Yardım yapabileceğimiz anasınıfı arıyoruz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan slç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
merhaba sınıfımda : oyuncak ,kıyafet kırtasiye ihtiyaçlarım var yardımcı olursanız çok seviniriz.Şimdiden teşekkürler. VAN/ÇALDIRAN SELLİK İLKÖGRETİM OKULU

sınıfımdaki çocukların kıyafet, oyuncak ,kırtasiye ,temizlik,hikaye kitabı,bloklar,kuklalar,ihtiyacımız var yardımcı olursanız çok seviniriz şimdiden teşekkürler.SELLİK İLKÖGRETİM OKULU ÇALDIRAN/VAN TEL:05352384477

bizim de ihtiyacımız var sınıfımda ouncak halı kitap vb yardımınızı beklıyorum

Göstermiş olduğunuz duyarlılıktan ötürü çok tşk ederim.Bizde Giresunda bir köy okulunun anasınıfıyız.
Sınıfım için okulun içinde bile bir yer bulamadık.Köydeki bir kahveyi sınıf yaptım.Kitap,oyuncak yardımı
yaparsanız çok sevinirim .Şimdiden size kolay gelsin.
Tel:0454 553 51 92

merhabalar bende malatya doganyol gökçe ilögretim okulunda görev yapmakatayım sınıfımda masa, kitap, köşe oyuncaklarına ihtiyacım var acil yardım lütfen ilgilenirseniz çok mutlu ederseniz bizleri.adres doganyol gökçe ilkögretim okulu malatya tel:0422 883 72 19

Mrb sınıfımın halısı çok eski perdemiz yok,elektirikli süpürgemiz yok ,oyuncaklarımız yetersiz,
Yardımcı olursanız sevinirim

merhaba bizim okulunda bir çok ihtiyacı var ve çok acil, artık yetişemiyorum ihtiyaçlara bizede yardım ederseniz çok sevinirim. okulum Erzurum Kopal beldesi anaokulu tel :0560 893 68 01

merhaba.adım burcu turan abay.Erzurum ili Karayazı ilçesi Ağaçlı Köyü İsa ARMAN İlköğretim okulunda görev yapıyorum.köy çamur içinde ve sınıfımızın yarısı halısız.
böyle olunca hem sınıf çamurdan geçilmiyor hemde sağlıksız bir ortamda eğitim veriyoruz.sizden ricam varsa sınıf halısı istiyorum.bir de sınıfımızda oyuncak eksiğimiz çok fazla.yardımlarınız olursa çok ama çok sevineceğim.

ilgilenen arkadaşlarıma buradan sesleniyorum kopal da çalışan arkadaşımız sanki durumunu abartmış gibii.

slm ben urfadan sınıfımda oynayacak bir oyuncak bile yok geçen seneden kalam 2 -3 kırık oyncaktan ibaret yardım edersniz sevinirimmm...tel:0541 553 67 37

Merhaba benim okulumun hikaye kitabı, kaynak kitap ve eğitici oyuncaklara ihtiyacı var. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU SİVEREK/ŞANLIURFA Tel: 05076951438

ben de van ercişte görev yapıyorum. alparslan türkeş ilköğretim okulu anasınıfına yardım edebilirseniz sevinirim. 0432 3543152

seminna hanım. oyuncak ihtiyacımız var bizim de . okulumuzu imkanlarımızla güzel bir hale getirdik ama oyuncak ihtiyacımızı da ancak desteklerle sağlayacağız . yardımcı olursanız bizim bu çabamıza katkıda bulunursunuz ve bizi de çok mutlu edersiniz . adres : EÜAŞ Sitesi /Ayvacık-SAMSUN telefon:0362 813 20 60 teşekkürler .

Merhabalar...

Şubat ayında başlayacağımız yardım kampanyasında öğrencilerimizle kitap,kıyafet ve oyuncak tolayacağız. İhtiyacı olan okullarım adres ve tel bilgilerinizi bekliyoruz.

EKOL ANAOKULU

Merhabalar...

Şubat ayında başlayacağımız yardım kampanyasında öğrencilerimizle kitap,kıyafet ve oyuncak tolayacağız. İhtiyacı olan okullarım adres ve tel bilgilerinizi bekliyoruz.

EKOL ANAOKULU

merhaba ben mardin savur yenilmez ilkögretim okulundan yazıyorum .benim çocuklurımın ihtiyaçlarını saymaya kaksam sayfar almaz sin ne gönderebilseniz bizi cok mutlu atmis olursunuz oncelikli olarak kuklu kösesine ve kukluyu ihtiyacımız var

mrb ben şanlıurfada süleymaniye anaokulunda görev yapıyorum. okulumuz ilköğretimden anasınıfına dönüştürülmüş bina olarak anasınıfına tam olarak uygun değil ama yapmışlar işte. bahçede hiç oyuncak yok sınıflarda ise kitap ve eğitici oyuncak yok denecek kadar.velilerimizden aydat alamıyoruz maddi durumlarıda iyi değil zaten. okul kenar mahallede ve aileler çocuklarıyla olması gerektiği kadar ilgilenmiyorlar.okulumuza valilik ve milli eğitim tarafından da herhangi bir şekilde maddi yardım da yapılmıyor. sizlerden herhangi bir şekilde ufak da olsa yardım yapılırsa gerçekten bizler ve çozuklar çok sevinecektir.

okulumuzun adresini vermeyi unuttumm. akşemsettin mah.ssk cad. süleymaniye anaokulu. şanlıurfa merkez. telefon numarası 0414 3517377

Merhaba ben mardİn'İn dargeÇİt İlÇesİ yoncali kÖyÜnde anasinifi ÖĞretmenİyİm kirtasİye ve oyuncak gereÇlerİne acİlen İhtİyacimiz vardir İlgİlenenlere duyurulur Şİmdİdİden herkese teŞekkÜrler

bizim sınıfımızında özellikle oyuncak açısından çok sıkıntılıyız malzemeye ihtiyacımız var yardımcı olursanız çok sevinirim bloklarımız hiç yok
ŞEYHYAYLA İLKÖĞRETİM OKULU MANİSA /GÖRDES

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri