sevgili günlük ;
seni ilk farkedişim.yani daha önce farketmemiştim...herhalde ilgi alanıma girmedğin için...dün esenköy belediye başkanımız bolu dağı tünelinden çıktıktan sonra önce tıra sonra bariyerlere çarptıktan sonra vefat etti...çok iyi mazbut ve çalışkan bir insandı...Ankaraya esenköyün sorunları için gitti. ama tabutuyla geri geldi..ailesi bitmiş durumdaydı...Rabbim herkeze hayırlı ölümler versin...böyle siyaset adamları bu ülkeye nadir gelir...o kadar kalabalıktı ki anlatamam.esenköy tarihindeki düğün ve cenaze dahil en fazla kalabalığını yaşadı.sebebi de belediye başkan kişiliğinden öte insan kişiliğidir.anasınıfıma gelip çocuklarıma şeker,çikolata almıştı ve çocuklarım bile arkasından ağladı...
işte o resimler;
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın
evet günlük hep gözüm takılıyordu sana ve bugun yazmak istedim ruhum buyük bir kıskaçta tayin mevzsusu beni çok bunalttı 2 gün kaldı ve ben hala ne yapacağımı bilmiyorum...Hayatıma giren sevdiğim şeylere duygusal olarak çok bağlanıyorum yenilikler korkutuyor beni...iki arada bir derede kaldım allahım yardımet hayrılısını ver....
bende aynı durumdayım tayin istedim,ama birazcıkta korkuyorum cıkarsa diye.alıştıgım şeyleri bırakmak zor geliyor bana.ama degişiklik te şart biyerde.umarım herşey dilediginiz gibi olur.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!