Tercihimi yaptım :))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yeliz ercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
oh be valla rahatladım tercihimi yaptım onaylattım.bundan sonra stresle beklemek var .herkes için hayırlısı olsun.antepten başladım şırnakla kapattım puanım 48 inşallah olur yüksek puanı olup umudum yok diyenlere inat benim her zaman umudum var.bence şu durumda 40 alanında umudu olmalı ne olacağı belli değil

işte böyle mutlu olalım.yuksek puanlılar cok az bence mılli eğitime gittiğimizde hep 40 alanlar vardı hatta ordakıler olur 26 yaptıysanız cunku herkesınkı öyle dediler...

evet arkadaşım olumlu düşünmek lazım ayrıca benim tanıdığım biçok kişinin puanı 40 ında altında burada insanla dalga geçer gibi puanım 70 67 gelirmi acaba olurmu acaba diyenlerinde samimiyetinden şüpem var açıkcası psikolojik baskı yapıyorlar sizin hiç olmaz başvurmayın diye

ayrıca sıralamada 67 yazıyorum önümde 1500 kiş gözüküyor buda sıralamanın ne kadar doğru olduğunun göstergesi

yeliz sana katılıyorum bu yüksek puanlılar hakkında benim 53.9 allah biliyor ya cok umudum yok 26 ya evet demedim ama durup durup olurmu die sormuyorum..garip geliyor durup durup olur die sorulması zaten..bekleyince goreceğiz..

sıralama yanlış ben puanımı giriyorum 14000 lerde cıkıyor zaten o kadar almıyor...

bı sıfır fazla yazmısım pardon:)

arkadaşlar 44 le atana bilirmiyim sürekli aglıyorum ne olur bi yorum yaparmisiniz

dün onaylatmaya gıttıgımde basvuruları gorsum 30 40 50 cogunlıkta ama 60lı puanlılarda vardı 70 hıc yok tu

evet arkadaşlar herkezin kendine göre bi çevresi var beninde çevremde yüksek alanların hepsi atanmıştı inanırmısınız 45 le en yüksek ben varım ve benden düşük olanlar hala nasıl atanmadıgıma şarıpkalıyorlar ve benden daha ümütli olduklarını söylesem 36 ile 42 ile 43 ile ama ben burda bakıyorum 70
65
falan insanlar ümitsiz oluyor bende onlar bile bukadar ümitsizken benim neden sevinmeye hakımvar demeden edemiyorum
psikolojik baskı konusuna kesinlikle katılıyorum

hep sıralamada önümüzdekileri konuşuyoruz arkadaşlar hiç kendinden düşük bir puan la sıralamayı tekrar tekrar denediniz mi ? ben denedim ve benim arkamda 5000 kişi var bu beşbim kişi zaten hep benim arkamda olan kişiler sanırım geçen yılda atanamayanlar bu yılda şimdi bakıyorum bu yılın mezunları 3000 -3500 diyorlar geçen yılda 4000 kaldı ettimi 7000 -7500 arkamdaki 5000 ide 3000 desek o halde bana neden sıra gelmesin gelirde gelir
hoş artık fazla ümit yok diye kendimi alıştırdım ama

ya arkadaşlar neden sürekli 60 70 yok diyorsunuz..insanlar neden yalan söylesinlerkimse kimsenin hakkının yiyemez..benim puanım 71,521 bebegim var ist dışı yazmadığım için atanamadımve bir sürü de arkadaşım var 60 70 arası..siz hiç memurlar nete falan girmiyomusunuz..ordaki puanlarsa genelde 60 70 arası..bir görün..inş herkesin gönlüne göre olur...

ya arkadaşlar neden sürekli 60 70 yok diyorsunuz..insanlar neden yalan söylesinlerkimse kimsenin hakkının yiyemez..benim puanım 71,521 bebegim var ist dışı yazmadığım için atanamadımve bir sürü de arkadaşım var 60 70 arası..siz hiç memurlar nete falan girmiyomusunuz..ordaki puanlarsa genelde 60 70 arası..bir görün..inş herkesin gönlüne göre olur...

sana katılıyorum arkadaşım okul öncecilerin %50 si giriyo bu siteye bir çoğu memurlar net eğitim fakültesi forumdalar ve geneli yüksek nerden baksanız 200 250 kişi kadar 68 üzeri bekleyen varmış onları da okuduktan sonra umudum kesildi ben 50 ye kadar düşer diyordum fakat diğer forumdaki yüksek puanlıları görünce umudum kesildi 60 ın altını görmez o forumdakilere baktığımda çünkü 60 70 arası yığılma çok orda hayırlısı olsun ama gerçekçi olmak lazım

hergün biraz daha karamsar oluyorum abim sormuş mebdeki bi arkadaşına daha başvurular başlamamıştı ozaman kız kardeşlerimin biri 53 biri 55 şanslar varmı bu atamada adam şansları yüksek demiş yine bugün sormuş başvurular nasıl çok talep varmı diye adam diğer branşlarda dahil olmak üzere okul öncesinden de aşırı başvuru aldık ve almayada devam ediyoruz demiş bu gidişle sıra senin kardeşlerine gelmez bir sonraki atamayı beklesinler demiş

Arkadaşlar puanım 70 ama benden yüksek arkadaşlarımda var o yüzden tereddütlüyüm.Bilecik,kütahya ,düzce,sakarya,samsun,kırklareli,afyon yazdım başka yerleri tercih etmiyorum.65 ve üstü zaten buraları tercih ediyor.Boş tercih yaptığımı düşünüyorum.

artık sizlere yuhhh demek istiyorum kardeşim nasıl 70 puanla atanamadınız?bu puanlar ne böyle ya üfürüyormusunuz ne?

allah aşkına dalgamı geçiyosunuz yoksa gerçekten dalga geçilecek durumdamısınız 70 almışsınız sorun yapıyosunuz biri 55 aldım acaba atanırmıyım diyo burdaki insanları ne sanıyosunuzda dalga geçiyosunuz... taban 30 bi düşünün 40 ın bile şansı çok. walla bu yüzden bazen siteye girmek istemiyorum

arkadaşlar tercihlerimi yaptım puanım 46 26 ya cesaret edemedim; van başkaleyeatanan birarkadaşım vardı..silah seslerinden uyuyamadığını vs.anlatırdı..o anlatırken korkardım yaşaması nasıl olur acaba..inş pişman olmam 26 yahayır dediğimiçin beni ümitlendiren seçim..herkese hayırlsını dilerim.

arkadaşlar bence taban puanı 30 tutmanın nedeni okulöncesi öğretmeni ne kadar kalıp kalmadığını öğrenmek olabilir.ağustostaki atamayı daha çok önemsediklerine inanıyorum.her yıl zorunlu il sayısı artmakta.diğer branş öğretmenlerininde bizim işimizi yapabildiğine inanmıyorum.bizim işimiz tenefüslü eğitime benzemez.bizler 40 dakika çocukların sessizce öğretmenlerini dinlediği ya da masa başında öğretmenlik yapan insanlar değiliz.bizim işimiz sevgi ve sabır işi.meb inde bunun farkında olduğuna inanıyorum.2011 bizim yılımız olacak buna gönülden inanıyorum.

Benimde puanım 45 küsür son anda 26'ya hayır dedim milli eğitim ve çevremdeki insanlar gözümü çok korkuttu çok kötü yerler açık diye,zaten hiç umudum da kalmadı bu atamada belki olmaz 50 ve altı ama meb'e baskı yapılırsa şubat,mart gibi belki bir alım daha yaptırılabilir.Herkes birşeyler yapmaya uğraşıyor bizde destek olalım en azından bir alım daha yapılsın seçim öncesi.Dün milli eğitimdekiler okul öncesi ile ilgili konuşuyorlardı ama tam da anlayamadım yeni planları nedir bilmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm.

En son kaçta kalır bılemıyorum ama tabanı 30 yaptıklarına göre vardır bır düşündükleri diye düşünüyorum..65-70 puan cok var dıe de 50 nin altı tercıh yapmayacak ya da umıtlenmeyecek diye bısey söz konusu olamaz..Biz işin hayırlı tarafını düşünelim bence sonunda ölüm yok agustosada 7 ay kadar var olmazsa olmaz tabanı 30 yapıp bizleri umutlandıranlar utansın o zaman da.. Hiç önemli nedeni olmadığı halde illa kendi illerinde olmak isteyıp 70 puanla kadroluyu tepenler oturup kara kara düşünmüşlerdir şimdi.. madem o kadar cok yuksek puanlılar var şimdiden gecmıs olsun olan onlara oldu bence ..İnşallah ek alım olur

[sıze=2]ücretli öğretmenliği toplu halde bırakırsak ek alım yaptırılabilir ben şahsen ikinci dönem devam etmeyeceğim,ücretli köleyiz,hele bu hafta hiçbir söz söyleme hakkına sahip olmadığımızı çok net bir şekilde gördüm.hep ezilen biz ücretliler oluyoruz 3-5 kuruşa çalışıp kendimizi ezdireceğimize oturup çalışalım ve şubat alımı için uğralım,sonuçta bizleri ezmek isteyenler bizden daha üstün olanlar değil arkadaşlar lütfen birlik olalım ücretli öğretmenliği bırakalım bu hepimizin yararına olacaktır.[/sıze]

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri