Sertifikalı Yardımcı Ablalar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan simena23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:33
Bu yardımcı ablalık olayında bana saçma gelen tek şey; Bir sınıfta bu abla kadrolu olcak usta öğretici olan öğretmen kadrosuz olcak bu nasıl tezat yaaa ve dahası abla öğretmenden fazla maaş alcak.Bence biz usta öğreticiler gidelim bu ablalar öğretmen olsunlar...

hocam o kiriterler daha netleşmedi..onlar kadrolu olamazlar kı...kadrolu olmak çok farklı şey..onları seminere alacaklar sonra da sınıflara koyacaklar...buyur yap diyecekler....bu bir sınıfta usta öğretici biri sınıfta o ablalar olacak diye bir şey değil..daha hiçbir şey netleşmedi...ben her an takip ediyorum...yani şuanda bu uygulama koyulur mu koyulmaz mı daha o net değil..nisanı beklemek gerek...

slm iyilik meleği şuna diikatinizi çekerim:Biz usta öğreticilerin ilk atamaları yapıldığında mili egitim bakanlığından bir duyuru olmamıştı.Ama ablaların duyuruları yapıldı demekki onları farklı alcaklar yani kadro verecekler gibi görünüyor bakalım zaman neyi göstercek...

kardo işi yok...ve hiçbir şey belli değil diyorum halen arkadaşlar kadro felan diyor..anlamıyorum.....kadro işi olsa bunun adı yardımcı ablalar olmazdı...birde öyle kadro almak kolay mı....

tamam hocam niye sinirleniyorsunuz.Yoksa milli bakanın asistanımısınız? Bu ne tepki.... bu devlette herşey kolay dayın olursa....

yazdıklarınız hiç hoş şeyler değil ama... benim üzüldüğüm taraf yanlış bilgilerin etrafta dolaşması...doğru neyse onu söylemek zorundayız....daha hiçbir şey ortada yokken kadro felan diyorsunuz yanlış bilgilendirme oluyor...evet ben bakanın asistanıyım bu arada...

tanıştığıma memnun oldum... güzel bir mertebeye erişmişiniz.Tamam hocam siz sinirlenmeyin özür dilerim.Sizin bilgileri takip etcem...

rica ederim hocam..başarılar...kolay gelsin..

sizede kolay gelsin...

arkadaşlar ben de ünv mezunuyum hala atanamadım ama usta öğreticilik yapıyorum demiyorum bizler yani ünv mezunları devlette çalıştıklarında ücretli öğretmen sıfatını alıyorlar benim çalıştığım okulda bağımsız anaokuluydu ve kadrolu hiç öğretmeni yoktu hepsi lise mezunu.. müdür imza açmış bana bi evrağa usta öğretici diye ben de hocam ben usta öğretici değilim ücretli öğretmenim dedim. bu durum yani ücretli öğretmenlik yapmak istemiyorum. hiç kimse ücretli öğretmenlik yapmazsa bizi atarlar. ama böyle ücretli yapmaya devam edersek atanmak hayal arkadaşlar ne yazık ki. bu arada bir problem olduğunda lise mezunları nasıl ayaklanıyor imza toplamalar falan maşallah biz de ünv mezunları olarak nasıl bakıyoruz yazık bize yaa bazen deliriyorum:( öss gibi zor bi sınavı kazan ailenden ayrı memleketlerde okumaya çalış bitir öğretmen olama yok böle bişiler artık yeter! lise mezunlarının bu işi yapmasına sinir oluyorum ne demek yaa bakıyorum bazıları nasıl konuşacağını bile bilmiyor öğretmen demek içimden gelmiyor zaten öğretmen falan değiller benim gözümde seviye yok bişey yok ne öğretmenlere karşı ne de çocuklara. bu iş bu kadar önemli iken nasıl öğretmenlik yapmalarına müsade ediyorlar çok saçma eğitimin kalitesinen bahsediyorlar bir de..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri