taban puan 60- 2308 kişi alınacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan koassa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
yanı sözleşmelide okulöncesı 6000 olucak 2300 sınıf olucak ...umarım yanılmam kı umarım böyle olur...olmazsa haytta atanamayız bu 2300 lü kisiden gecse gecse 1500 gecer ....

zaten 70 altına bıle dusmez taban ...cok yıgılma v ar

Bence sÖzleŞmelİ 55 lerde kalir.

bence kadro 72-75 sözleşme 60 da kalır

vallahı artık yorum bıle yapacak halımız kalmadı....ınanın cok yordular meb bızı...beklemekten baska care yok...yorum yapıyoruz hep yanılıyoruz

vallahı artık yorum bıle yapacak halımız kalmadı....ınanın cok yordular meb bızı...beklemekten baska care yok...yorum yapıyoruz hep yanılıyoruz
ben yıkıldım artık hocam günlerdir moral dağıtmaya çalışırken artık umudum kalmadı

kontenjanımız hayırlı olsun arkadaşlar, bunu meb in bir özürü olarak kabul ediyoruz, geçen yıl 65 e kadar olanları en ücra köşelere atadılar işte şimdide 65 e kadar olanları kadroya alacaklar ve özür dilemiş olacaklar, eee bizde affedelim artık değilmi,gerçi karşılamaz ama hafifletmiş olurlar

yıkılacak birşey yok arkadaşlar,taban 50 bile olsa farketmez.geçen yıldan sözleşmeli puanı yüksek olanlar var,birde bu sene alanlar.taban 60 a düşmezki,bencede 70 72 lerde kalır çünkü alım sayısı çok az.2000 bilmem kaç kişi nedirki,hemen dolar.bence kesinlikle tepki çekmemek için yaptılar,eylülde çok verecekler.sakin olun,ayrıca bize tepki gösteren birçok seviyesiz ,diğer bölümlere bakıp belki bu sefer susarlar.zihin engellilerde taban yok mesela..

kontenjanımız hayırlı olsun arkadaşlar, bunu meb in bir özürü olarak kabul ediyoruz, geçen yıl 65 e kadar olanları en ücra köşelere atadılar işte şimdide 65 e kadar olanları kadroya alacaklar ve özür dilemiş olacaklar, eee bizde affedelim artık değilmi,gerçi karşılamaz ama hafifletmiş olurlar

Valla helal olsun hocam..iii tespitti..bende 65 üstü alıp en ücra yerlerden birinde çalışanlardanım...bencede öyle oldu..biraz geç oldu ama temiz olur inşallah...hepimize hayırlı olsun

topunun Allah belasını versin benm anlamadığım madem bizden almayacaksınız n eden nimet karısı çıkıp hepsini alacak gücümüz var diyo güç göstersi mi yapıyo bakın gücümüz var ama almıyorm mu diyo gerizekalı hepsinin canı cehenneme...

su demek oluyorkı gecen sene neden okadar alım oldu ucretlı fazla yapılmamıstı.busenede ozellıkle yenı mezun arkadaslar atanmak ıstıyorsak ucretlı calısmayalımmmmmm

arkadaşlar sakin olun..inş.hepimiz atanacaz.ama ŞURDA BİZLERİ ÜCRA YERLERE ATAMIŞLARDI ÖZÜR OLDU BİLMEM NE DİYEN ARKADAŞALR.İNANAÇ DURMUNUZ NEDİR MERAK EDİYORUM NASİ PDENEN BİŞEY VAR...ELİNİZDEN GELİYORDUYSA NASİBİNİZİDEĞİŞTİRSEYDİNİZ.NEBU BENCİLLİK BİZLER ATANAMADIK BİLE....NASİP DEĞİLMİ ŞOLMADI DEDİK SUSTUK SİZLER GİBİ BENCİL DAVRANMADIK...

ya ALLAH rızası için arkadaşlar personel meb daha boş görünüyor bu haberin devamı nerde..........................................

benım tahmınım sınıfa 6515 vermısler....sözleşmelide onlardan kısıp bıze yogunlasıcaklar yanı yın e 70 koruyacaklar sınıftan kısıcaklar bu sefer 5000 gıbı bıze aktarılıcak gıbıme gelıyor ....

çok doğru bir tespit okulöncesinden yeni alıma ihtiyaçları var nasıl sınıftan haziran atamasında kadroluda 2000 küsürken sözleşmelide temmuzda bunu arturdılar 3000 küsür kişi aldılar yani sayı ihtiyaç olunca artar bu demek olmuyor 2308 e karşı 2308 alacaklar hayır 5000 de alırlar sözleşmelide 7000 de belli olmaz ben zaten alımın 2000 -3000 KAdrolu olacağını düşünmüştüm ve öylede çıktı çünki sözlşemeli çok alınacağı için kadrodan kıstılar hem kadroyu hemde sözleşmelide hep okulöncesi öğretmenlerine vereceklerini düşünmedim

eylulde 4000 verılecekmıs arkadaslar mera etmeyın

Valla helal olsun hocam..iii tespitti..bende 65 üstü alıp en ücra yerlerden birinde çalışanlardanım...bencede öyle oldu..biraz geç oldu ama temiz olur inşallah...hepimize hayırlı olsun

bu işin içindeyim yıllardır atama bekliyordum ama geçen yıl bizi şok ettiler bir hafta ara ile atama yaptılar tarihte ilk kez olduğu için tahmin edemedik tabiiki, İnşallah bu yıl istediğimize ulaşırız,

5000 gıbı olursa hocam ozaman 45 kadar gıderız dıye tahmın edıyorum...tahmın ede ede bı hal olduk gercıde yınede umıtlenmeyelım dıyorum ımıtlenıyoruz sonrasında yıkılıyoruz

arkadaşlar ben meb ve akime mail attım lütfen bana destek verin çok zamanınızı almıyor yarın keşke dememek adına bir kaç dakikanızı ayırın yoksa atanmak hayal bize

Merak ettiğim alan sıralamaları verilmeden yığılmanın 70 -75 arasında olacağını nasıl söyleyebiliyor bazı arkadaşlar.
Bu sene sınavın ne kadar zor olduğunu ve puanların beklenenden ne kadar düşük geldiğini herkes biliyor. İnsanların umut işığıyla oynamayın. Hem biraz gerçekçi davranın. Şu ana kadar meb yazılı olarak eylülde sözleşmeli alım yapacağız demeden,bununla ılgili bir sürü yorum var. Arkadaşlar genel müdürlükle görüştüm. bunu da daha önce dile getirdim. 65 ve üzeri kadroya geçecek diye söylediler. Buda demek oluyor ki başarı sıralaması bu yönde bölümün. Hem adamlar eylülde atamadan da bahsetmiyorlar. Bana birisi göstersin kulaktan dolma sözler hariç. Eylül ataması konusunda yazılı bir basın açıklaması. Yok arkadaş yok böyle bişey. kimse planlarını eylüle göre yapmasın çok üzülürsünüz. Puanlar açıklandığında da bir sürü bilen veya bilmeyen kontejanlar ve taban puanlar hakkında asılsız yorumlar yaparak insanlara umut dağıttılar. şimdi bu haberi alınca umutlanan bir sürü arkadaş hüsrana uğrayıp yapılan ayıbı başkalarına yüklemeye çalışıyor. Allah Herkesin yardımcısı olsun.

arkadaşlar puanım 63.496 tercih yapıyım mı sizce yoksa kendimi hiç sıkıntıya sokmayayım mı lütfen cevappp :((((

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri