Selçuk Üniversitesi Mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sena
MRHB.BEN  SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MEF ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ BÖLÜMÜNDEN 2000 YILINDA MEZUN OLDUM .

slm ben de 2003 mezunuyum
Anaokulu öğretmenliği...

merhaba bende anaokulu öğretmenliği 2000 mezunuyum..

slm arkadaşlar ben de 2000 L şubesinden mezunum,allah aşkına bizim sınıftan bu siteyi bilen kimse yokmu? Yapmayın arkadaşlar! artık keşfedin bu güzel siteyi...

allah aşkına koskoca selçuk üniversitesinden 3 kişimi mezun olduk?

sena arkadaşım sana katılıyorum nerde bu selçuk mazunları

Arkadaşlar çevrenizi sitemizden haberdar ederseniz sanırım burası daha da artacaktır.Gerçekten Selçuk mezunları bu kadar az olmamalı ?

selam bu siteyi yeni keşfettim ben de 1998 çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü mezunuyum ve anasınıfı öğretmenliği yapıyorum herkese selamlar.

Ben 2005 mezunuyum en yeni mezun benim herhalde ama 98 girişliyim bazı kişisel sebeplerden ötürü ara versemde mezunum çok şükür.

hepiniz hoş geldiniz arkdaşalar ben de konyalıyım sizleri aramız da görmekten mutluluk duyorum

Merhaba arkadaşlar bende selçuk üniv. mesleki eğtim fak.anaokulu öğretmenliği 2004 mezunuyum.

Merhab Bende selçuk Üniversitesi MEF Anaokulu Öğretmenliği 2004 Mezunuyum :4:

:4:
Arkadaşlar Bende Selçuk Üniverstesi Mesleki eğitim Fakültesi anaokulu Öğretmenliği 2004 mezunuyum

mehmettepeli' Alıntı:
:4:
Arkadaşlar Bende Selçuk Üniverstesi Mesleki eğitim Fakültesi anaokulu Öğretmenliği 2004 mezunuyum

Bende diyorum bu isim bana tanıdık geliyor diye.Aynı dönemiz.Acaba öğrenci seçimlerinde aday olmuşmuydunuz????

Merhaba Ben Çocuk gelişimi ve eğitimiöğretmenliği 2004 mezunuyum II. öğretim M Şubesi...

Öğrenci seçimlerinde aday olmuşmuydunuz sorusunu tam anlayamadım

Merhaba ben de MEF Çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği 2004 mezunuyum...

Miya ve Mehmettepeli sizleri tanıdığımı düşünüyorum, I. öğretim misiniz yoksa II. mi? ve eğer II iseniz düzenlenen yıl sonu balosuna gelmişmiydiniz?

yelizonay' Alıntı:
Miya ve Mehmettepeli sizleri tanıdığımı düşünüyorum, I. öğretim misiniz yoksa II. mi? ve eğer II iseniz düzenlenen yıl sonu balosuna gelmişmiydiniz?

1. öğretimdim.İsmen çıkaramadım sizi ama muhakkak görmüşüzdür birbirimizi.Yıl sonu balosuna gelince biz kendi sınıfımızla yaptık diğer sınıflarla birleşmedik.İnanmayacaksın belki ama düşünüyorum düşünüyorum hangi şube olduğumu hatırlayamıyorum.Çok unutkan oldum.Ama bulacağım.sana yazarım belki bizim sınıftan ortak tanıdık çıkar.

merhaba bende 2000 yılı anaokulu öğretmenliği mezunuyum k şubesinden

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri