yanı sözleşmelide okulöncesı 6000 olucak 2300 sınıf olucak ...umarım yanılmam kı umarım böyle olur...olmazsa haytta atanamayız bu 2300 lü kisiden gecse gecse 1500 gecer ....
ben yıkıldım artık hocam günlerdir moral dağıtmaya çalışırken artık umudum kalmadıvallahı artık yorum bıle yapacak halımız kalmadı....ınanın cok yordular meb bızı...beklemekten baska care yok...yorum yapıyoruz hep yanılıyoruz
kontenjanımız hayırlı olsun arkadaşlar, bunu meb in bir özürü olarak kabul ediyoruz, geçen yıl 65 e kadar olanları en ücra köşelere atadılar işte şimdide 65 e kadar olanları kadroya alacaklar ve özür dilemiş olacaklar, eee bizde affedelim artık değilmi,gerçi karşılamaz ama hafifletmiş olurlar
benım tahmınım sınıfa 6515 vermısler....sözleşmelide onlardan kısıp bıze yogunlasıcaklar yanı yın e 70 koruyacaklar sınıftan kısıcaklar bu sefer 5000 gıbı bıze aktarılıcak gıbıme gelıyor ....
Valla helal olsun hocam..iii tespitti..bende 65 üstü alıp en ücra yerlerden birinde çalışanlardanım...bencede öyle oldu..biraz geç oldu ama temiz olur inşallah...hepimize hayırlı olsun
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!