Tercihimi yaptım :))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yeliz ercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
felaket tellallığı yapmayın arkadaşlar,26 için kesin konuşmayın tamam kimsenin tercih etmediği yerler çıkıyor 26 ya ama felaket yerler,çok kötü yerler diye nerden biliyorsunuz,siz yapmıcaksanız yapmayın,evinizin dibi mi olcaktı elbette zorluklarla karşılaşacağız,elbette zor günler geçireceğiz,ne istiyordunuz odanızın penceresinden baktığınızda okulunuz görünsün mü bunumu istiyorsunuz,oturun bekleyin ozaman,tercih yapıpta boşuna yer işgal etmeyin atanacak olanların önünü tıkamayın,evde kalıp atanamamak mı daha iyi,neresi olursa giderim atama olsun yeterki deniliyo atama zamanıda çıkıp ortalarda hayıflanmayın birde,siz oturun bekleyin belki odanızın penceresinden görünen okula atanırsınız

mrb arkadaşlar ben de tercihimi yaptım erzincan sırnak hakkari van bitlis bingöl şanlıurfa mardin hep doğu 26 ya evet dedim bi umut benımkı de puanım 43.994 hepimiz atanırız inş. yeni yılda

okulönceyiz arkadaşıma katılıyorum.iyi bi yer gelme ihtimalı de var.zorunlu olmasaydı alım olmasaydı bız bu puanlarla atanamazdık.bu fırsatı değerlendirin derim.surada az bı zamn kaldı dolacak almıcaklar artık diğer branşlara dönecek halımız.önemlı bır nedenı olmayanlar işaretlesın derım.tabıkı karşılaşacağız zorluklarla bu mesleği bunu bilerek seçtık....

Bende tercİh yapicam yozgat adiyaman urfa bİtlİs sİvas ve 26 evet dİycem.ama araŞtirmak okadar kolay deĞİl.tesadÜf yazicam hayirlisi

arkadaşlar bence boşuna ümitlenmeyin.Sözleşmeli en fazla 62de kapatır buraya yazıyorum:)Kendimize güvenelim hemen atanmak da neymiş.Çalışalım çabalayalım güzel yerlere gidelim.2011 de 55.000 alım az değil.Benimde puanım 59 küsür ama sözleşmeli terch yapmıyorum.Ders çalşmak daha mantıklı.İnşallah hepinz atanırsnz ....

55 binn alımda da yıne sözleşmelıden kadroya geırır dışardan 10 bin alır 55 bin aldım der :(:(

Puanim 37 umutlar hayaller.... Kismet... Sİzce 50 puan ÜstÜ 1000 kİŞİ varmidir.

arkadaşım sen bingöl ve bitliste nereleri ve hangi okulları yazdın bende tercih ettim de

arkadaşlar nerede kapanacagı belli. 58-55 aralıgı. bu aralık bile minumum bence daha fazla kesinlikle inmez. 30 barajı sadece saçmalık.

Bende tercİh yapicam yozgat adiyaman urfa bİtlİs sİvas ve 26 evet dİycem.ama araŞtirmak okadar kolay deĞİl.tesadÜf yazicam hayirlisi

hocam sivastan hangı ilçeleri düşünüyonuz bide puanıız kaç bende ilk sıraya bıkac tane sivas yazıcamda

katılıyorum arkadaşım sana kesinlikle benimde sizden farkım yok ümitlenmeyelim bence

puanınız kaç arkadaşım bitlisten nereleri yazdın bende bitlis yazcam,aynı yerler olmasın paylaşalım lütfen

Herkes hakkında öncelikle hayırlı olmasını temenni ediyorum . puanın kaçta kalacağı soranlarada arkadaşlar inanın hiç belli olmaz. kimileri 55 kimileri 62 filan gibi laflar ediyo. o hiç belli olmaz bakarsın 40 a bakarsın 65 te kalır onu bir kere kimse bilemez. nedenine gelirse çoğu açılan kontejyanlar doğuda. ve aramızda bir kere evli arkadaşlar cocugu olan arkadaşlar düzenini bozmak istemeyecek ve cocuklarının eğitimi için ve eşinden ayrılmayacak düşüncesi ile tercih etmeyecektir.O yüzden puanların kaçta kalacağı asla belli olmaz. eğer kendinize güveniyosanız ve ben calısırım diyosanız 7 ay yogun bir çalışma ile istediğiniz her yere atanmakta sizin elindedir. pişman olacağınız birşeyi asla yapmayın. iyi düşünün iyi karar verin. Sonradan gideceğiniz yerlerde beklemediğiniz hayal kırıklıkları olur. ve buda sizin 1 senenize mal olmasın. Ama tabi sizlerde haklısınız bu devirde gerçekten iş bulmak zor bir yerlere girebilmek çok zor. Herkesin öncelikle herşey gönlünce olmasını tememni ediyorum. Amacımız cocuklara güzel eğitim vermek ve kendinizi eğitimci olarak görüyosanız bence yurdumuzun her yanında çalışmaya hazırsınızdır. bazı yorumlara inanmayın sizlerin düşüncesini çeldirmesine izin vermeyin.Hepimiz düşünecek yaştayız iyi düşünüp karar verebiliriz. Herkes gönlünün istediği yerde olması arzusuyla saygılar sevgiler...

Arkadaşlar puanım 70 ama benden yüksek arkadaşlarımda var o yüzden tereddütlüyüm.Bilecik,kütahya ,düzce,sakarya,samsun,kırklareli,afyon yazdım başka yerleri tercih etmiyorum.65 ve üstü zaten buraları tercih ediyor.Boş tercih yaptığımı düşünüyorum.

Arkadaşlar puanım 70 ama benden yüksek arkadaşlarımda var o yüzden tereddütlüyüm.Bilecik,kütahya ,düzce,sakarya,samsun,kırklareli,afyon yazdım başka yerleri tercih etmiyorum.65 ve üstü zaten buraları tercih ediyor.Boş tercih yaptığımı düşünüyorum.

dostum sen ne ayaksın ya. 70 le kadrolu atanamadın da şimdi sözleşmeliye mi başvuruyon. bi de diyorsun benim gibi çok salak var kadrolu gidememiş. ne yapmaya çalışıyon? buraları kimse yazmasın diye uğraşıyorsan merak etme bu palavraya herkesin karnı tok. sinir etme insanları. utanmadan bir de yazmışsın tereddütlüyüm diye. yuhhhh ulen senin gibilere.

dostum sen ne ayaksın ya. 70 le kadrolu atanamadın da şimdi sözleşmeliye mi başvuruyon. bi de diyorsun benim gibi çok salak var kadrolu gidememiş. ne yapmaya çalışıyon? buraları kimse yazmasın diye uğraşıyorsan merak etme bu palavraya herkesin karnı tok. sinir etme insanları. utanmadan bir de yazmışsın tereddütlüyüm diye. yuhhhh ulen senin gibilere.

:))))))))))))))))))

benim puanım 48.887 urfa, muş, yozgat, rize yazmayı düşünüyorum. 26 yı işaretlemeyi göze alamadım ben arkadaşlar. umudum yok ama işte umut dünyası insan heyecanlanıyor yinede.

ben tercih ettiğim yere giderim.devletin gönderdiği yere değil.kimseyi salak gördüğüm yok o senin salaklığın benim doğuya gitmek gibi bir ihtimalim yok yazmıyorum keyif benim değilmi.

Ben bİtlİs tatvani yazdim sİvas zara ve akincilari puanim 44.581.zor ama bİr İhtİmal İŞte

26 evet dedİm

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri