taban puan 60- 2308 kişi alınacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan koassa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
bu ne ya şimdi iyi kafa buluyorlar bizle kadro 72 gibi kalır sözleşmelide düşse düşse 64 olur bizde kafayı hepten sıyırırız.sonra nimet çıkar çok açık vardı ama başvuran olmadı.ALLAH seni bildiği gibi yapsın nimetttttttttttttttttttttt yuh sana

Bana bir açıklarmısın arkadaşım 72 nin üzerinde puan alanın 2300 kişi olduğunu nereden biliyorsun.

Cevap yok olamazda çünkü 2008 şubattan beri bunu kimse bilmiyor. bunu bile bilmen için ya genel müdürlükte ya da ösym de adamın alacak. Yada 2308 kişinin puanını bilmen gerekir. o yüzden kimseyi üzmeyelim.

Zorladın ama karşıdan ses çıkmadı. canı sıkılmış belli ki fazla takmamak lazım baya karamsar düşünüyor.Bende sahura kadar oturayım dedim sizin muhabbet ilgimi çekti takip ettim ama :)
Sizin durum ne tercih yapıcak mısınız

Yapıcam hocam ben iki alan mezunuyum .Okulöncesi ve işitme engelliler 6 yıldır özel eğitimde idareci olarak görev yapıyorum. Kızım dünyaya geldi. eşimde devlette rehber öğretmen bana baskı yaptılar devlete geç diye. Onları da düşünerek mezuniyetten beri hiç girmediğim sınava girdim. 73.092 aldım. Bana heryerde ekmek var Allahın izniyle ama çalışmayan ve yalnızca atamaya umut bağlayan bir sürü arkadaşım var.İnşallah hepimiz için hayırlı olur.

belki vardır hocam:)

diğer yerleri geziyordum sonuçlardan sonra bakar görürüz sonrada beraber güleriz:)

hep 72-74 te kaldı artı haziranda 80-85 ler vardı şimdi diğer sitelerde görüyorsanız bizden 90 çeken var eeeeeeeeeee nasıl gelcek 60a sizden cevap gelmedi

ya bizle oyun oynuyorlar niye anlamıyorsunuz şaka bir yana ALLAH herkesin gönlüne göre versin

Yine sınıfçılara nur yağmış...Devlette öğretmen açığı çok ya(!) Her açık sınıfçılarla kapanır yine... Diplomanın yanında gümüş kaşıkla mezun olanlara yani... Beklemeye devam, sınavlara çalışalım arkadaşlar.İşe gidip maaşımızı kurslara verelim,verelim ki kurslar kazansın.Kurslar kazansın ki devlete vergi olsun.Bi ümit sıra bizede gelir.Olmazsa öteki yıla yine kursa....Sınıfçılarla açığı kapatsınlarbiz sınavlara girelim.Bellimi olur,belki 40 yaş sınırına takılmadan atanırız.Keser döner sap döner gün olur hesap döner,bu böyle biline...

hayat umut dünyası ben ise hep direkten dönenlerdenim.

sohbete doyum olmuyor ama sahur yaklaştı

Hocam herkesin siniri bozudu kimseyi uyku tutmuyor ki:)

Kafam iyice karıştı yaa:((( Ne biçim bi alım bu böyle sözleşmelide bu kadar alım yaplıırsa kaldık arkadaşlar. Niye o zmaan 27 ilde daha zorunlu oldu bu okulöncesi nasıl dolduracaklar:S Hay ben bu sisteme.....

hep 72-74 te kaldı artı haziranda 80-85 ler vardı şimdi diğer sitelerde görüyorsanız bizden 90 çeken var eeeeeeeeeee nasıl gelcek 60a sizden cevap gelmedi[/QU

Arkadaşım kodro 70 küsürlerde kaldı şubatta. 90 tabiki alan olacak ama bunu 2308 kişiye nasıl genelleyebiliyorsun. meeccimmisin.

ben sitelerde yazan puanlara fazla inanmıyorum. Son atamalarda 70 ve üzeri alan çoğu insan atandı.(bazıları hariç benim gibi) sonra tekrar sınav oldu.sorular kolay diye puanlar düşük geldi bunları da işin içine kattığımız zaman ve 2bin küsür kontejyanında iki katında tabanı sınırlıyo dersek ammmmmmmmmmmmannn :) sabah olsun artık yaa

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri