SİTE ÜCRETLİ Mİ OLSUN ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selçuk Aydın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Site ücretli olsun ama bence yeni üyelere bir fırsat tanınsın forumu tanıyabilmeleri için, çünkü ilk üyeliklerde kişiler ücretle karşılaşırsa çoğu kişi üye olmaktan vazgeçebilir. Bir aylık gibi bir süre tanınabilir yeni üyelere,
ondan sonra vazgeçemiyeceklerdir:thumbsup:

İnternet aboneliğim için ayda 30 ytl veriyorum.İnternete ise nerdeyse sadece bu site için giriyorum yani vaktimimin çoğu burda geçiyor.Ben zaten bu site için ayda 30 veriyorum sayılır.Yılda 25 olabilir bu yüzden.Emeğe sahip çıkmalı

Arkadaşlar olumsuz yada olumlu herkesin fikrini bekliyorum.

:36_3_12: benimde katkım olsun Her açıdan faydalandığımız harika bir sitenin uzun yıllar var olması için

emeğe saygı çok önemli, çabalarınız ve emeğiniz için teşekkürler, benimde bu steden başka bukadar çok girdiğim site yok. bilgilerden, yeniliklerden faydalanıyoruz, kendimizi ifade etme olanağı buluyoruz... daha neler neler o yüzden ücretli olmaması biraz bencillik olur diye düşünüyorum.

Site ücretli olsun bence çok faydalı bir site bu sitenin masrafını ortaklaşa üstlenmemiz lazım yıllık 5-10 ytl yazmıssınız bana kalsa ben 100 ytl yollarım bu siteyi çok seviyorum

:36_1_6:ÖZÜR DİLERİM! BURAYI OKUMADIĞIM İÇİN!

BEN 10 DİYE YAZDIM AMA İSTERİM Kİ ELİMDEN GELSE, EKONOMİK GÜCÜM EL VERSE; MİLYAR DİYEBİLİRİM! BÖYLE BİR SİTE VE MENSUP OLDUĞU ÜYELER VARKEN BU ÜCRET BENCE AZ BİLE! ÇÜNKÜ; BİR İSTEĞİMİZ OLSA, HEMEN ARKADAŞLAR YARDIM EDİYOR.SELÇUK BEY' İBU SİTE İÇİN ANCA TEŞEKKÜR EDİYORUZ! SIRTINI SIVAZLAMAYLA BİTMİYOR! BEN 10 YAZDIM! SELAMLAR!

değerli selçuk bey mademki faydalanıyoruz bu konuda sizlere minnettarız bize düşen ne varsa seve seve katılırız selamlar

BEN BU SİTEYE DAHA DÜN ÜYE OLDUM.AMA O KADAR ÇOK BEĞENDİMKİ BİR TÜRLÜ BİLGİSAYARIMIN BAŞINDAN KALKAMIYORUM.DİĞER ARKADAŞLAR ARASINDA OLAN FİKİR ALIŞ VERİŞLERİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ.BENDE DİĞER ARKADAŞLARA KATILIYORUM.SİTE ÜCRETLİ OLSUN.HEM BU ANKETTE YER ALAN ÜCRETLERİNDE KİMSENİN BÜTÇESİNİ SARSACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM.BU SİTEYE SAHİP ÇİKMAMIZ LAZIM.HAYDİ ARKADAŞLAR Bİ KATKIDA BİZDEN OLSUN...............

Sadece ücretli mi olsun diye soruyor ve üyelerimizin fikirlerini alıyoruz.Ücretli yapmış değiliz.Ücretliye karar verirsek üyelerimizi haberdar edeceğiz.Teşekkürler.

arkadaşlar tüm yorumları okudum sizlere katılıyorum bu siteye sahip çıkalım.

Bende katılıyorum arkadaşlar kimseyi sarsmayacak bir ücrete ben de katılıyorum. Sonuçta bu siteden biz yararlanıyoruz bir şekilde karşılığını elimizden gelenleri yapmaya hazır olalım. Kimse zor durumda kalmasın.Sevgilerle....

kesinlikle katılıyorum ücretlide olsa kimse bu siteden vazgeçemez o yüzden bizimde bu siteye az da olsa bir katkımız bulunmalı. Yıllık 25 ytl dahi bence kimseyi üzmez.

sitemiz için tabiki ücretli olsun diyorum. çünkü binlerce insan faydalanıyor.bu konuda tüm arkadaşları duyarlı olmaya davet ediyorum.yıllık 25 ytl kimi sarsar merak ediyorum? bunca güzel paylaşımlar karşısında değilmi..........................

ücretli olsun diyenlere katılıyorum ama olursada uzun ömürlü olmaz bu site bbeleşe alışkınız çünkü.

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.

ben ne gerekirse yaparım forum ayakta kalsın

ücretli olsun diyen arkadaşlara katılıyorum....yalnız bazı arkadaşların dediği gibi biz ücreti veririz ancak yeni üyelerin bunu yapacağını zannetmiyorum...onlar için 6 aylık bir üyelikten sonra ücretli olması çok iyi olur....sitenin tanınması açısından bu çok önemli....zaten birkaç ay sonra bağımlılık yapar merak etmeyin....:):)
yeterki tanınsın bu site...zaten böyle olduktan bir kaç yıl sonra ekonomik açıdan düzelir yeteri kadar da reklam yapılır...kısmet olursa 3 yada 4 yılsonra tamamıyla ücretli olur...

DEGERLİ SELÇUK BEY BEN DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM SİTEDEN OKADAR ÇOK YARARLANIYORUZKİ NE YAPSAK AZ BENCE ÜZERİMİZE DÜŞEN NE İSE PAYLAŞMAYA HAZIRIZ HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER KAYSERİDEN SELAMLAR LULLA

evet katılıyorum bence de ücretli olsun çorbada tuzumuz olsun selçuk bey size her türlü desteğe hazırım ben

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri