ssaassrrre:36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3:Arkadaşlar haklsınız ama bu öğretmenliği gayet tabi sınıfçılar da yapabilir,mesela ben bir sınıf öğretmenliği mezunuyum ve ücretli ana sınfı öğretmenliği yapıyorum, çok da rahat, işimi iyi yaptığıma inanıyorum,öğrencilerim alması gerekenleri gayet iyi alıyorlar,anlıyolar.Bu sizin abarttığınız kadar sınfıçıların yapamayacağı bir iş değil,hem anneleriyim hem babaları hem de öğretmenleri,materyal,hikayeler bunlarsa zor olan kusura bakmayım çocuk iş,zaten çoğunu da onlara yaptırıyorum,her ana sınıfçı gibi de kendim yapıp süs diye kenara asmıyorum,önemli olan onların yapması,ayrıca haksızlık okul öncesinden çok bugüne kadar sınıfçılara yapılmıştır,veterinerle,ziraat mühenddisleri sınıfçı olarak atanaırken kimse sesini çıkarmıyordu,hem bu daha beterien azından aynı camiadan geliyoruz yapmayın Allah aşkına,tabi ki gönül ister ki her şey yoluna girsin herkes kendi işini yapsın ama olmuyor bizim elimizde değil...
Arkadaşlar haklsınız ama bu öğretmenliği gayet tabi sınıfçılar da yapabilir,mesela ben bir sınıf öğretmenliği mezunuyum ve ücretli ana sınfı öğretmenliği yapıyorum, çok da rahat, işimi iyi yaptığıma inanıyorum,öğrencilerim alması gerekenleri gayet iyi alıyorlar,anlıyolar.Bu sizin abarttığınız kadar sınfıçıların yapamayacağı bir iş değil,hem anneleriyim hem babaları hem de öğretmenleri,materyal,hikayeler bunlarsa zor olan kusura bakmayım çocuk iş,zaten çoğunu da onlara yaptırıyorum,her ana sınıfçı gibi de kendim yapıp süs diye kenara asmıyorum,önemli olan onların yapması,ayrıca haksızlık okul öncesinden çok bugüne kadar sınıfçılara yapılmıştır,veterinerle,ziraat mühenddisleri sınıfçı olarak atanaırken kimse sesini çıkarmıyordu,hem bu daha beterien azından aynı camiadan geliyoruz yapmayın Allah aşkına,tabi ki gönül ister ki her şey yoluna girsin herkes kendi işini yapsın ama olmuyor bizim elimizde değil...
Bırakmasına bırakalım hocam ama aradan 2 ay geçmiş çocuklarımız bize alışmış veliler bizden bişeyler bekler onları yüzüstü bırakmaya yüreğim dayanmıyor biliyorum bu merhametin bana hiç bi faydası yok.ama yinede yapamıyorum.Her ay tatiller sebebiyle kesintiye uğrayan maaşa ve eksik yatırılan sigortaya hiç ihtiyacım yok inanın.Bugün işi bıraksam çok daha güzel para kazanabileceğim işler bulurum Ama..çocuklarımı(öğrencilerimi)arkamda gözü yaşlı bırakmak içime sinmiyor.Neolur bana bi yol gösterin..geleceğimiz için hemen bugün işi bırakmakmı yoksa bu yılda dişimizi sıkıp gelecek yıl ücretli öğretmenlik için müracaat etmemek mi en doğrusu lütfen acilen birisi cevap yazsın.....şimdiden teşekkürler.mail adresim;naz.er@hotmail.com
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!