ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİĞİ BIRAKIN.. atanın

bende çalışmıyrm ama istifa edeceklerin yerine 2yıllık mezunlar,işletme,iktisatve sınıfçılar hemen atlıyo önce bu pislik sisteme çözüm bulunmalı yarın bi özel eğitim merkeziyle iş görüşmesine gidecem bakalım ne olacak hiç okul öncesi bulamıyorlarmış

bende bi ücretliyim çok kötü bişey mezun oldum yeni ama bu kadr açık varken devletin işine geliyo tabii olmaması geregir ama burası türkiye herşey olur:(:(

canan sana katılıyorum şekerim yine kaldık ya şubatta sözleşmeli alsalar bari

Arkadaşlar haklsınız ama bu öğretmenliği gayet tabi sınıfçılar da yapabilir,mesela ben bir sınıf öğretmenliği mezunuyum ve ücretli ana sınfı öğretmenliği yapıyorum, çok da rahat, işimi iyi yaptığıma inanıyorum,öğrencilerim alması gerekenleri gayet iyi alıyorlar,anlıyolar.Bu sizin abarttığınız kadar sınfıçıların yapamayacağı bir iş değil,hem anneleriyim hem babaları hem de öğretmenleri,materyal,hikayeler bunlarsa zor olan kusura bakmayım çocuk iş,zaten çoğunu da onlara yaptırıyorum,her ana sınıfçı gibi de kendim yapıp süs diye kenara asmıyorum,önemli olan onların yapması,ayrıca haksızlık okul öncesinden çok bugüne kadar sınıfçılara yapılmıştır,veterinerle,ziraat mühenddisleri sınıfçı olarak atanaırken kimse sesini çıkarmıyordu,hem bu daha beterien azından aynı camiadan geliyoruz yapmayın Allah aşkına,tabi ki gönül ister ki her şey yoluna girsin herkes kendi işini yapsın ama olmuyor bizim elimizde değil...

şirinlerr hocam iyi güzel diyorsunuzda sınıf öğretmenleri önce bize cocuk bakıcıları vs gibi hakaretlerde bulunuyorlar şimdide bizim bölümde calışmak için kurs alıyorlar biz sınıf öğretmenleri atanmasın demiyoruz bu kadar o.ö mezunu varken niye sınıf öğretmenleri atansın öncelik o.ö.ö hakkı açık kalırsa o zaman sınıf öğretmenlerinden yapılsın bizde süs yaptırıpta kenara asmıyoruz yalnızca dikkatinizi çekerim tamam dediğiniz gibi sınıfçılarda da farklı branşlar atanmış daha sonrada en fazla kontenjanda sınıfcılara verilmiş bırakında bu senede o.ö.ö bayram etsin

gerçekten haklısınız sınıfçılar bize çocuk bakıcısı gözüyle bakıyorlar hatta bir sitede okumuştum bir sınıfçının yazdığı yorumu anasınıfı öğretmenliinde ne var ki bende oyun oynatırım çocuklara şeklindeydi işte burdan anlaşılmalı bir sınıf öğretmenliği mezunun okul öncesi öğretmenliğini yapamayacak olması herkes kendi mesleğini yapmalı çok fazla lisans mezunu var atanamayan onlardan sonrada ben gibi önlisans mezunu ben nasıl sınıf öğretmenliği yapamazsam usulüne göre sınıf öğretmeniide eğitimini almadığı bir başka meslek dalını yapamaz bu benim kanaatim

kesinlikle herkes kendi işine bakmalı başkalarının işine sulanmamalı

arkadaslar gerçekten haklısınız şimdi de bütün bunları söyleyen sanki onlar değilmiş gibi davranıyorlar evet herkes kendi işini yapsın

sosyalci hüseyin hocam güzel baslik atmis

isin asli ücretli ogretmenlik mucbir nedenlerden birakilamiyor olsa bile belli bir süre icinde resmi olarak biraktiriliyor

ornegi bu atamalarda var, su anda bircok okulda calisan ucretli ogretmenlerin yerine alim yapiliyor, ornegin okulda 1 kadrolu 1 sozlesmeli 1 ucretli calisiyor olsun, yeni kadrolu alimla ucretlinin yerine kadrolu gelebilir, tabiki sozlesmeli kendi okulunu yada bir baska okulu kadrolu olarak tercih edip atanmadiysa

ucretli ogretmenligi kendi rizasi ile birakma ise MEBi zor durumda bırakıp kontenjanini artirma zorunda bırakılmasına neden olacaktır

