Sormak İstedikleriniz

merhaba hocam.ben anasınıfı öğretmeniyim.önceden sınıf defterlerine günlük plandaki öğrettiğimiz şeylerin adlarını yazıyorduk,ama şimdi bazı arkadaşlar bunun değiştiğini sınıf defterine bundan sonra günlük plana aldığımız hedefleri yazmamız gerektiğini söylüyorlar.Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden teşekür ederim.

SELAMLAR!
KPSS de kadro almaya hak kazanmış öğretmenlerin daha önceki usta öğretici olarak yaptıkları çalışma yılları ne olacak.

(sigorta için olan kazanımları biliyorum. stajerlik durumunu da biliyorum. stajerliği etkilemiyor.)

Meraba hocam ben k.m.l. mezunuyum bu sene sınava girdim ve kazanmayı diliyorum.çocuklarla ilgili kafamda 1kaç sorum var cocuklara doğru davranışı kavratmada ödül_ceza yönteminin dışında nasıl bir yöntem uygulanabilir veya cocuğun yanlış bir davranışı olduğunda ceza verilmelimidir?Belli 1 ölçüde ceza verilmesi uygunsa bu neye göre belirlenmelidir...

Merhaba Hocam
Yaz anaokulu çalışmalarını ilköğretim okulunda açabilirmiyiz?Öğrenci alma şartları nelerdir?

sayın hocam,4 yıllık öğretmenim daha önce hiç teftiş geçirmemiştim.okulun kapanmasına 4 gün kala müfettişler okulumuza geldiler.günlük planım,yıllık planım,ders defterim,gözlem dosyalarım... benden istediği herşey tamamdı.meb.in gönderdiği öğretmen kılavuzunu sordu.sağolsun müdüremiz bu tarz kitapları kendine sakladığı için (bakanlıktan bizlere gönderildiği halde)bize ulaşmadı.acaba sizler bizlere not veriyormusunuz.okulöncesiyle ilgili her türlü konuyu,kanunu,yönetmeliği takip ediyorum.bazen müdüre hanıma değişiklikleri söylüyorum ama herşeyin iyisini o biliyor.çok fazla karşı gelip çalışmalarımın boşa gitmesini istemiyorum.iyi çalıştığımı düşünüyorum.acaba müfettişlerin raporunu okuyabiliyormuyuz.verdilerse notlarını öğrenebiliyormuyuz.müdüre hanım 40 yıllık çalışmasına saygı duyuyorum ama yeni gelişmeleri takip edemediği için mesleki açıdan güvenmiyorum.teftişe gelen müfettiş hocamızda bilmediği konularda kibarca uyarabileceğimizi söyledi ancak bu konuda müdüre hanımla ters düşmek istemiyorum.nasılsa kabul etmiyor.gerçi daha sonra benim dediğime geliyor.neyse kusura bakmayın çok uzattım.acaba raporu okuyabiliyormuyuz veye notları görebiliyormuyuz.şimdiden teşekkürler.

İlk cümlemde yazdıgım gibi sorunları buraya yazınız.Yeni konu açtığınızda mesajınız silinebilir.

hocam acaba soruyu yanlış yerde mi sordum cevaplandığına dair e mail geldi ama cevabı göremiyorum

Sorulara hemen cevap beklemeyin.Hocamız müsait olduğu ilk an cevaplayacaktır.

merhabalar hocam okul müdürleri usta öğreticilere puan vercek mi verecekse ne zaman çok teşekkür ederiz
yardımcı oldunuz için ben iki yıl görev yaptım usta öğretici olarak sayğilar.

Sayın Hocam. Ben Açık öğretim fakültesi okul öncesi öğretmenliği bölümünde okuyorum 4. sınıfa geçtim. 2 sene usta öğretici kadrosuyla çalıştım. Ancak bu sene okuyanların çalışmalarınamahkeme kararıyla yasak konulduğu hakkında bir duyum aldım. Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılar

merhaba ben önlisans mezunuyum eylülde bir yuvada müdürlüğe başlıyorum, ve ne yapmam gerektiğini tam anlamıyla bilmiyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

Merhaba hocam;
Sizce ne olacak bizim bu halimiz? Yıllardır sınavlar, yeter artık yorulduk. Biz öğretmen olduk sözde, diplamamız var elimizde ama hala öğretmen yerine konmuyoruz, yine sınav yine sınav..
Sizce bu Ağustos atamları nasıl olur? Kaç kişi atanacak bir bilginiz var mı? 30 bin öğretmen atanacak ama bizim bölümden kaç kişi atayacaklar?
Puanlar kaç olur düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz?

Merhaba Hocam,
Ben bu yıl öss'ye girdim ve Pamukkale Üniversitesi Okulöncesi Öğretmenliği yazmayı düşünüyorum.Ancak düz lise TM mezunuyum.Daha önce bu bölümle ilgili eğitimim yok.Sizce bu bölümü tercih etmeli miyim? Atanmada sorun yaşar mıyım?
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim...

Merhaba hocam Ben AOF Okul Öncesi Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisiyim 3yıldır usta öğretici kadrosuyla çalıştım ancak bu sene okuyan usta öğreticiler mahkemeye verilmiş ve mahkeme kazanılmış bu konuda bilgi rica ediyorum artık usta öğretici olarak çalışamayacak mıyım?

Selamlar;
2005 Marmara Üniversitesi çocuk gelişimi 2005 mevzunuyum.Devlet okulunda 2 yıl kadrosuz usta öğretici anasınıfı öğretmenliği yaptım, 3 yılıma giricem.Anadolu üniversitesinin açık öğretim fakültesi okul öncesi öğretmenliği bölümünden lisans tamamlamak istiyorum.üniversiteden görüştüğüm bazı arkadaşlarım böyle bir lisans tamamlama hakkından yararlanmışlar.Bu yılda mevzun oldular.AÖF Fakültesi yetkili kişilerle görüştüm net bir cevap ,şu ana kadar alamadım.Tekrar hem mesleğimi yaparken okumak istiyorum sizce ne yapabilirim. Saygılarımla

Bağımsız anaokullarında tam gün eğitim veren sınıflara sabah ve öğleden sonra farklı iki öğretmenin girmesi mümkün mü?

sayın hocam,
usta öğretici seminerlerinde sorulan sorularla ilgili elinizde bir örnek varmı? bu sorular varsa yayınlarsanız sevinirim galiba 50 soruluk bir test uygulanıyor muş......acil....

Merhabalar,
Ben Anadolu Üniversitesi 2007 mezunuyum ama yedi yıllık öğretmenim.Şuan elimdeki diplomayla milli eğitime bağlı, bir anaokuluna mesul müdürlük yapabilir miyim? imza yetkimin olması için diplomamı aldıktan sonra edinmem gereken iki yıllık bir deneyimimin olması gerektiğini duymuştum aslı var mıdır? Kurum bilemediği için işe alım öncesi yasallığıı araştırmamı rica etti.

merhaba hocam 3yıl usta öğreticilik yaptım fakat 2 senedir yapmıyorum bu yıl görev almak istiyorum fakat sertifikaların iki yıl gecerliliği olduğu söyleniyor doğrumu ?Tekrar seminere gitmem gereklimi iki tane sertifikam var şimdiden ilğiniz için teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri