Tercihimi yaptım :))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yeliz ercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
bız bırakmadan o bızı bırakıyo soylıyım.yer degısme atamalarndan yerıme ogretmen atandı.ve 3 gun sonra görevı bırakıyorum.bı daha yaparmıym bılmıyorum ama kurumdakı ınsanların tavırları bıle degısıyo....

ama zaten siz yapmasanız başka yapan olur üni mezunu çokkk tabi bazen tutarlı olmak gerek 2 yıl bitirdim özel eğitimde yiede atanamiyim yine ücretli çalışmicam gerçekten çalışan arkadaşlarım var yerine biri gelin hiç müdür çağırıp gidin bile demiyomuş gelen öğretmen arkadaş hocam yarın gelmenize gerek yok ben yarım görevimin başında olucam diye kibarca söylüyormuş

o kadar değil acıkcası gecen sene de caılştım kadrolu öğretmen gibiydim o şekılde ıtıbar goruyodum ama bu okul gercekten kotu.

ben sizin için demedim arkadaşımın başına geleni söyledim yani öyle olanlarda var dedim ama tabi isteyen yapar isteyen yapmaz hepimiz kendim kararlarımızı verecek insanlarız ama kadro az neden açık yok diye düşünmek te gereksiz oluyor sonra herşeyin hayırlısı

evet herseyn hayırlısı...

ücretliyi bıraksan da bırakmasan da hiç bişey değişmiyor bunu anlayın artık ben ücretliyi bırakmaya karşıyım enazından hizmet puanlarımız artıyor....

göreceli diyorum

arkadaşlar 44 le atana bilirmiyim sürekli aglıyorum ne olur bi yorum yaparmisiniz

ben inanıyorumki birgün güleceğiz kalbini ferah tut sen. olacak inaşallah allah bizim gibilerin arkasında emin ol.

yaptım yapmasına ama sıra gelmeyecek yine 3 oldu kıl payı kalıyorum en son 10 küsürle kaldım :(((( atanmakkkkkkkkkkkkkk istiyorummmmmmmmmmm......

yaptım yapmasına ama sıra gelmeyecek yine 3 oldu kıl payı kalıyorum en son 10 küsürle kaldım :(((( atanmakkkkkkkkkkkkkk istiyorummmmmmmmmmm......
puanınız kaç hocam..hayırlısı olsun buarada..

puanım 45.628 di bu yıl daha da düştü artık hiç sıra gelmez bana şimdiki puanım 44.476:( sizin kaç puanınız

umutlu musunuz benim umudum yok tabanın 30 olması çok ilginç atanacak kişi sayısı çok az
inannı hiçbişey hissetmiyorum umutlansam hayal kırıklığı olacak umutlanmasam süpriz olacak onun için hiçbişey hissedemiyorum....

sabredin son 2 gün öyle bigüne getirmişlerki yılbaşında atamamı olur ya
oluyo valla bir önceki sözleşmeli atama kpss den bir gün önceydi moral bozukluğuyla girdim ve puanım düştü:((((

bız bırakmadan o bızı bırakıyo soylıyım.yer degısme atamalarndan yerıme ogretmen atandı.ve 3 gun sonra görevı bırakıyorum.bı daha yaparmıym bılmıyorum ama kurumdakı ınsanların tavırları bıle degısıyo....

sana katılıyorum arkadaşım aynı benim yerime de öğr. geliyor tavırlar aynı sen kimsin der gibi sadece atamaya güveniyrm

pilot illeri yazsaydınız belki daha ii olurdu

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri