Yardım yapabileceğimiz anasınıfı arıyoruz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan slç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
merhaba çalıştığım kasaba halkının maddi durumu pek iyi olmadığı için çok malzeme istemedim çocukların boyaları eksik biraz kırtasiye malzemesi oyuncak vE, köşeler için materyal ve sandalye gönderirseniz çok seviniriz şimdiden teşekkürler.BAYDİĞİN İLKÖĞRETİM OKULU.YOZGAT AYDINCIK.TEL:0354 491 71 36-0542 447 75 61 ZEYNEP EKİNCİ

Merhaba ben de Mersin Anafartalar İlköğretim Okulunda anasınıfı öğretmeniyim. Sınıfımız bu sene ilköğretim sınıfından anasınıfına dönüştürüldü. Sınıfımız anasınıfı olmasına elverişli değil ama Milli Eğitimin zorlamasıyla açmak zorunda kalmışlar. Çok uğraşmamıza rağmen sınıfımızın hala eksikleri var. Eğitici oyuncak, kukla ve bloklara çok ihtiyacımız var. Gönderirseniz ben ve çocuklarım çok mutlu olurlar. Şimdiden çok teşekkür ederim.

MERSİN ANAFARTALAR İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFI - TELEFON NUMARASI : 0 324 223 12 78
BETÜL DÜNDAR

Merhaba ben de Mersin Anafartalar İlköğretim Okulunda anasınıfı öğretmeniyim. Sınıfımız bu sene ilköğretim sınıfından anasınıfına dönüştürüldü. Sınıfımız anasınıfı olmasına elverişli değil ama Milli Eğitimin zorlamasıyla açmak zorunda kalmışlar. Çok uğraşmamıza rağmen sınıfımızın hala eksikleri var. Eğitici oyuncak, kukla ve bloklara çok ihtiyacımız var. Gönderirseniz ben ve çocuklarım çok mutlu oluruz. Şimdiden çok teşekkür ederim.

MERSİN ANAFARTALAR İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFI
GÜNEYKENT MAHALLESİ, MİMAR SİNAN BULVARI, TOROSLAR/ MERSİN - TELEFON NUMARASI : 0 324 223 12 78
BETÜL DÜNDAR

Gaziantep ilinin Karkamış ilçesinde Eceler köyünde ana sınıfı öğretmeniyim.Acil olarak anasınıfımız için malzemeye ihtiyacımız var.örneğin;halıfleks,oyuncak ,kırtasiye malzemesi,anasınıfı için çeşitli kitap vs... Lütfen acil olarak yollayın tlf no: 05453258078

((( benim sınıfım yeni açıldı sadece sandalye dolap ve halılar var yardım istiyorum arkadaşlar.teşekkürler ÇAMURLU İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFI MALATYA TEL:04223410241

merhabalar ben şanlıurfa merkeze bağlı bir köy okulunda çalışıyorum bana kırtasiye ,oyuncak ve hikaye konusunda yardımcı olursanız öğrencilerim ve ben çok mutlu olacağız adres:şanlıurfa irice köyü düzenli mezrası

merhaba.. hala yardım devam ediliyor mu bilmiyorum ama ben de şansımı deneyeyim dedim. Gaziantep/Yavuzeli/Yöreli İlköğretim Okulu'nda çalışıyorum. Sınıfımızda hiç bir şey yok. çok gerekli olan kırtasiye malzemelerini zar zor ailelere aldırdım fakat onun dışında bir şey alabilecek durumları yok. sınıfımıza okuloncesine uygun hikaye kitapları, kuklalar, eğitici oyuncaklar, bloklar, müzik aletleri konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim..
adresimiz: Yöreli İlköğretim Okulu
Yavuzeli/GAZİANTEP
ilgilenenlere şimdiden teşekkürler...

merhabalar bizimde oyuncak ve kitap ihtiyacımız var. Yardım ederseniz sevinirim
manisa demirci serçeler iöo
02364941130

Ben mardin'de zihin engelli öğretmenliği yapıyorum.okulumuzda oyun odası,bahçemiz bile yok,Sınıfımda hiç oyuncak yok, imkanlarımla alıyorum ya da yapıyorum. aileden isteyince çocuklar okula gelmiyor. öğrendikleri tekrar kayboluyor. engelli deyincede boşverin hocam sanki okuyup prof. olacak diyorlar ama hayatta onlarda var, geçte olsa birşeyler öğreniyorlar. Yardım ederseniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler... bizim eğitici oyuncaklara, oyuncaklara, kırtasiye yardımna ama ilk başta oyun odasına... herşeye ihtiyaç var.

mardin/ merkez cemil tutaşı eğitim uygulama ve iş eğitim merkezi

merhaba hocam. ben şanlıurfa süleymaniye anaokulunda görev yapıyorum. okulumuz ilköğretimden anaokuluna dönüştürüldüğü için bina olarak da yetersiz ve elverişsiz kalıyor. velilerden aydat alamıyoruz zaten. sınıflarda dolaplar bulunmakta ancak malzeme oyuncak ve kırtasite ihtiyaçları bakımından zorluk çekmekteyiz. bu konuda yardımlarını bekliyoruz. kırtasiye malzemesi oyuncak vb ne olursa..
süleymaniye anaokulu 971749@meb.k12.tr Tlf: 0414 351 73 77 0530 348 13 12
adres: Akşemsettin Mah. SSk caddesi şanlıurfa/merkez

selamlar bizim 4 subemiz var ve bir sınıfımız yeni acıldı oyuncak sandalye masa blok perde ihtiyacımız var yardımcı olursanız cook mutlu oluruz. küptepe iöo anasınıfı.KÜPTEPE KÖYÜ SİVEREK/SANLIURFA

Merhaba halı, masa,perde, kitap ve oyuncak ihtiyacımız var.İnşallah yardımcı olursunuz. Teşekkür ederim.
KONYA-HADİM-BAĞBAŞI KASABASI BAĞBAŞI İLKÖĞRETİM OKULU
0 332 412 71 48

Meraba benm sınıfımda televizyon ve müzikçalar yok bunlardan birini bile gönderirseniz çok işimize yarayacak...Şimdiden teşekkürler.
Ardahan/Göle-Şehit Er Murat Koç Okçu İlköğretim Okulu.

gördes deliçoban köyü anasınıfına yardım ıstıyorum.oyuncak kıtap herseyımız eksık.kullanılmış olsa bıle cok mutlu olacagız.sınıfımızın sobası cok eskı.velılerımızın maddı durumu yok.yardımcı olursanız cok mutlu olurum.

merhabalar bizim de ihtiyacımız var yardıma.... güleç ilköğretim okulu, güleç köyü anamur mersin 0505 862 0017

Benım sınıfımda degıl okulumn binası bıle cok harap ama öncelikle oyuncak ve kırtasıye ye ıhtıyacımız var insallah bızede yardım edersınız
karasu ilköğretimokulu /ağrı

Telefonıu yazmayı unutmusum 05448265020 karasu ilköğretim okulu /ağrı

Bende MARDİN YEŞİLLİ ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULUNDA çalışıorum..Malesef benim sınıfımda da eğitici oyuncak,müzik köşesi,kukla köşesi hiç yok.Kendi çabalarımla artık mataryallerden yada kağıt işlerinden hazırladığım kuklalar yada müzik aletleri çocukların ilgilerni çekmior :(:( Eğer mümkünse bende bıcırıklarıma az da olsa destek bekliorum.
KEZİBAN ÖZÇELİK
ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU
TEL:0 4825911795

bizde şanlıurfa siverek üstüntaş köyü ilköğretim okulu olarak sınıfımızı yardımlarla düzenlemek zorundayız ilgilenirseniz çok seviniriz.BEN ANASINIFI ÖĞRETMENİ BELKIS KARA TEL NO:0505 9153783

Merhaba ben Ağrı patnos merkez Cengiz ÇIKRIK YİBO da anasınıf öğretmeniyim.23 öğrencim var. Sınıfımda eğitici kitaplar, kırtasiye malzemeleri,eğitici oyuncaklar ve kartlar, etkinlik masası ve sandalyelerimiz yok. Yardımcı olursanız sevinirim.Tel:05416361450

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri