
Geliyor her yandan Nisan kokusu.
Sevinçten deliye dönmüş her yuva,
Sarmış gönülleri vatan duygusu.

Yeniden oluyor her şey, yeniden,
Yanıyor Atatürk içimizde bak!
Atatürk, bu kara günü ak eden,
Atatürk; andımız, en kutlu sancak.

Eğlenin yavrular, gülün çocuklar.
Coşsun gönlünüzde Türklük duygusu.
Havanın bile bir coşkun hâli var,
Her yönden geliyor nisan kokusu..''

sizce nasıl..? yapmam gereken başka birşey,çıkarmam gereken birşey..yada tavsiye edebileceğiniz bişey var mı ? Şimdiden saolun :)

arkadaslar banada yılsonu gösterisi lazım ama 3 yaşa uygun yardımcı olabilirseniz sevinirim:(:(:(

arkadaşlar benim 23 nisan ve yıl sonu gösterisine rond ve uygun kostüm diktirebileceim yada alabileceim yere ihtaycm var . yardımcı olursanız çok sevinirim . şimdiden teşekkür ederim :)

bana ront lazım eger gönderirseni zçok sevinirim

sana yararı olurmu bilmem ama tavsiyem drama yapman ama sadece anneler günü için biz yapmıştık salon tutmuştuştuk çocuklar hem sosyalleşiyor hemde küçük yaşta kendine güveni artıyor anne ve babaların önünde olduğu için çekingenliğide ortadan kalkıyor tavsiye ederim iyi çalışmalar

ben anaokulu ogretmenıyım bana yılsonu ıcın oyun konusunda yardımcı olursanız sevınırım .bırde kutlu dogum ıcın lutfen yardımlarınızı beklıyorum 3 yasında cocuklarım sımdıden tesekkurler

Hocam Allah yardım etsin valla 3 yaş zor bir grup:( şirinler şarkısına pomponlu bi gösteri birde Ali babanın çiftliği şarkısına görsel kostümler kullanarak playback yapmanız kolay olacaktır diye düşünüyorum.

ben anaokulu ogretmenıyım bana yılsonu ıcın oyun konusunda yardımcı olursanız sevınırım .bırde kutlu dogum ıcın lutfen yardımlarınızı beklıyorum 3 yasında cocuklarım sımdıden tesekkurler

Kutlu doğum için semazen gösterisi diyeceğim ama yaş grubu küçük çok zor olur.Sevgili peygamberim yazan bir yazı oluşturabilirsiniz harfleri bölerek renkli kartonlara yazıp öğrencilerinizin boyununa asıp arkada ezgi içerikli yada peygamberimizi anlatan şiir içerikli bir müzikle her harf sırayla çıkıp selam verirler yazı oluşur.Peygamberi görmek için diye bir şarkı var(peygamberin gülleri cdsinde) hareketleriyle yaptırabilirsiniz.Sanırım özelde çalışıyorsunuz kolay gelsin.
Peygamberi görmek için
Peygamberi görmek için
Neler, neler, neler
Neler vermezdim

Harçlığımın yarısını
Yumurtanın sarısını
Elmaların irisini
Hayır hepsini

En sevdiğim oyuncağım
En sevdiğim oyuncağım
Uçurtmam, yarış arabam
Güzel bebeğim

Harçlığımın yarısını
Yumurtanın sarısını
Elmaların irisini
Hayır hepsini

23 nisan çocuk bayramı

arkadaşlar acilen bişiler bulmam lazım yılsonu gösterisi için...yardımlarınızı bekliyorum....lütfeeennn....

arkdaşlar bende bu yıl değişik bi etkinlik ile kutlama hazırlmak istiyorum o kadar çok gösteri yaptımki artık sıkıldım hazırlanmaktan neler yaptığımı yazayım,belki işinize yarar.
kelebek rondu
karınca rondu
askerler oyunu(ey vatan şarkısı)
bursa halk oyunu,kafkas,ata barı,antep git dağlardan kar getir,çayda cıra,
ritmk jimnastik,çember gösterisi,step gösterisi,ponpon dansı
mutfak gereçleri ile ritm gurubu aşçılar
dünya çocukları, mehter takımı, pehlivanlar,vals,mevleviler

Bunların dışında ne yapılabilirkiii:)

arkadaslar anasınıfına ingilizce etkinlik yaptırmam gerekiyor yıl sonu için elinizde uygun bir seyler varsa yardımcı olurmusunuz?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri