Usta öğreticilik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilkayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Bunun sebebi öncelikle usta öğreticiye verlen maaş az ikincisiise oda çocuk bakıyor bizde.yaptığımız iş bu

arkadaşlar hep şeker müfettişlerden bahsediyorsunuz.bu yıla kadar benimde hep oleydi.öyle bir müfettiş geldiki her ayrıntıyı sordu seminerler yapacaksınız her 15 günde bir dedi.ve gelince raporlarınıza bakacam dedi.okul öncesi bakanlığında bulunması gereken hiçbir evrağı ayırt etmeden hepsini istedi.usta öğreticiyim.bırakmayı düşünüyorum.yasal düzenlemesi nedir?yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

arkadaşım bende usta öğreticiyim.Bana da yeni geldi ve gerekli bir kaç evrak baktı daha sonra sizin hakkınızda genel bilgileri müdürünüzden alacam dedi birde kpss'ye iyi çalış bizim ekibe katıl kadroya geçmeye bak dedi.iyi birisiydi.

abınar valla bildiğim kadarıyla yasal düzenlemesi yok istersen müdüre dilekçe veriyorsun oda ilçeye götürüyor okadar yani.Ama sen neden bırakmak istiyorsun okuldan memnun değilmisin

banada bu güne kadar hiç böylesi gelmemişti öyle didiklediki rehberlik diye geldi herşeyime baktı ve yapmam gereknleri hepsini bir bir söyledi eger geldigindede yapmazsam hakkımda rapor yazacağını ve hiç bir yerde görev alamacağımı söyledi

ne buya bu kadarda olmaz.sıkma sen canını müdürünle görüştün mü?o ne diyor

canım öyle bir müdürüm varki düsene bir tekmede o atacak cinsten

kolay gelsin esracığım o zaman gerçekten zor.Bunca emek bir de sonuca bak.

benimde ikinci yılım iki kez teftiş edildim... birincisi geçen yıl bakanlık müfettişi geldi... evraklara baktı ve çocuklarla birgün boyunca neler yaptığımıza bakıp bazı etkinliklerimize katıldı...ayrıca yanımda kadrolu hocamız vardı... onunda genelde avraklarına baktı benimde sınıftaki durumuma... netice olarak olumlu geçmişti...
bu yılda ilk öğretim müfettişi geldi bazı arkadaşların dediği gibi sınıfa baktı çocuklarla sohbet etti şarkı söyletti.sonra da evraklarıma baktı... ama talihsiz bir kaza geçmişti başımdan... müfettiş geldiğinde sınıf defterim kaybolmuştu. çocuklarla her yeri aradık ama bulamamıştım...neyse ki sınıf defteri kalktığı için zor duruma düşmemiştim...müfettiş gittikten sonra dolabın altından çıktı... bir öğrencim bulmuştu..:)) eksiklerimizi söyledikten sonra not alıp gitmişlerdi...

zaten okul öncesi yönetmeliğinde hangi evrakların tutulması gerektiği örnekleriyle var... ben yönetmeliğin son halini buraya ekleyeyim bir bakarsın... onları doldurman yeterli olur diye düşünürüm...

http://7renkakademi.net/dosya/dosyalar/ce52541cd0f59e692611d6e6dbe60fc8.pdf

arkadaslar 90 günü doldurunca cıkarabiliyoruz ben gecen yıl 90 günü doldurana kadar babamınkini kullandım bu sene kendi adıma cıkardım para falan da ödemedim

ben hala çıkartmayı bekliyorum 90 gün dolmamış ki

rkadaşlar bn de usta öğretici olarak çalışıyordum 08.02.2008 de istifa ettim ama müdür beni yeni öğretmen gelene kadar çalışmaya zorluyor. Böyle bir hakkı var mı ? Ya yeni öğretmen bir ay gelmezse ben bir ay daha çalışmak zorunda mı kalacağım.
Üstelik para da verilmiyormu. Bu konuda bilginiz varmı? Ben pazartesi gidip görevime devam etmeli miyim? Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim

bende babamın karnesini kullanıyorum herhangi bir sorun olmadı çıkartmam için 90 gün dolması gerekiyomuş bu 90 günde dönem sonunda doluyooo seneyede milli eğitimde çalışırsan çıkartabilirsin ama yazın siğorta ödenmiyoo o zamna karneden yararlana biliyomuyuz acaba?

Arkadaşlar okul öncesi öğretmenliği 4. sınıfta okuyorum ve bu yaz kadrosuz usta öğretici olarak çalışmak istiyorum.Kış döneminde nasıl oluyor biliyorum ama yaz dönemiyle ilgili hiçbirşey bilmiyorum.2004te yani 1. sınıfta kadrosuz usta öğrt. seminerine katılmıştım ve puanım 75 felandı onun herhangi bir yararı olurmu.sonrada hiç katılmadım seminere

Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..

bulunduğun ildeki ilçe milli eğitime giderek bilgi alabilirsin.yaz okullarında çalışabilirsin.ben 2 sene önce 1 aylık devlete bağlı bir anaokulunun yaz okulunda çalıştım.

bulunduğun yerdeki milli eğitime başvur anaokulu yaz okuluna ihtiyaç duyarsa seni o tarafa yönlendirirler seminer puanıyla alakası yok

Arkadaşlar size bir hususta soru sormak istiyorum.sözleşmeliyken ssk ya tabiydik şimdi kadroya geçince emekli sandığına geçtik peki sağlık karnesi değiştirme işlmeleri nasıl oluyor.önce milli eğiimden karnemizi alıp okulda onaylatıyormuşuz herhalde ama ssk ile ilişkiyi nasıl kesiyoruz ne yollanıyor birde ben ssk üzerinden bir süre daha doktora gidebilirmiyim.bilen varsa paylaşırsa sevinirim.şimdiden teşekkürler

arkadaşlar usta öğreticiler kpss sınavına girebiliyor mu?

yazında gidilebiliyor 6 ay sigortanı yatırmassan gidemiyosun ee zaten yaz tatili 3 ay olduuna göre gidebiliyoruz:)

arkadaşlar benim 90 gün olmuş ne yapcam şimdi ne olacak bi yardım edermiisniz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri