:36_1_6:ÖZÜR DİLERİM! BURAYI OKUMADIĞIM İÇİN!
BEN 10 DİYE YAZDIM AMA İSTERİM Kİ ELİMDEN GELSE, EKONOMİK GÜCÜM EL VERSE; MİLYAR DİYEBİLİRİM! BÖYLE BİR SİTE VE MENSUP OLDUĞU ÜYELER VARKEN BU ÜCRET BENCE AZ BİLE! ÇÜNKÜ; BİR İSTEĞİMİZ OLSA, HEMEN ARKADAŞLAR YARDIM EDİYOR.SELÇUK BEY' İBU SİTE İÇİN ANCA TEŞEKKÜR EDİYORUZ! SIRTINI SIVAZLAMAYLA BİTMİYOR! BEN 10 YAZDIM! SELAMLAR!
BEN 10 DİYE YAZDIM AMA İSTERİM Kİ ELİMDEN GELSE, EKONOMİK GÜCÜM EL VERSE; MİLYAR DİYEBİLİRİM! BÖYLE BİR SİTE VE MENSUP OLDUĞU ÜYELER VARKEN BU ÜCRET BENCE AZ BİLE! ÇÜNKÜ; BİR İSTEĞİMİZ OLSA, HEMEN ARKADAŞLAR YARDIM EDİYOR.SELÇUK BEY' İBU SİTE İÇİN ANCA TEŞEKKÜR EDİYORUZ! SIRTINI SIVAZLAMAYLA BİTMİYOR! BEN 10 YAZDIM! SELAMLAR!
BEN BU SİTEYE DAHA DÜN ÜYE OLDUM.AMA O KADAR ÇOK BEĞENDİMKİ BİR TÜRLÜ BİLGİSAYARIMIN BAŞINDAN KALKAMIYORUM.DİĞER ARKADAŞLAR ARASINDA OLAN FİKİR ALIŞ VERİŞLERİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ.BENDE DİĞER ARKADAŞLARA KATILIYORUM.SİTE ÜCRETLİ OLSUN.HEM BU ANKETTE YER ALAN ÜCRETLERİNDE KİMSENİN BÜTÇESİNİ SARSACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM.BU SİTEYE SAHİP ÇİKMAMIZ LAZIM.HAYDİ ARKADAŞLAR Bİ KATKIDA BİZDEN OLSUN...............
ücretli olsun diyen arkadaşlara katılıyorum....yalnız bazı arkadaşların dediği gibi biz ücreti veririz ancak yeni üyelerin bunu yapacağını zannetmiyorum...onlar için 6 aylık bir üyelikten sonra ücretli olması çok iyi olur....sitenin tanınması açısından bu çok önemli....zaten birkaç ay sonra bağımlılık yapar merak etmeyin....🙂🙂
yeterki tanınsın bu site...zaten böyle olduktan bir kaç yıl sonra ekonomik açıdan düzelir yeteri kadar da reklam yapılır...kısmet olursa 3 yada 4 yılsonra tamamıyla ücretli olur...
yeterki tanınsın bu site...zaten böyle olduktan bir kaç yıl sonra ekonomik açıdan düzelir yeteri kadar da reklam yapılır...kısmet olursa 3 yada 4 yılsonra tamamıyla ücretli olur...