Sizce 30.000 ek alımda sözleşmeli kaça düşer?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dadaylı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
dsa hocam sözleşmeli nasıl 58 de kalır... 52 de kaldı en son... 2000 lik gibi bir sözleşmeli alım olursa bence 40 lara düşer... puan aralıklarında çok fazla kişi olduğunu düşünmüyorum...

İnşallah dadaylı arkadaşım dediğin gibi olur.Sınava tekrar hazırlanıyorum ama sözleşmeli alım olursa ve puanlar düşerse başvurucam mutlaka..Hakımızda hayırlısı olsun.

arkadaşlar nimet hanım açıklama yapmış (ek alımda 30bin kesinmi nerden biliyosunuz )sayı hafta sonuna açıklama yapıcaz ancak sayı belli olmayabilir gibi şeyler söylemiş.yani önce kadrolu alım yapılcakmış boşalan kadrolara sözleşmeli alım yapılcakmış benim anladığım kadarıyla 30bin diye bişey yok daha ortada

bende hazırlanıyorum sınava ama sözleşmeli alımda puanım yeterse ki inşşş.kesinlikle başvururum.ama sıra gelmez benim puana

arkadaşlar benim puanımda 51.950 inş hepimiz atanırız sözleşmede olur gibi geliyo siz ne diyosunuz

bence bu nimet bizi oyalıyor alım yapmayacak ama kesin ve net söylemiyor seçimlere kadar oyalıyacak seçimden sonrada ben tek alım yapacağımı baştan söylemiştim diye üste çıkar :emot158:

YENİ DÜZENLEME

Resmî Gazete
8 Nisan 2011
Sayı : 27899

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMENLERİNİN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 6/5/2010 tarihli ve 27573 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 19 uncu maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“MADDE 19 – (1) Öğretmenlik kadrolarına atamalar her yıl ağustos ayında yapılır. Bakanlıkça gerekli görüldüğü hallerde kadro imkanları ve ihtiyaç çerçevesinde ağustos ayı dışında da atama yapılabilir.”

MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Millî Eğitim Bakanı yürütür.

ESKİ DÜZENLEME

Atama dönemi

MADDE 19 – (1) Öğretmenlik kadrolarına atamalar her yıl ağustos ayında bir defada yapılır. Öğretmenlik için duyuru, başvuru ve atamalar, ağustos ayı sonu itibarıyla tamamlanır. Bu atamalar sonucunda, yasal süre içinde göreve başlamayanların yerine ağustos ayında başvurusu alınanlardan puan yetersizliği nedeniyle ataması yapılamayan adaylardan puan üstünlüğüne göre aynı alanda, aynı eğitim kurumlarına aynı yıl kasım ayında atama yapılır.

Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook

“MADDE 19 – (1) Öğretmenlik kadrolarına atamalar her yıl ağustos ayında yapılır. Bakanlıkça gerekli görüldüğü hallerde kadro imkanları ve ihtiyaç çerçevesinde ağustos ayı dışında da atama yapılabilir.”

ek alım geliyorrrr:)) inşallah bizden atanmayan kimse kalmaz... :)

off puanlar kaça düşer?? bizden kaç kişi alınır...??? yine döndük en başa:/

hadi hayırlısı arkadaşlar:)) sabah sabah bu ümit verici haber çok iyi geldi paylaştığınız için teşekkürler:36_7_8:

off puanlar kaça düşer?? bizden kaç kişi alınır...??? yine döndük en başa:/

Aynen arkadaşım :(( Beklemekten yorulduk artık..İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir,atanmayan kimse kalmaz.

ya bak kardeşim ben 8 yıl usta ögretici ögretmenlik yaptım.bir yıl dogumdan dolayı ara vermesem 9 yıl olacaktı.ilk yıllarımda da bir acemilik olmadı.ilk yıllarımda bir tek kayseride 200 kusur genç okul öncesini omuzladık. biz olmasak bu kadar sınıf acılmazdı.biz okullara gittigimizde sınıf bile yoktu .okul öncesinin temelini bizler atıpda üste başkalarının geçmesini istemiyoruz.senin düşündügün kadar kötü öğretmenler degiliz degiller.bizide senelerce bir sürü okul müdürü bir sürü idareci bir sürü müfettiş gördü ben ve yakın cevremde ki arkadaşlarım müdürlerimizden 90 den az not almadık. uzagımızı bilemem.kötümüz varsada her yerde herkesde var.

benim puanım 54.700 sözleşmeliyim. kadroda umarım sıra gelir.. tercih yapacaklara tek söyleyeceğim neresi olursa olsun giderim demeyin oturup güzel tercih yapın 26yla gelebilecek yerleri siz yazın devletin sizi olmayacak bi yere atamasına izin vermeyin. ben şırnak/ beytüşşebap ın mezrasındayım.. allah atamanında hayırlısını versin. herkes atansın aman iyi tercih önemli

Canım benim çok haklısın seni çok iyi anlıyorum

arkadaşlar meb alım yapılcak illeri yayınlamış şimdi gördüm önüzdeki haftaya açıklama yapılcakmış 4439 görünüyo bizden bu alım kadrolu değilmi bilen cevap yazarsa sevinirim...

arkadaşlar meb alım yapılcak illeri yayınlamış şimdi gördüm önüzdeki haftaya açıklama yapılcakmış 4439 görünüyo bizden bu alım kadrolu değilmi bilen cevap yazarsa sevinirim...

Arkadaşım bu rakam bizim bölümdenmi?

Büyük ihtimalle kadrolu alım olur önce sonra boşalan yerlere sözleşmeli

4439 biizm bölümden mi alınacak naslolacak

ayşe hocam nerde gördünüz hangi sitede ?

bu rakam nerde yazıyor arkadaslar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri