hocam ne güzel anlatmıssınız keske herkes sizin gibi düşünse ben varım zaten bu senede görev almamıstımmerhaba arkadaşlar şuan forumda kimse yoktur ama olsun açınca okursunuz bende devlet okulunda ücretli çalışanlardandım şuan istifa edenlerdenim forum nett okuduğuma göre artık sınıfçılarda istifa ediyorlarmış kpss için çünkü şubatta atama olmassa yarış büyük tek atama meb de istifa etmeyin diyomuş açık fazlalaşacak peki okulöncesi neden bukadar direniyor anlamadım şuradan alacağımız üç beş lira para oda beş ay sonra sen sağ ben selamet yazın yine bakın dur maaaş yok okulaçıldı yerine öğretmen gelmişse yer ara zor işler elimizde fırsat varken puanlar hazır bukadar düşmüşken neden değerlendirmiyoruz bu bizim son şansımız olabilir şubatta atama olmassa herşey sil başatan o büyük yarışa sende katıl çalışman gereken aylarda otur ders çalış vallahi ben bıktımartık ders çalışmaktan kitap bile göresim gelmiyor artık nasılsa bize ihtiyaçları var diye düşünmeyin burası türkiye herşey olabilir hani hersene şubat atması oluyordu yapmıyorum dedi çıktı işin içinden 7bin atama olacak diyor ama şubat demiyor tek alım olacaksa 7 bini ozaman kullanabilir 30bin ücretli dediğini okulöncesi açığını ücretli ile kapatacağız dediğinide unutmayalım sınıfçılara sertifika neden aldırttılar atamak için değil ücretli çalıştırmaya peki 7 binin içine girmek için yarışavarmısınız yeni mezunlar özelde çalışanlar atanamayanlar biz bırakınca iki yıllıklar var diyorsunuz kaç kişi var allah aşkına alsın onları yinede kapatamayacak çünkü sınıfçılar da bırakıyor onlar için kpss önemli çünkü onların rakipleri bizden çok bence herkez okulöncesi olarak birlik olalım bu taşın altına herkez elini koysun beş ayımızı değil diğer atananlar gibi oniki ayımızı garantileyelim ben 500-600 alırken atanan arkadaşım hatta çalıştığım okula sözleşmeli atanan ekdersle beraber iö okulunda öğlene kadar çalışıp 1700 maaş alıyor okadar amaz diyenler olursada sözleşmelilerin kadrolulardan 200 fazla aldıklarını unutmasınlar atananları duydukça onlar adına seviniyor kendi adıma içim sızlıyor
hocam gercekten çok güzel özetlemişsiniz size katılmamak mümkün değil bizler kaç aydır bunun mücadelesini veriyoruz ,milli eğitim kahrını çektiğimiz yeter artık vakit kendimizi düşünme zamanıdır. bende yıllarca ücretli öğretmenlik yaptım sene başında da yine göreve çağırdılar ama ben 10 000 alım olayından sonra çalışmama kararı almıştım onun içinde görev yapmıyorum bu sene kendimiz için biz birşey yapmazsak kimse bizim için hiç birşey yapmaz gelin birlik olalım 3-5 aylık paraya heveslenmeyelim ki şubat atamsına mecbur kalsınlarmerhaba arkadaşlar şuan forumda kimse yoktur ama olsun açınca okursunuz bende devlet okulunda ücretli çalışanlardandım şuan istifa edenlerdenim forum nett okuduğuma göre artık sınıfçılarda istifa ediyorlarmış kpss için çünkü şubatta atama olmassa yarış büyük tek atama meb de istifa etmeyin diyomuş açık fazlalaşacak peki okulöncesi neden bukadar direniyor anlamadım şuradan alacağımız üç beş lira para oda beş ay sonra sen sağ ben selamet yazın yine bakın dur maaaş yok okulaçıldı yerine öğretmen gelmişse yer ara zor işler elimizde fırsat varken puanlar hazır bukadar düşmüşken neden değerlendirmiyoruz bu bizim son şansımız olabilir şubatta atama olmassa herşey sil başatan o büyük yarışa sende katıl çalışman gereken aylarda otur ders çalış vallahi ben bıktımartık ders çalışmaktan kitap bile göresim gelmiyor artık nasılsa bize ihtiyaçları var diye düşünmeyin burası türkiye herşey olabilir hani hersene şubat atması oluyordu yapmıyorum dedi çıktı işin içinden 7bin atama olacak diyor ama şubat demiyor tek alım olacaksa 7 bini ozaman kullanabilir 30bin ücretli dediğini okulöncesi açığını ücretli ile kapatacağız dediğinide unutmayalım sınıfçılara sertifika neden aldırttılar atamak için değil ücretli çalıştırmaya peki 7 binin içine girmek için yarışavarmısınız yeni mezunlar özelde çalışanlar atanamayanlar biz bırakınca iki yıllıklar var diyorsunuz kaç kişi var allah aşkına alsın onları yinede kapatamayacak çünkü sınıfçılar da bırakıyor onlar için kpss önemli çünkü onların rakipleri bizden çok bence herkez okulöncesi olarak birlik olalım bu taşın altına herkez elini koysun beş ayımızı değil diğer atananlar gibi oniki ayımızı garantileyelim ben 500-600 alırken atanan arkadaşım hatta çalıştığım okula sözleşmeli atanan ekdersle beraber iö okulunda öğlene kadar çalışıp 1700 maaş alıyor okadar amaz diyenler olursada sözleşmelilerin kadrolulardan 200 fazla aldıklarını unutmasınlar atananları duydukça onlar adına seviniyor kendi adıma içim sızlıyor
kesinlikle size katılıyorum.10.000 alımdan sonra bende ücretlide çalışmadım çalışmayacağımda,bence herkes böyle yapmalı ki mecbur kalsınlar atama yapmaya.500 lira maaş için çalışmayın arkadaşlar.merhaba arkadaşlar şuan forumda kimse yoktur ama olsun açınca okursunuz bende devlet okulunda ücretli çalışanlardandım şuan istifa edenlerdenim forum nett okuduğuma göre artık sınıfçılarda istifa ediyorlarmış kpss için çünkü şubatta atama olmassa yarış büyük tek atama meb de istifa etmeyin diyomuş açık fazlalaşacak peki okulöncesi neden bukadar direniyor anlamadım şuradan alacağımız üç beş lira para oda beş ay sonra sen sağ ben selamet yazın yine bakın dur maaaş yok okulaçıldı yerine öğretmen gelmişse yer ara zor işler elimizde fırsat varken puanlar hazır bukadar düşmüşken neden değerlendirmiyoruz bu bizim son şansımız olabilir şubatta atama olmassa herşey sil başatan o büyük yarışa sende katıl çalışman gereken aylarda otur ders çalış vallahi ben bıktımartık ders çalışmaktan kitap bile göresim gelmiyor artık nasılsa bize ihtiyaçları var diye düşünmeyin burası türkiye herşey olabilir hani hersene şubat atması oluyordu yapmıyorum dedi çıktı işin içinden 7bin atama olacak diyor ama şubat demiyor tek alım olacaksa 7 bini ozaman kullanabilir 30bin ücretli dediğini okulöncesi açığını ücretli ile kapatacağız dediğinide unutmayalım sınıfçılara sertifika neden aldırttılar atamak için değil ücretli çalıştırmaya peki 7 binin içine girmek için yarışavarmısınız yeni mezunlar özelde çalışanlar atanamayanlar biz bırakınca iki yıllıklar var diyorsunuz kaç kişi var allah aşkına alsın onları yinede kapatamayacak çünkü sınıfçılar da bırakıyor onlar için kpss önemli çünkü onların rakipleri bizden çok bence herkez okulöncesi olarak birlik olalım bu taşın altına herkez elini koysun beş ayımızı değil diğer atananlar gibi oniki ayımızı garantileyelim ben 500-600 alırken atanan arkadaşım hatta çalıştığım okula sözleşmeli atanan ekdersle beraber iö okulunda öğlene kadar çalışıp 1700 maaş alıyor okadar amaz diyenler olursada sözleşmelilerin kadrolulardan 200 fazla aldıklarını unutmasınlar atananları duydukça onlar adına seviniyor kendi adıma içim sızlıyor
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!