sayın hocam,4 yıllık öğretmenim daha önce hiç teftiş geçirmemiştim.okulun kapanmasına 4 gün kala müfettişler okulumuza geldiler.günlük planım,yıllık planım,ders defterim,gözlem dosyalarım... benden istediği herşey tamamdı.meb.in gönderdiği öğretmen kılavuzunu sordu.sağolsun müdüremiz bu tarz kitapları kendine sakladığı için (bakanlıktan bizlere gönderildiği halde)bize ulaşmadı.acaba sizler bizlere not veriyormusunuz.okulöncesiyle ilgili her türlü konuyu,kanunu,yönetmeliği takip ediyorum.bazen müdüre hanıma değişiklikleri söylüyorum ama herşeyin iyisini o biliyor.çok fazla karşı gelip çalışmalarımın boşa gitmesini istemiyorum.iyi çalıştığımı düşünüyorum.acaba müfettişlerin raporunu okuyabiliyormuyuz.verdilerse notlarını öğrenebiliyormuyuz.müdüre hanım 40 yıllık çalışmasına saygı duyuyorum ama yeni gelişmeleri takip edemediği için mesleki açıdan güvenmiyorum.teftişe gelen müfettiş hocamızda bilmediği konularda kibarca uyarabileceğimizi söyledi ancak bu konuda müdüre hanımla ters düşmek istemiyorum.nasılsa kabul etmiyor.gerçi daha sonra benim dediğime geliyor.neyse kusura bakmayın çok uzattım.acaba raporu okuyabiliyormuyuz veye notları görebiliyormuyuz.şimdiden teşekkürler.