Usta öğreticilk nezaman belli olacak bilen varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan celto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
benim olduğum ilde arkadaşım aöf si 2. sınıfa gecti ona da görev vermişler.cennet senin oldu mu?olduysa memleketin mi oldu acaba?

ben sımdı butunlemeden sonra 3e geccem ıns
a

3uncu sınıflara kadar atamıslar
bende 2 sınıf olunca dogal olarak atanamadım belkı sıra gelır dedıler kasım da

ben sımdı butunlemeden sonra 3e geccem ıns
a

3uncu sınıflara kadar atamıslar
bende 2 sınıf olunca dogal olarak atanamadım belkı sıra gelır dedıler kasım da
benim memleketime cıkmazsa gitmeyi düşünmüyorum demiştiniz de bir ara ondan sordum.hayırlısı olsun.ksımda olur belki.

arkadaşlar ben yeni katıldım aranız a
açık öğretim okul öncesi öğretmenliği 4 sınıfa geçtim ve 2 senedir usta öğreticilik yapıyorum by senede çıkarsa inşallah yapcam...
bana eylül lün 12 veya 13 üne açıklıcaz diyodu
zaten hep 1 hafta geç başlıyoruz en geç cuma günü belli olur inşallah....

manisada hala daha belli olmadı böyle caresizce beklemek ne zormuş üstelik 4.sınıf oldum atanıp atamayyacağım da belli değil

mrb arkadaşlar yozgatta da dün açıklandı. burda 240 kişi aldılar öncelik üniversite mezunlarınındı. ama aöf okuyanlar ve lise mezunları da atandı. hatta 98 lise mezunu görev almıış. aöf 4,3,2,1. sınıflardan da almışlar. yani ile göre ve alldıkları kişi sayısına göre aöf okuyanları ve lise mezunlarını görevlendiriyorlar. ben de üniversite mezunuyum ve bi ilçeye vermişler. darısı tüm bekleyenlerin başına.

merhaba arkadaşlar usta öğreticililkle ilgili bilgi veren arkadaşlar lütfen yaşadığınız şehirleride yazın çünkü anladığım kadarıyla her ilde farklı bir uygulama yapılıyor.ayrıca ist de aof öğrencsi olupda ataması olan birileri var mı?biliyorsanız nasıl anlatırsanız sevinizrim.tesekkürler

slm istanbul"da ustaöğreticilik başvuruları bitti ve görevlendirmeler yapıldı.Ben mezunum ve 10 unda göreve başladım.Eğer başvurunuzu yaptıysanız ilk defada görevlendirmeniz olacaksa önce 15 günlük bir seminer ardından bir sınav sonucu görevlendirme olur.

Ankaradada usta ögretıcılık atamalrı yapıldı mamak ilçe milliegıtımı bılıyorum yapıldı ve bitti diğer ilçelerınde bıtmek üzeredır arkadaslar yalnız lısans mezunlarıı çogunluk ve puan sırasına göree öncelikk bılginizeee.....

Ankaradada usta ögretıcılık atamalrı yapıldı mamak ilçe milliegıtımı bılıyorum yapıldı ve bitti diğer ilçelerınde bıtmek üzeredır arkadaslar yalnız lısans mezunlarıı çogunluk ve puan sırasına göree öncelikk bılginizeee.....

haklısınız hocam düzcede atmalar sona erdi.
düzcede 135 kişi atandı. 45i mezun 55i halen açık öğretime devam ediyor.
35i de seminerden yüksek puan alıp daha önceki senelerde usta öğreticilik yapanlar.
geçen senelerde usta öğreticilik yapanlardanda yaklışık 50 kişi atanamadı.
ve ben de atanamadım :(
moralim çok bozuk baya ümitlenmiştim. bu yıl çalışabilseydim ilk yılımolacaktı ama bizlere sıra gelmedi malesef
seneye inşallah....

enjoyable...okulundan memnun musun? kaç öğrencin var? ilk gün nasıldı?

biz hala bekliyoruz arkadaşlar ve 17 sinde okullar açılıyo ataması olanlara hayırlı olsun darısı başımıza

bende bugün göreve başladım bu yıl usta öğreticilikte 3. yılım ve 3 yııldrı aynı okulda görev yapıyorummmm

benim belli oldu nakradayım 2 gündürde okula gidiyorum burda torpil olmadı hem evime yakın. en yüksek puan bennimmiş ilk beni almışlar listede görddüm.

haklısınız hocam düzcede atmalar sona erdi.
düzcede 135 kişi atandı. 45i mezun 55i halen açık öğretime devam ediyor.
35i de seminerden yüksek puan alıp daha önceki senelerde usta öğreticilik yapanlar.
geçen senelerde usta öğreticilik yapanlardanda yaklışık 50 kişi atanamadı.
ve ben de atanamadım :(
moralim çok bozuk baya ümitlenmiştim. bu yıl çalışabilseydim ilk yılımolacaktı ama bizlere sıra gelmedi malesef
seneye inşallah....

ne mezunusunuzda sıra gelmedi size?

ya ben sıkıldım artık istanbulda her kafadan (her yetkili şahıstan) bi ses çıkıyo kimi bu hafta dio kimi haftaya dio ne ne zaman nasıl olcak bilen yok ilçe ile gönderiyo il bişey bilmiyo yada başından savıyo mezunların yapıldı bu yıl mezun olacakların ne zamanyapılcak ataması bilen varmı arkadaşlar ......

arkadaşlar sakaryada sonuçlar dün belli oldu aslında cumadan belli olmuş ama dediğiniz gibi vali beyin onayında takılıp kalmış..ve nekadar deselerde puan durumu ve öğrenim durumu öncelikli ama aralara torpillileride sıkıştırıyolar oyüzden biraz gecikme oluyo..bu illere göre değişiyo istanbulda sanırım dahada geç olur..keşke herkes hakettiği yerde olsa.buyılda ben hakettiğim yerdeyim neyseki torpilsiz bişekilde...inşallah herkes hakettiği yerlere yerleşir..

sakarya da lıse mezunlarına gorev vermısler mı arkadaslarım basvurmustu da

benim belli oldu nakradayım 2 gündürde okula gidiyorum burda torpil olmadı hem evime yakın. en yüksek puan bennimmiş ilk beni almışlar listede görddüm.

hayırlı olsun arkadşım ankaranın neresinde puanın kaç benim sincan olmadı diğer yerlerden bekliyorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri