Yardım yapabileceğimiz anasınıfı arıyoruz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan slç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Merhaba arkadaşlar erzurumun bir köyünde çalışıyorum.okul öncesi şenlikleri için kıyafet konusunda sıkıntı yaşıyoruz.Gösteri için kıyafetler konusunda yardımcı olursanız çokkk çokk seviniriz.

merhabalar ben şanlıurfa süleymaniye anaokulunda görev yapıyorum bulunduğumuz çevre şartları itibariyle aydat toplayamıyoruz bizim okula da kitap yardımında bulunursanız seviniriz. şimdiden çokk teşekkürler böyle bi çalışma yaptığınız için..
okul iletişim bilgileri: akşemsettin mah. ssk cad. süleymaniye anaokulu tlf: 0414 3517377 cep 05303481312

sayın ekol anaokulu bu başlık çok önce açılmış .ama yeni bir kampanyanız olursa lütfen bizi dearayın.ihtiyacımız çok . çorap ihtiyavı daha çok inanın kıyafet.sandalye ve lego mont yani her şey olur aslında . milli eğitime de başvurduk bu tarafta ihtiyacı olan okul çok sanırım sıra gelmedi.lütfeeeeeen yeni kampanyanız olursa bizi de arayın şimdiden çooook teşekkürler.

pardon bu arada tel no :05434120796 diyarbakır silvan aşağıveysi i.ö.o

anamur malaklar ilköğretim okulu anasınıfının oyuncak ihtiyacı var ilgilenirseniz sevinirim.teşekkürler

çooooooooooookkkkk acil..........
ben Şanlıurfanın harran ilçesinin şibliye köyünde anasınıfı öğretmeniyim.Yeni atandım ve lojmandan bir sınıf oluşturmaya çalışıyorum.halım dışında hiç birşeyim yok.Ayrıca 34 öğrencim var.Kırtasiye oyuncak vb. ihtiyaçlarım var.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

merhabalar böyle güzel projeler için teşekkürler. oyuncak ihtiyacımız var özellikle kız öğrenciler için. nuhören köyü i.ö.o / Aslanapa / Kütahya 0274 345 82 50

slm bende mardin ilinin nusaybin ilçesinde bir mezrada öğretmenim sınıfımın araç gerece çok ihtiyacımız var öğrencilerime kıyafet yardımjında bulunabilirseniz çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim
nusaybin topaçlı 100.yıl i.ö.o

Görev yaptığım köye anasınıfı yeni yapıldı.Yardım ederseniz sevinirim.GERDEK İLKÖĞRETİM OKULU ŞANLIURFA/BOZOVA
Nurşen AKGÖZ

arkadaşlar buralardan pek yardım gelmez.. zamanında ben de çok aradım.. artık pes ettim.. onun yerine velilerimle samimiyet kurdum.. malzeme istediğimde kıramıyolar getiriyolar.. durumu iyi bir iki velim var, pahalı gelecek malzemeleri onlardan istiyorum.. genelde bu fotokopi kağıdı oluyor:) köylüye, mahalleliye, veliye kendinizi sevdirin.. onlarla onlardanmış gibi konuşun.. beni bi görseniz velilerle konuşurken gülmekten ölürsünüz.. ben de urfadayım.. onların şivesiyle konuşuyorum onlarla.. hoşlarına gidiyor.. ama istediğim malzemeler de geliyor:D

bizimde oyuncak yardımına ihtiyacımız var,yardımcı olursanız çok seviniriz.05066573553

Bartın fatih ilköğretim okulu anasınıfı olarak oyuncak kampanyası başlattık kendi sınıfımın eğitici ahşap oyuncaklara ihtiyacı vardır. civar anasınıflarının da oyuncak ve eksik kırtasiye malzemeleri ihtiyacını gidermek için yardımlarınıza ihtiyaç duyuyoruz.Siz yardımsever kardeşlerimizin çocuklarımıza yürekten el uzatacağına inanıyoruz.benim mailimden ulaşabilir veya okul web sitesinden bizlere ulaşabilir yardım gönderebilirsiniz.şimdiden teşekkürlerimizi gönderiyoruz saygılar.bartinfatih@hotmail.com 393324@meb.k12.tr

arkadaşlar Aksaray'ın bir köyünde anasınıfı öğretmeniyim yeni atandım ve gerçekten çok eksiklerimiz var eğitici materyaller oyuncaklar özellikle,yardımcı olmak isteyenler 05064893515 bu no ile bana ulaşabilirler

bizimde çok ihtiyacımız var ilgilenirseniz sevinirim cevap yazarsanız iletişim için numara bırakabilirim

merhabalar hocam ben şanlıurfa merkez atlıkonak ilköğretim okulunda görev yapmaktayım. okulda çok fazla eksiğimiz var kendi imkanlarımla bişeyleri oluşturmaya çalışıyorum ama pek fazla yetişmiyor. 28 öğrencim var. ayrıca köy okulu olduğum için ailelerden de maddi destek pek bulamıyorum. çocuklar istekli ama imkan olmayınca pek de bişey yapılmıyor. yardımcı olursanız çok seviniriz.

merhaba Van çaldıran sellik ilkögrertim okulunda anasıfı ögretmeniyim sınıfımda egiticici oyuncaklara ve kırtasiyee ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürler.

benim sınıfımın oyuncak kirtasiye ihtiyacı var yardımlarınızı bekliyorum. diyarbakır bismil ambar beldesi okulu

benim sınıfımın oyuncak kirtasiyeihtiyaci var yardımlarınızı bekliyorum. diyarbakır bismil ambar beldesi okulu 05387212983

muş bulanık söğütlü i.ö.o bulanık muş
tel 05052558579 sadece oyuncak isteyelim.

merhabea, bitlis hizan başkent üniversitesi ilköğretim okulu anasıfı için oyuncak yardımına ihtiyacım var.hiç bir ilgi köşem bulunmamak tadır. yardımlarnızı bekliyorum 541 9433158 şimdi den teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri