Sınıf öğretmenleride yetmez açığı kapamaya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akozan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:34
ben diyarbakırda yaşıyom tercihlerim o yönde olur olursa ama tabiki herşey kısmet kim bilirdi 10 bin alım olucak.

ben diyarbakırda yaşıyom tercihlerim o yönde olur olursa ama tabiki herşey kısmet kim bilirdi 10 bin alım olucak.
dogudaki arkadaşlara şark hizmeti yok diye biliyorum yanlışmı?

bu konuda bi bilgim yok hocam

geçensene aynı sınıfı paylaştıgımız ögrt urfalıydı kadrolu o yapmamış zorun hizmet o söylemişti, yani öyleyse gel antalyaya buralar güzel:)

hocam herkez memleketinde yaşamak ister değilmi bende buranın topraklarında öğretmen olmak istiyorum

haklısın bende tabiki memleketimi isterim ama insanlar gitikleri yere çabuk adapte oluyorlar ben de 7 yıldır burdayım artık gitmek istemiyorum memleketin hepsi bizim

tabikide öyle hocam ona dediğim birşey yok

iyi akşamlar ben çıkıyorum kib

sende hocam kib ii geceler hepinize

inşallh bu hafta içi bir haber alırız iyi geceler

bu hafta bu hafta diye kaç hafta geçti haydi hayırlısı:ollk::ollk:

carpediemdeniz arkadaşıma kesinlikle katılıyorum.KPSS sınavına girmemiş çok sayıda okul öncesi mezun olduğunu biliyorum.Bilseydik puanların düşeceğini girmez miydik.45_50 almak zor değildi..işin doğrusu pes etmiştik.benim ayrıca şöyle bir düşüncem var.bu yıl 2008-2009 kpss puanı ile alım yapılıyor.madem açık çok fazla 2007 kpss puanlarını da dikkate alabilirler.bu devletin daha önceden de yaptığı bir uygulama.yıllarca devlet okullarında usta öğreticilik yaptık ,belli tecrübeler kazandık sizce haksız mıyım arkadaşlar....

madem 60 saat yetiyor yeterli olmaya bizde sınıf öğretmeni olalım ondada açık var senelerce okuduk hakkımı yiyenleri hakka havale ediyorum yakında diş doktorları göz muayenesi yaparsa şaşırmayacağım sabır taşı kafamızda çatladı ama elden ne gelir kulakları tıkanmış

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri