ya arkadaşlar meb bişey açıklamış pesonele girin görürsünüz ne oldugunu anlamadım 4439 da bizim branş kodu yaa bende sevinmiştim nasıl heycanla açtım ve nasıl mor oldum :
arkadasım bence sözleşmeli alınacagını tahmin etmiyorum cünkü kadroluda göreve baslama 1 eylül diyo bakanlıl yer degiştiren olmayacakki yaz tatili girecek kadrolu alım yerine sözleşmel ialım olsaydı bence yeni atanacaklar icin daha iyi olacaktı ama buna şimdi calısan cok yüksek puanlılar var suan sözleşmeli olarak onlar basvuracak puanda 65 ten assagı inmez ama sözleşmeli alım olsaydı 1500 kişide enaz puan 40 a kadar düşerdi yine hüzran yine husran suan yapılan bi ceptekini alııp digercebe koymak yeni alımdiye bişey yok hem agustostaki 55 alımın 30 binini şimdi kullanıyo agustostada enfazla 10 bin alır olacaklar bu işte 12 haziranı unutmayın derim bence ona göre oy kullanınbence yaparlar sözleşmeli yetiştirirlerçünkü her atamada yapıyodu bundada yapar aralık atamasındada 15 gün falan kalmıştı yeni yıla yapmışlardı isteseler yaparlar
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!