Arkadaşlar haklsınız ama bu öğretmenliği gayet tabi sınıfçılar da yapabilir,mesela ben bir sınıf öğretmenliği mezunuyum ve ücretli ana sınfı öğretmenliği yapıyorum, çok da rahat, işimi iyi yaptığıma inanıyorum,öğrencilerim alması gerekenleri gayet iyi alıyorlar,anlıyolar.Bu sizin abarttığınız kadar sınfıçıların yapamayacağı bir iş değil,hem anneleriyim hem babaları hem de öğretmenleri,materyal,hikayeler bunlarsa zor olan kusura bakmayım çocuk iş,zaten çoğunu da onlara yaptırıyorum,her ana sınıfçı gibi de kendim yapıp süs diye kenara asmıyorum,önemli olan onların yapması,ayrıca haksızlık okul öncesinden çok bugüne kadar sınıfçılara yapılmıştır,veterinerle,ziraat mühenddisleri sınıfçı olarak atanaırken kimse sesini çıkarmıyordu,hem bu daha beterien azından aynı camiadan geliyoruz yapmayın Allah aşkına,tabi ki gönül ister ki her şey yoluna girsin herkes kendi işini yapsın ama olmuyor bizim elimizde değil...
ssaassrrre:36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3::36_6_3:

Ben de muhendisim, hem sinif ogretmenligi hem okuloncesi hem de brans derslerine de girebilirim, matematigi en az matematikci , fizigi fizikci kadar bilirim,

universite sinavina girerken en yuksek TIP olan hacettepeye bile rahatlikla girebilirdim, aslinda 1-2 sene calissam pretisyen hekimlik de yapabilirim

evet hatirladigim 98 yada 99 senelerinde bircok üniversite mezununu sinifci yapmislardi, ihtiyac coktu ve sinifci bulamadilardi

simdi anaokulu ogretmeni sıkıntısı yok ki? bircok aday var, o zaman haksizlik yapildiysa size simdi de siz anaokulu ogretmenligi adaylarina mi haksizlik yapilsin diyorsunuz?

cok düsük puanla atanmalara karsiyim ama baraj koysalar bile yine anaokulu branşından almaları gerekir

herkes kendi isini yapmali, kanun tüzükler cercevesinde

kanunun kestigi parnaksa acimaz, kanunun dedigi olur ve fakat tepkisiz kalmak da beklenmemeli

Bırakmasına bırakalım hocam ama aradan 2 ay geçmiş çocuklarımız bize alışmış veliler bizden bişeyler bekler onları yüzüstü bırakmaya yüreğim dayanmıyor biliyorum bu merhametin bana hiç bi faydası yok.ama yinede yapamıyorum.Her ay tatiller sebebiyle kesintiye uğrayan maaşa ve eksik yatırılan sigortaya hiç ihtiyacım yok inanın.Bugün işi bıraksam çok daha güzel para kazanabileceğim işler bulurum Ama..çocuklarımı(öğrencilerimi)arkamda gözü yaşlı bırakmak içime sinmiyor.Neolur bana bi yol gösterin..geleceğimiz için hemen bugün işi bırakmakmı yoksa bu yılda dişimizi sıkıp gelecek yıl ücretli öğretmenlik için müracaat etmemek mi en doğrusu lütfen acilen birisi cevap yazsın.....şimdiden teşekkürler.mail adresim;naz.er@hotmail.com

Bırakmasına bırakalım hocam ama aradan 2 ay geçmiş çocuklarımız bize alışmış veliler bizden bişeyler bekler onları yüzüstü bırakmaya yüreğim dayanmıyor biliyorum bu merhametin bana hiç bi faydası yok.ama yinede yapamıyorum.Her ay tatiller sebebiyle kesintiye uğrayan maaşa ve eksik yatırılan sigortaya hiç ihtiyacım yok inanın.Bugün işi bıraksam çok daha güzel para kazanabileceğim işler bulurum Ama..çocuklarımı(öğrencilerimi)arkamda gözü yaşlı bırakmak içime sinmiyor.Neolur bana bi yol gösterin..geleceğimiz için hemen bugün işi bırakmakmı yoksa bu yılda dişimizi sıkıp gelecek yıl ücretli öğretmenlik için müracaat etmemek mi en doğrusu lütfen acilen birisi cevap yazsın.....şimdiden teşekkürler.mail adresim;naz.er@hotmail.com

Hocam bir tek sizin bırakmanız hiçbir şeyi değiştirmez.Herkesin aynı anda bırakması alımların fazla olmasını sağlar.Yoksa 1-2 kişinin yerine bekleyen sınıfçıları görevlendirirler.

arkadaslar cevremdeki bıçok okulla diyalog içindeyim.ve coğu ücretli...kahroluyorum ve zacıyorum...hep okul kapalı gözüküyo hem sizi 3- 5 kuruşa calıştırıyolar hemde okul öncesi alılımı az oluyo.buna bı dur demeliyiz.lütfen artık kendinizi dşünün...

Bu konunun ön sıralarda olması gerektiğini düşünüyorum.Durumun ciddiyetini hala anlamıyoruz.Ücretli öğretmenlerin yerleri dolu görünüyor.Kendimize zarar veriyoruz.Atanmak mı yoksa ücretli mi?

http://www.abbasguclu.com.tr/egitim...sonunda_subat_icin_henuz_kesin_karar_yok.html
ARKADAŞLAR LÜTFEN HALA BU İŞİ ÜCRETLİ OLAN ARKADASLARIM VARSA HEPİMİZİN GTELECEGİ İÇİN YETER ARTIK DİYORUM.... LÜTFEN BİRAZ DAHA DUYARLI OLALIM KENDİ VE Bİ BAŞKASININ GELECEGİ İLE OYNAMAYALIM... İŞİ BIRAKALIM VE HEP BİRLİKTE ATANALIM ARKADASLARIM LÜTFEN.... ADAMLAR KENDİ AGIZLARIYLA SÖYLÜYORLAR SADECE BOŞALAN SÖZLEŞMELİLERİN YERİNE DEİL BİRDE İSTİFA EDENLERİN YERİNEDE YENİ SÖZLEŞMELİ ALIM YAPILACAK. SAYI BUNLARA GÖRE BELİRLENECEK.... LÜTFEN BU KONUYU BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN... YARIN GERCEKTEN COK GEC OLABILIR...............

arkadaşım ben kesinlikle katılıyorum ama 1 2 kişinin bırakmasıyla olmazki bu iş.....

bir iki kişi ile elbette olmaz yeliz arkadasım ama ne kadar kişiye ulasabılırsek o kadar iyi bir kişi bile olsa bu da bir rakamdır ama bu haberden sonra sanıyorum ücretli arkadaslar biraz daha ciddi olarak düşüneceklerdir... ücretli arkadaslarım eger bizi okuyorsanız lütfen sizi bu platforma bekliyoruz varsa bi durum oturup hep birlikte tartısalım ve çözmeye çalışalım... lütfen biraz daha duyarlı olalım arkadaslar lütfen...

arkadaslar lütfen bakın aralık sonunda yapılacak olan sözleşmeli ögretmen sayısı icin hem boşalan kadro ve hemde istifalardan sonra boşalan kadro kadar sayı ayıracaklar.... tekrar ediyorum lütfen varsa cevrenızde arkadaslarınız uyarınız bilgilendiriniz.. bıraksınlar bu ücretli köleligi ki buna göre kontenjanımız artsın!! bu son şans olabılır çünkü aralıkta alım olmadıgını bi düşünün?? o zaman ne olacak??

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri