Sınıf öğretmenleride yetmez açığı kapamaya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akozan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:34
babanız ne zaman geldi? başka bilgi varmı teşkrler paylaştıgınız içn de daha ayrıntı yokmu..

zerda hocam haber için teşekkürler... inşallah atamamız olurda şu stresten hayırlısı ile kurtuluruz......... :)

ya arkadaşlar lütfen bana kızmayın ama 38 ne bilim altı puan alanlar atamayı gerçekten bekliyorlarmı ben bile bütten dolayı tercih etmedim ve puanımda 65 dersaneye gidiyom umut edip beklemektense neden ders çalışmıyorsunuz hüsrana uğramamak için
dogru söylüyorsun hem çalışıp hem beklemliyiz bende öyle yapıyorum zaten ama kendi imkanlarımla çalışıyorum okuldan istifa ettim napalım ..

babanız ne zaman geldi? başka bilgi varmı teşkrler paylaştıgınız içn de daha ayrıntı yokmu..
babam hala ankarada bu bilgi çok güvenilir yerden abimde sağlık mbakanlığında hukuk müşaviri olduğu için diğer bakanlıklarlada rahat irtibat kurabiliyorlar babam meb e gittiğinde abimle gitmiş zaten anlayacağınız sağlam bilgi

dila naz hocam en iisini yaptın istifa ederek umut edip beklemek gerçekten çok acı bütün arkadaşlara tek tavsiyem ders çalışmak.çünkü devletin ne yapıcağı belli olmuyo

hocam baban atama olacağını öğrenmişşşşşşşşşşşş kaç kişi alınacak onuda öğrenseydi keşke

ders çalışmaktan bahsetmeyin yaaaa... valla zor geliyor.

hocam baban atama olacağını öğrenmişşşşşşşşşşşş kaç kişi alınacak onuda öğrenseydi keşke
arkadaşım babama 7 bin tane istediklerini söylemişler ancak maliye nekadarına müsade eder orası belli değilmiş kasım başı belli olacakmışşşşşşşşşşşşş

arkadaşlar bence kasım olmasa şubatta hepimiz atanacaz.bekleyip görücez.

oooo hocam zor geliyor diyon ne yapabiliriz ki başka

bizdende talep etmiş bakanlık bu kesin bir bilgidir:36897fd:

inanın okullarda halen açıklar var bana nasıl ısrar ediyorlar ben bu stresi bidaha yaşamak istemiyorum, seneye kesin inşallah bu arada puanım 37 pek umudum yok ama ginede herşey olabilir diye gündemi takip ediyorum.keşke geçen sene istifa etseydim , burdaki ilçe mili egitim müdürü bana ne dedi biliyormuusunz senin yerinde olsam istifa etmem çünkü senye açıkta kalmazsınız, ben ginede ücretlinin sonu olmadıgını söyleyerek ayrıldım

puanınız kaç hocam.ben diyorum ki gerek kalmayacak inş.

hadi bakalım hepimiz için hayırlısı olan olsun

ders çalışmaya

benim puanım 65 bütten dolayı tercih yapamadım

ya ben umut edip kendime acı yaşatmıyom.çünkü 10 bin alımda çok üzülmüştüm. olsa bile kardo için dersaneme devam edicem

dila naz hocam mezun oldum çok şükür

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri