Selçuk Üniversitesi Mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Merhaba arkadaşlar ben 1997 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği mezunuyum. Manavgat'ın Odaönü köyünde anasınıfı öğretmenliği yapıyorum.

merhaba bende anaokulu öğretmenlığı 2000 mezunuyum E sınıfından varmı arkadaşlar.

selam arkadaşalar,bende selçuk mef 2004 mezunuyum bir kişi daha artmış olduk böylece .....

hoşgeldiniz arkadaşalaaaaarrr...

:thumbsup:

Ben de selcuk anaokulu ogr L şubesi mezunuyum ayrıca 2000 de mezun oldumm :)easygoing

aaa,ne güssel,burada selçuk mezunlarını görmek.bende 96 mezunuyum.izmir de anasınıfı öğretmenliği yapıyorum,herkese başarılar...

izmir...
aşık olduğum şehir...
bir dönem kalabildim, Bergama'da görev yaptım...
sonra ayrılmak zorunda kaldım...
EŞ durumundan...
insanın iki aşkı arasında karar vermesi ne zor, ne acı...
EŞİMM kazandı...
ii ki de kazandı...

selçuk1996 mezunuyum.Ankarada anasınıfı öğretmeni olarak görev yapmaktayım.

mrh arkadaslar ben 2003 okul öncesi ögretmenliğinden mezunum 4yıldır öğretmenlik yapıyorum.

selam bende 2006 anaokulu mezunuyum arkadaşlara selam çevremizdekileri siteden haberdar edelim teşekkürler...

ayışığı78 bende L şubesi 2000 mezunuyum yani aynı sınıftaymışız acaba kimiz?
ben karadenizliyim !

HERKESE SELAMLAR BENDE SELÇUK MEZUNUYUM MEF FAKULTESİ 2002 ÇOCUK GELŞİMİ M SINIFI LÜTFEN GÖRÜŞELİM............. HERKESE SELAMLAR VE SAYGILAR

slmlar bende 2004 yılı mezunuyum 2. öğretim L subesi.. miray tutal sevgiler herkese

Merhaba bende 2005 Anaokulu öğretmenliği bölümü mezunuyum. Öğrencilik günlerini çooook özlüyorum. Peki siz?

arkadaşlar görev yaptığınız yerleride yazarsanız seviniriz ?

MRB. ARKADAŞLAR BEN 2001 ÇOCUKGELİŞİMİ BÖLÜMÜ SEÇUK MEZUNUYUM. ANAOKULUNDA ÇALIŞIYORUM HERKEZE SELAM....

bende 2006 çocuk gelişimi mezunuyum herkese merhaba

MERHABA ARKADAŞIM HOŞGELDİNN

hoşbulduuuuuuukk merhabaaa

selam ben mef 2004 mezunuyum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri