diploma ya da çıkış belgesinin fotokopisi yeterli aslında ama bazı büyük yerlerde önceki atamada arkadaşlarımdan sabıka kaydı ve nüfus cüzdan fotokopisi istediler. milli eğitim müdürlüğünü arayıp öğrenirseniz garantili olmuş olur. inşallah hayırlı olur tercihleriniz. gönlünüze göre olsun.ayla şunu yazdı:ARKADAŞLAR! ben tercihimi yarın onaylatıcam fakat yanımda götürmem gereken evraklar neler kılavuz sayfası açılmadı da yardımcı olabilirmisiniz?teşekkürler....
teşekkürler hocam . amin işallah allah hepimizin gönlüne göre verir ve hepimiz hayırlısıyla atanırız.🙂tt_caglar şunu yazdı:diploma ya da çıkış belgesinin fotokopisi yeterli aslında ama bazı büyük yerlerde önceki atamada arkadaşlarımdan sabıka kaydı ve nüfus cüzdan fotokopisi istediler. milli eğitim müdürlüğünü arayıp öğrenirseniz garantili olmuş olur. inşallah hayırlı olur tercihleriniz. gönlünüze göre olsun.
baktım hocam benim puanım 68.830 hepsine sizin sıranız diyor tercihlerime inşallah oyle olur. ben kırklareli-tekirdağ-bursa-istanbul yazıcam belki bir de izmir ama kesin olanlar diğerlerikaderortağı şunu yazdı:haklısın herkes bi panik içinde bu şansı iyi değerlendirmek istiyor sen tercih robotuna baktın mı? puan kaç nereleri yazdın