Selçuk Üniversitesi Mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
SLM ARKADAŞLAR BENDE YENİ MEZUNLARDANIM İNŞAALLAH SAYIMIZ ARTACAK...GÖKAN KARDEŞ FAKÜLTEDE REKLAMI İYİ YAPARSA İNANIN OLUR.OKUL KANTİNİNE TANITICI AFİŞLER ASARSA YENİ DÖNEMDE FAİDELİ OLUR...!

Merhaba evet yeliz doğrudur ben 2. öğretimdim ama yıl sonu balosuna katılmamıştım

tekrar merhaba mehmet peki hangi şubedendin? birbirimizi tanımıyorsak bile kesin ortak arkadaşlarımız vardır? neler yapıyorsun okuldan sonra?

Merhaba Arkadaşlar ben 99 Çocuk Gelişimi ve egitimi öğret. mezunuyum. duyan varsa buraya gelsin.

merhaba yeliz

Selçuk mezunları bu kadar mı yaa?

Arkadaşların haberleri yok muhakkak
Ben de yeni öğrendim bu siteyi
Sitemizin bol bol reklamını yapmalıyız arkadaşlar
Sitemiz gerçekten çok güzel hazırlanmış Emeği geçenlere teşekkürler

SLM bende selçuk 2001 mezunuyum.Malatyada anaokulunda görev yapıyorum

selam 2000 yılı anaokulu öğretmenliği k şubesi mezunuyum...

Merhaba arkadaşlar. Bende 1999 ikinci öğretim Çocuk gelişimi öğretmenliği mezunuyum. Samsun Kız meslek lisesinde görev yapıyorum Selçuk Üniversitesinin adını duymak bile beni çok mut
lu etti ÖZLEMİŞİMM YA:opucuk:

Selçuklu olmak ayrıcalıktır diye düşünüyorum, okurken burası ne ya falan diyordum ama şimdi çok arıyorum eşke hala öğrenci olsaydım yaa kantinde oturup keyif yapsaydım ülkücülerin masasına uyuz uyuz baksaydım :)

heeyyyy...
merhabaaaa...
ben de (2004) Selçuk mezunu we Konyalıyıım
merak etmeyin bizden daha çoook war...
GÖKKUŞAĞI fan clup oluşturalım mı sizlerle!?!

slm hulyadkarabulut sen hangi bölüm mezunusun ve hangi şubedensin? Aramıza hoşgeldin :)

slm arkadaşlar 2006 anaokulu mezunuyum herkese slm...:opucuk::opucuk:

of ya kaç ay oldu hala bizim dönemden pek kimse yok.hadi 2000 mezunları nerdesiniz?

yelizonay' Alıntı:
slm hulyadkarabulut sen hangi bölüm mezunusun ve hangi şubedensin? Aramıza hoşgeldin :)

ben anaokulu öğr.2004 mezunuyum. j şubesi. 2. öğretim..
sewgiler...

:4:

merhaba arkadaşlar, aranızda en eski benim galıba 1997 nakış mezunuyum milli eğitim bakanlığı sayesinde anasınıfı öğretmeni oldum iyiki de olmuşum mesleğimi ve çocukları çok seviyorum.konyayı çok özlüyorum heralde çok değişmiştir.SELÇUK'TA OKUMAK AYRICALIKTIR.Sevgilerle

Slm ben de 2002 mezunlardanım ama görüyorumki bizdende kimse yok!

slm arkadaşlar ben selçuk 1995 mezunuyum.sanırım baya eskiyim.

merhaba arkadaslar bende 2006 anaokulu mezunuyum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri