Usta öğreticilik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilkayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
arkadaşlar her sene görev yaptığımız okulun müdürünün doldurduğu bu formun sonucuna nasıl ulaşabiliyoruz yeni baş vurularda başarıyla görev yapanlar öncelikli oluyor deniyor fakat ben nerden ulaşacağımı bilmiyorum bu değerlendirmeye yardımcı olursanız sevinirim.....

ya çalıştığın okuldaki müdürden yani senin değerlendirmeni yapan yani,yada milli eğitimden heralde ama verirler mi bilmem.

MÜdÜre Sorsan SÖyler Belkİ
:)

verdiği değelendirme zarfını (a4 zarfı içindeyse ki öle olur genelde)ışığa tutu ve kaç verdiğini gör bu kadar kolay tecrubeee:))))))

usta öğreticilige basvurdum fakat daha sonra dgs sınav sonucu ıle üniversıte kazandım basvuruyu ıptal etmek gıbı bır sansım var mı ,bu sayede bosuna bır yerı doldurmamıs olurum dıye ,dusunuyorum sızce nerden yapabılırım ılden mı ılceden mı

sınavına girip atama istemediğin sürece bir yeri doldurmuş olmazsın takma kafana ama yinede iptal ettirmek istiyosan sen bilirsin üniversiten hayırlı olsun :)

arkadaşalar bildiğim kadarıyla devlet ustaöğreticilerin sigortasını tam ödemiyor yanılmıyrsam 15-20gün olması gerekiyr..

Arkadaşlar o artık değişti. Usta öğreticilerin şartları düzeltildi. Artık ssk 30 iş gününden yatacak. Hüseyin çelik açıkladı. Bilginize

arkadaşlar dün denizli de ustaöğreticlik atama sonuçları belli oldu.benim şansıma bana baya uzak bi okul çıktı bana.bende bu sene tekrar kpss ye hazırlanacağım için bu okula gitmem mümkün değil. biz başvururken lisans mezunlarını merkeze ya da merkeze yakın yerlere vereceklerini söylemişlerdi bende merkez olursa gidip gelmek sorun olmaz gelincede ders çalışırım diye düşünmüştüm.1 buçuk 2 saatlik uzaklıkta bi yer çıktı.değiştirme imkanının olmadığını sölediler gitmek zorundasınız gitmeyecekseniz hemen dilekçe yazıp istifa edin dediler bende yazdım ve istifa ettim.sinirimi bozan nokta bu sene hariç önümüzdeki senede görev vermeyeceklerini sölediler.istifa dilekçeleirni ayrı dosyaladıklarını ve bir daha görev vermediklerini söledirler.seneye niye görev almadım diye sormayacaksan öle ver dilekçeni dedi bende ne haliniz varsa görün dedim verdim dilekçeyi.
dedikleri gibi seneye görev alamaz mıyım? böle bi hakları var mı?
dilekçeye 2008-2009 eğitim öğretim yılındaki ustaöğreticilik görevimden istifa ediyorum dedim bundan sonraki ustaöğreticilik görevlerimden istifa ediyorum ustaöğreticlik yapmıcam demedim ki.. böle bişey yaparlarsa saçma olmaz mı? tecrübeli arkadaşlar varsa cvp yazarlar mı lütfen...

eğer istifa edersen tekrar görevlendirilemiorsun. ama benim bi tanıdığım dönem ortasında istifa etti ertesi yıl atandı.

Ben sana en yakınımdan örnek veriyim kardeşim geçen yıl başladı daha sonra okulu beğenmedi yarısında bıraktı onada milli eğitimde bir daha çalışamazsın ceza alırsın demişler ama 2. dönem tekrar başvuru yaptı ve daha güzel bir okula gitti

OOEGM sitesinden alıntıdır.
I-K.U.Ö. GÖREVLENDİRMELERDE UYULACAK DİĞER HUSUSLAR

11.İstifa eden veya emekli olduktan sonra kadrosuz usta öğretici olarak görev almak
isteyen öğretmenlere kadrosuz usta öğretici olarak görev verilmeyecek, ek ders karşılığı ücretli öğretmen olarak görevlendirilebilecektir. Ayrıca, alanda lisans veya önlisans mezunları ücretli öğretmen olarak görevlendirilebileceklerdir.

arkadaslar anaokulu bunyesınde lıse mezunu usta ögeretıcı görev
alamaz dıyorlar bu yasa nerde gecıyor bulursanız cok sevınecegım bılgısı olan var mı? hangı madde de var bu hem gorev alamaz deyıp hemde sehrın merkezınde gorev alan arkadaslar var...
BU INSANIN AYRICALIGI NEDIR ?
SIKILDIM HER YIL AYNI SEY ATAMALARDA TORBİLİ OLAN YASADI

bana yardımcı olursanız cok sevınırım ..
SEVGILER....

alamaz dıyorlar bu yasa nerde gecıyor bulursanız cok sevınecegım bılgısı olan var mı? hangı madde de var bu hem gorev alamaz deyıp hemde sehrın merkezınde gorev alan arkadaslar var...

SEVGILER....

evet hocam cevap çok moral bozucu ama gerçek.
torpil olursa ensesi kalın bir yerlerden lise mezunu ünv. mezunu. açıköğretim farketmiyo.istediğin yerde çalışırsın.yoksa da ya puanınla atanısın yada kaderine küsersin.........üzgünüm canım.....

SEVGILER....

usta öğretici usul ve esaslarını okursanız orada yazıyor.

becayiş nasıl yapılıyor sartları neler?yardımcı olurmusunruzz

oluyormus cok yapıyorlar

usta öğreticilikte yok... ama okul belli olduğunda okula başlamadan el altından yapılabiliyor...sanki başka okula usta öğreticiliğin çıkmış gibi...diğer türlü zorunlu olmadıkça okul değiştirilmiyor...

bu arada tuba becaiş:
"Aynı kurumun başka başka yerlerde bulunan aynı sınıftaki memurları, karşılıklı olarak yer değiştirme suretiyle atanmalarını isteyebilirler. Bu isteğin yerine getirilmesi atamaya yetkili amirlerince uygun bulunmasına bağlıdır."

Tabiki yapılıyo burda okulunu değiştiricek birini bulduğunda karşılıklı yapabiliyorsun

evet becayiş var.benim tanıdığım yaklaşık 10 arkadas becayiş yaptı.seninle yer değiştirecek birini bulup anlaşırsan sorun cıkmıyor.kolay gelsin.

anlasamıyorum kız kabul etmıyor napcem ben yaaa

İstanbul Ümranİye Emrullah Turanliya Atandim.becayİŞ Yapmak İsteyen ArkadaŞlara Duyrulur.

arkadaşlar usta öğreticilikte becayiş kesinlikle yoktur,bırakın becayiş yapmak istemeyi bunu dile getirdiğin zaman bile milli eğitimden kovuluyorsunuz,biz senin keyfine göre atayamayız nereye atandıysan git o okulda göreve başla denildiğini duydum bu atamalarda,resmen kızı hüngür hüngür ağlattılar,o yüzden atandığınız okulda göreve başlamak zorundasınız.

atanan usta öğreticiler ve okul yöneticileri anlaşıp kabul ederse niye olmasın düşüncesindeyim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri