Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
kanal 7 haber de temmuzda 15 bin kadrolu atama demiş izleyen varmı arkadaşlar
ben izledim arkadaşım duyum değil linkide verdim zaten bakabilirsinizizlemedim ama insallah dogrudur umarım dün gece inannın bu olumsuz yasananlar rüyama girdi sizmi izlediniz yoksa duyummu arkadasım
Kılıçdaroğlu Edremit Mitingi Konuşması
EMEKLİLER VE ÖĞRETMENLER-
”Emekli emeklemesin yasa beklemesin” yazılı dövizi de okuyan Kılıçdaroğlu, ”9 milyon emeklinin oyunu bekliyorum. Bir tek istisna bile istemiyorum. 9 milyon emekli… Emeklinin hakkını en çok ben savunuyorum. Emekliyi bu ülkede birinci sınıf yurttaş yapacağız. Onun için hiçbir emekliden fire istemiyorum. Bütün emeklilerin oyunu istiyorum. Her emekli gelecek oyunu Cumhuriyet Halk Partisi’ne inanarak, güvenerek verecek” dedi.
Kemal Kılıçdaroğlu, öğretmenlerin işsiz olduğunu öne sürerek, şöyle devam etti:
”Okumuş üniversiteyi bitirmiş. Öğrenci var okulda, okul var, bina da var. Öğrenci ile öğretmeni bir araya getiremiyoruz. Vekil öğretmendi, sözleşmeli öğretmendi, böyle çözmeye çalışıyoruz. Eğer bir ülkede öğretmene sahip çıkmazsanız, aydınlığı çocuklarımıza öğretsin diye, sorgulama yeteneğini geliştirsin diye, Türkiye’yi daha iyi tanısın diye, daha eğitimli daha bilgili toplum olsun diye, öğretmeni baş tacı yapmazsanız, sadece bizim ülkemizde değil, bu anlayışta olan bütün ülkeler gelir kalır. Bizim öğretmenlerimiz ne yapıyor? Simit satıp evini geçindirmeye çalışıyor. Mezun olmuş okuldan onu da öğretmen olarak atayamıyoruz. Atanamayan öğretmenler platformuna buradan sözüm var, aynı sözü her yerde veriyorum, atanamayan öğretmen kavramı olmayacak. Mezun olan her öğretmen öğrenciyle buluşturulacak. Ferhat ile Şirin gibi birleştireceğiz.”
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!