İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ATAMA-DİĞER KONULAR

Tercihler

ayla şunu yazdı:
ARKADAŞLAR! ben tercihimi yarın onaylatıcam fakat yanımda götürmem gereken evraklar neler kılavuz sayfası açılmadı da yardımcı olabilirmisiniz?teşekkürler....
diploma ya da çıkış belgesinin fotokopisi yeterli aslında ama bazı büyük yerlerde önceki atamada arkadaşlarımdan sabıka kaydı ve nüfus cüzdan fotokopisi istediler. milli eğitim müdürlüğünü arayıp öğrenirseniz garantili olmuş olur. inşallah hayırlı olur tercihleriniz. gönlünüze göre olsun.
tt_caglar şunu yazdı:
diploma ya da çıkış belgesinin fotokopisi yeterli aslında ama bazı büyük yerlerde önceki atamada arkadaşlarımdan sabıka kaydı ve nüfus cüzdan fotokopisi istediler. milli eğitim müdürlüğünü arayıp öğrenirseniz garantili olmuş olur. inşallah hayırlı olur tercihleriniz. gönlünüze göre olsun.
teşekkürler hocam . amin işallah allah hepimizin gönlüne göre verir ve hepimiz hayırlısıyla atanırız.🙂
aylaa hocam puan ne nereleri yazdınız tercih robotuna baktınız mı
arkadaşlar bişey sorucam; şehirleri karısık olarak tercih etmemiz bi risk dogururmu? mesela istanbul-bursa-ankara-samsun-bursa-istanbul şeklinde, yoksa aynı illeri alt alta mı sıralasak daha iyi olur...ya da fark etmez mi 😀
kaderortağı şunu yazdı:
bence etmez önemli olan okul
tesekkur ettim hocam. insan bi onceki atamada atanamayınca boyle tırsıyo işte yanlış birşey yapmayım diye🙂
tuğçem86 şunu yazdı:
tesekkur ettim hocam. insan bi onceki atamada atanamayınca boyle tırsıyo işte yanlış birşey yapmayım diye🙂
haklısın herkes bi panik içinde bu şansı iyi değerlendirmek istiyor sen tercih robotuna baktın mı? puan kaç nereleri yazdın
kaderortağı şunu yazdı:
aylaa hocam puan ne nereleri yazdınız tercih robotuna baktınız mı
tercih robotu nedir
kaderortağı şunu yazdı:
haklısın herkes bi panik içinde bu şansı iyi değerlendirmek istiyor sen tercih robotuna baktın mı? puan kaç nereleri yazdın
baktım hocam benim puanım 68.830 hepsine sizin sıranız diyor tercihlerime inşallah oyle olur. ben kırklareli-tekirdağ-bursa-istanbul yazıcam belki bir de izmir ama kesin olanlar diğerleri
tuğçem86 şunu yazdı:
baktım hocam benim puanım 68.830 hepsine sizin sıranız diyor tercihlerime inşallah oyle olur. ben kırklareli-tekirdağ-bursa-istanbul yazıcam belki bir de izmir ama kesin olanlar diğerleri
kırklarelinde nereleri yazacaksınız
tuğçem86 şunu yazdı:
bende izmir yazacağım puan 64 nereleri yazacaksın aynı olmasa
hosgoru şunu yazdı:
tercih robotu nedir
atama tercihi net diye bi site var oraya yazmayı düşündüğün okulları giriyorun senden başka kaç puanla kimler yazmış görüyorsun
tt_caglar şunu yazdı:
kırklarelinde nereleri yazacaksınız
sadece merkez düşünüyorum hocam siz de mi yazcaksınız?
tuğçem86 şunu yazdı:
sadece merkez düşünüyorum hocam siz de mi yazcaksınız?
evet ama ben lüleburgazdan yazıyorum merkez yazmayı düşünmüyorum.
kaderortağı şunu yazdı:
bende izmir yazacağım puan 64 nereleri yazacaksın aynı olmasa
buca ve bornova ama kesin değil şuan dusunuyorum
Ankara Yenimahalle, Sincan. İzmir Buca.Sonrasında eşimin Temmuz da şark tayini olacağı için (birazcık eşimin zoruyla Yozgat, Malatya, Sivas ve Van🙂) puan: 71.930
tt_caglar şunu yazdı:
evet ama ben lüleburgazdan yazıyorum merkez yazmayı düşünmüyorum.
ben kırklareli merkezde oturuyorum o yuzden sadece merkez yazıcam
arkadaşlar anaokulu mu ii yoksa ilköğretim mi ?? tercih sıramı ona göre yapıcam da ...

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.