taban puan 60- 2308 kişi alınacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan koassa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
dogru söylüyosunuz personel meb yazmıyo.İlk başta zihinler eng.öğrt 0 benimde ilğimi çekti var bunda bir gariplik.

mantuıklı ..sırayla gıder haberler numaraları denemıs arkadas 829 yerıne 830 yazmıs ve cıkmıs

bu en son haber
Personel Genel Müdürlü?ü
görüyorsunuz ID=829 yazıyor.. yeni haber gelince de ID=830 olacak
çünkü en sondan önceki haberin ID'si 828.
yani belli bir sıra ile gidiyor...
bir arkadaşımız bunu fark etmiş ve denemiş. tebrik ediyorum...
Ayrıca inanmak istemeyenler için belirteyim. .gov.tr adresi devletin adresi olduğunu gösterir. memurlar net forumda bağlantılama şansımız olmadığından adres gerçek

arkadaşlar link atarmısınız ben bulamadım

evet arakdaşın dedığini ben de yaptım haber doğru milli eğitimin sitesinde cıkıyo

milli egitimim personeli açın basın açıklamasını tıklayın sonra yukarda htpp yazan yerde yukarda 829 yazıyo sadece o numarayı değiştirip 830 yapın aynen cıkıyo .

arkadaşlar şunu adam akıllı anlatın nerde yazıyor nasıl bakıcaz meb personel de bişey yazmıyor yazmadan nasıl oluyor bu iiş yav

sayı çok az... ama ben diodum ki buarada daha hiçbirşey belli olmadan uçuk rakamlar vermeyelim arkadaşlar boşuna ümitlendirmeleyelim kimseyi :(( işte bunu demeye çalışıodum bu tahminleri yapan arkadaşlar anlatabildim mi :((
neyse artık bakalım sözleşmeliyi fazla yapacaklar mı onu bekleyip göreceğiz..

mevcut 70 bin sözleşmeli sayısını sabit tutacaklarını söylemediler mi yani bu şu demektir ne kadar sözleşmeli kadroya geçerse yerine 3 aşağı 5 yukarı o kadar sözleşmeli alırlar. ama inşallah yanıltırlar bizi.

kafayı yemek üzereyim... nasıl olurda bu kadar düşük olur alım...şok oldum resmen... geçen sene ağustosta 15.000 atamadan 5.000 alım yapılmıştı... geçen sene 32 il zorunluya geçti ve nufusu 10 milyon bilyon bunların... bu sene 32 il zorunluya geçiyor ve nufusu 21 milyon ve nasıl olurda 2500 olur ??? zaten her sene normalde 1.000 alım yapılırdı toplamda... yani sadece zorunlu için extra 1.500 alım mı yapılmış oluyor.... burda bir yanlışlık var ....

bosalan kadar alacaklari icin hocam
haklisin galiba... hakkimizda hayirlisi olsun

bence de çok saçma ya nimet hanım en çok okulöncesinde açık var diyor.70 kişi bile müracaat etmedi diyor alımın sayısına bakar mısınız ya bu nedir böyle çok şaşırdım hatta hala şoktayım...en az 5000 olmalıydı ya

arkadaşlar bende şuan şoktayım ve çok üzgünüm bu kadarr açığı ücretlilerlemi kapatacaklar ben yarından itibaren meb arayacağım olmaz böyle birşey susacakmıyız bu durumda

pesonel meb sitesinde hala boş kontenjanlar memurlar nette var nasıl bir durum bu anlamadım

arkadaşlar ben 59 aldım.tabanın altında kaldım tercih yapabilirmiyim. bir de açık kontenjanı olan okullar açıklandımı.beni bilgilendirirseniz sevinirim.

tabanın altındayken tercih yapamazsın... tercih sayfası bile açılmaz

benım tahmınım sınıfa 6515 vermısler....sözleşmelide onlardan kısıp bıze yogunlasıcaklar yanı yın e 70 koruyacaklar sınıftan kısıcaklar bu sefer 5000 gıbı bıze aktarılıcak gıbıme gelıyor ....

Evet arkjadaşlar

kesinlikle doğru haber...Herkes için hayırlısı olsun inşallah...evet 830 yazınca personel meb de haber görünüyor.Eşim de meb personeli ve bu duruma şöyle yorum getirdi.Sonuçlar hazırlanmış ve yayınlanmış fakat sisteme girememiş.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri