Selçuk Üniversitesi Mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
:thumbsup:
arkadaşlaaaarr....merhaba...2004-2005 selçuk mezunuyum....ikinci yılımı çalışıyorum..aynı zamanda Konyalıyım...hepinize selamlar...

Merhaba Semanur hoşgeldin...

ben 1997 mezunuyum şu anda konyada görev yapıyorum SELAMLAR

anaokulu 2001 mezunuyum beni tanıyacak gibi olan varsa haber versin

:36_3_12: Yelizciğim hoşbulduk..Çok teşekkür ederim..Aranızda olmaktan çok mutluyum...selamlar..

Arkadaşlar Nevşehir Gazi İlköğretim Okulunda görev yapıyorum..Burada tam 6 kişi Selçuk mezunuyuz..Gerçekten çok güzel bir duygu.....

çok şanslısın Semanur ne güzel Selçuk mezunu arkadaşlarla birlikte olmak diğer arkadaşlar ne zaman mezun olmuşlar onlarla da tanışmak isteriz :)

merhaba 1993 mef mezunuyum halen konyada görev yapıyorum

selam bende burdayım.2004 selçuk mezunuyum.ana okulu öğretmenliği yapıyorum.

canım kübra seni arıyorum telefon numaranı kaybettim daha doğrusu telfonum tuvalete düştü ve ...... :))))ben hilal izmirden aydınlı kübra arkadaşımı arıyorum.2005te anaokulundan mezun oldu.bilen varsa lütfen bi ışık versin şimdiden teşekkürler bye.

bende selçuk üniversitesi 2002 mezunuyum

merhaba arkadaşlar ben 2004 mezunuyum.

:thumbsup:merhabalar ben de selcuk MEF 2004 mezunuyum anaokulu öğretmenliğinden. şuan erzincanda görev yapıyorum. tabiki selçuk mezunları bukadar az değil sadece bu siteden haberdar değiller.görüşmek üzere

2004 mezunu arkadaşlar;2004 mezunları diye bir başlık attık orayıda bir tıklarlarsa birbirimizden daha iyi haber alırız sevgiler...miray tutal

1996 mezunları neredesiniz ben hicran

slm ben 2004 2.öğrt. anaokulu öğrt. mezunuyum. tanıdığım arkadaşlarım çıktı aranızda

[/color]:36_11_12:EYLEM 35  SENİ TANIYORUM GALİBA .AYŞE ,FATMA VE SEN İYİ BİR GRUPTUNUZ.
EMİNİM SENDE BENİ HATIRLARSIN.EMİNE , FİLİZ,HİCRAN DAHA BİR ÇOK ARKADAŞ .GÖRÜŞMEK ÜZERE.1996 E ŞUBESİNDEN.

MERHABA ARKADAŞALR BEN 2006 ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİ MEZUNUYUM BEDE BURDAYIM SELÇUKLU OLARAK

Bende 1999 anaokulu öğretmenliği mezunuyum bu siteyi yeni keşfettim

merhaba arkadaşlar,
bende bu siteyi yeni keşfedenlerdenim.sitenin oluşumunda ve gelişiminde emeği gecenleri canı gönülden tebrik ediyorum.1995 konya mezunuyum,ve konyada calışıyorum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri