dogru söylüyorsun hem çalışıp hem beklemliyiz bende öyle yapıyorum zaten ama kendi imkanlarımla çalışıyorum okuldan istifa ettim napalım ..ya arkadaşlar lütfen bana kızmayın ama 38 ne bilim altı puan alanlar atamayı gerçekten bekliyorlarmı ben bile bütten dolayı tercih etmedim ve puanımda 65 dersaneye gidiyom umut edip beklemektense neden ders çalışmıyorsunuz hüsrana uğramamak için
babam hala ankarada bu bilgi çok güvenilir yerden abimde sağlık mbakanlığında hukuk müşaviri olduğu için diğer bakanlıklarlada rahat irtibat kurabiliyorlar babam meb e gittiğinde abimle gitmiş zaten anlayacağınız sağlam bilgibabanız ne zaman geldi? başka bilgi varmı teşkrler paylaştıgınız içn de daha ayrıntı yokmu..
arkadaşım babama 7 bin tane istediklerini söylemişler ancak maliye nekadarına müsade eder orası belli değilmiş kasım başı belli olacakmışşşşşşşşşşşşşhocam baban atama olacağını öğrenmişşşşşşşşşşşş kaç kişi alınacak onuda öğrenseydi keşke
arkadaşım sen kesin alım olursa kasıda atanırsın.bence rahat ol.benim puanım 65 bütten dolayı tercih yapamadım
o daha kötü ya üzüldüm ama seninki kesin gibi tercih yapmaya başla bence okul bitimi bu aradabenim puanım 65 bütten dolayı tercih yapamadım
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!